Ristorante Como, Tampere

Como - suoralinjaista ja maukasta ruokaa sekä mielenkiintoisia viinejä

Tunnelmallinen italialaisravintola Ristorante Como on Hämeenkadun italialainen helmi. Comossa nautitaan ruoasta modernissa, mutta lämminhenkisen rennossa tunnelmassa, ilman turhaa hienostelua. Ravintolan erikoisuutena on perinteinen italialainen avotuliuuni, joita löytyy Comon lisäksi vain yksi Suomesta. Avotuliuuni vie herkuttelijat entistäkin lähemmäksi aitoa italialaista makuelämystä. Menu on kattava ja nuorekas läpileikkaus italialaisesta ruoanlaittoperinteestä

Comossa korostuu hyvän ruoan lisäksi ravintolan ainutlaatuinen sijainti ja miljöö. Esteettömät näköalat Hämeenkadulle ovat yksinkertaisesti upeat. Tyylikkään raikas ravintolasisustus yhdistää perinteisen italialaisravintolan elementtejä pehmeään, skandinaaviseen viihtyisyyteen: tammenvaaleat puupinnat ja runsaat tekstiilit luovat ravintolasaliin kodikkuutta. Katseenvangitsijoina toimivat kirjastohuonetta muistuttava 16 hengen kabinetti ja moderni viinihuone. Kabinettia varaamme asiakkaillemme ilman tilavuokraa ruokailun yhteydessä. Kabinetissa on mainiot kokousmahdollisuudet viihtyisässä tilassa, ja ruokailu onnistuu sujuvasti kokoustamisen ohessa.

Ristorante Comossa on henkilökunnan sydämen asiana ruuan ja viinin yhdistäminen, makuelämyksien luominen. Viini- ja ruokalistamme on laadittu italialaisessa hengessä, suomalaisen maun mukaan. Viinit on valittu huolella ympäri Italiaa, ja ruuissamme käytämme aitoja italialaisia raaka-aineita.

 COMON LOUNAS

Ristorante Comossa tarjoillaan lounasta joka arkipäivä kello 11:00-14:00. Lounaslistaltamme löydät kolme päivittäin vaihtuvaa lounashintaista ( 9,70 € ) annosta sekä "mini a la carte-listan" josta kokoat kätevästi mieleisesi lounasmenun. Comon lounas sisältää antipastit ja talon leivän noutopöydästä sekä jääveden, kahvin/teen. Lounasannoksemme tarjoillaan pöytiin.

Etsitpä sitten nopeaa lounaspaikkaa työpäivän keskellä tai viihtyisää ja tasokasta ravintolaa lounastapamisiin ja palavereihin, Comosta löydät ne molemmat!

TERVETULOA LOUNAALLE!

 

Kanta-asiakasedut ruokaravintoloissamme

Ruokaravintoloistamme saat kortillasi myös jatkuvasti edullisempia annoksia! Edut näet suoraan ravintoloiden ruokalistoilta! Tutustu kaikkiin kanta-asiakasetuihimme ja tilaa korttisi!

 

Katso esittely

Aukioloajat

Aukioloajat:
Ma-To 11:00-23:00
Pe 11:00-24:00
La 12:00-24:00
Su suljettu

Lounas arkisin kello 11:00-14:00

Yhteystiedot

Ristorante Como
Hämeenkatu 7, 2. krs.
33100 Tampere

Puh. 010 4233 209


Pöytävaraukset

Voit varata pöydän viereisen varausjärjestelmän kautta tai puhelimitse 0104233209

Yli 8 hengen ryhmävaraukset puhelimitse tai lomakkeen kautta.

Yritys- ja yksityistilaisuudet

Ravintola.fi myyntipalvelu
puh. 010 4233 200 tai

Haluatko peruuttaa varauksen?

010-puheluiden hinnat: Lankapuhelimesta: 0,0835€/puhelu + 0,06€/min - Matkapuhelimesta: 0,0835€/puhelu + 0,1770€/min

FIN ENG

Facebook

Instagram