23 Nov

Rouhea Ravintola Roast tarjoaa Suomi 100 -menullaan tuttuja ja hieman vieraampiakin makuja!

Tamperelaisravintola Roast kokosi suomalaisista perinteisistä raaka-aineista Suomi 100 -menun. Annokset sisältävät kotimaisia, tuttuja makuja lohesta ruisleipään, mutta myös yhden hieman harvemmin listoilla nähdyn raaka-aineen.

Listalla komeilee monelle tuntemattomampi hevosen sisäfilee karpalo-punaviinikastikkeella, puikulamuusilla sekä paahdetuilla juureksilla. Suomi-menun suunnitellut keittiöpäällikkö Samuli Mäkinen kertoo, että hevosenlihaa olisi Suomessa tarjolla paljonkin, mutta sitä syödään siihen nähden todella vähän.

Nyt onkin erinomainen tilaisuus käydä maistamassa herkullista hevosenlihaa huippukokkien valmistamana. Menu on voimassa 27.11–10.12.

Tervetuloa juhlimaan kanssamme 100-vuotiasta Suomea herkullisen ruoan äärelle!

Suomi-menu • 40 €

Kylmäsavulohimoussea, ruisleipää, mummon kurkkua ja marinoitua punasipulia (L)

Hevosen sisäfileetä, puikulamuusia, karpalo-punaviinikastiketta ja paahdettuja juureksia (G, L)

Leipäjuustoa ja lakkakastiketta (G, L)

Rouhea Ravintola Roast, Tampere
Tammelan puistokatu 34
Puh. 0100 5586
roast@ravintola.fi

Avoinna:
ma–to klo 16–22
pe klo 16–24
la klo 14–24
su 14–22