Pääsiäisen aukioloajat

Ristorante Como Tampere

Como - suoralinjaista ja maukasta ruokaa sekä mielenkiintoisia viinejä

Tunnelmallinen italialaisravintola Ristorante Como on Hämeenkadun italialainen helmi. Comossa nautitaan ruoasta modernissa, mutta lämminhenkisen rennossa tunnelmassa, ilman turhaa hienostelua. Ravintolan erikoisuutena on perinteinen italialainen avotuliuuni, joita löytyy Comon lisäksi vain yksi Suomesta. Avotuliuuni vie herkuttelijat entistäkin lähemmäksi aitoa italialaista makuelämystä. Menu on kattava ja nuorekas läpileikkaus italialaisesta ruoanlaittoperinteestä

Comossa korostuu hyvän ruoan lisäksi ravintolan ainutlaatuinen sijainti ja miljöö. Esteettömät näköalat Hämeenkadulle ovat yksinkertaisesti upeat. Tyylikkään raikas ravintolasisustus yhdistää perinteisen italialaisravintolan elementtejä pehmeään, skandinaaviseen viihtyisyyteen: puna-musta värimaailma sulautuu tammenvaaleisiin puupintoihin ja runsaat tekstiilit luovat ravintolasaliin kodikkuutta. Katseenvangitsijoina toimivat kirjastohuonetta muistuttava 16 hengen kabinetti ja moderni viinihuone. Kabinettia varaamme asiakkaillemme ilman tilavuokraa a la carte -ruokailun yhteydessä. Kabinetissa on mainiot kokousmahdollisuudet viihtyisässä tilassa, ja ruokailu onnistuu sujuvasti kokoustamisen ohessa.

Ristorante Comossa on henkilökunnan sydämen asiana ruuan ja viinin yhdistäminen, makuelämyksien luominen. Viini- ja ruokalistamme on laadittu italialaisessa hengessä, suomalaisen maun mukaan. Viinit on valittu huolella ympäri Italiaa, ja ruuissamme käytämme aitoja italialaisia raaka-aineita.

 COMOSSA UUSI MENU!

Kevään jo kulman takana odottaessa, on tullut aika uusien herkkujen myös Comossa! Uudelta ruokalistalta löytyy kestosuosikkien ja klassikoiden lisäksi runsain mitoin kevät talven ihania uusia herkkuja; Täytettyä viiriäistä yrtein maustetun tagliatelle-pastan kera tai Paistettua siikaa ja pappardelle-pastaa fenkolikastikkeessa! Lihaisimmista pääruuista todellinen herkku on Ylikypsää vasikanposkea ja tatti-sipulipaistosta! Jälkiruuaksi maistuu vaikkapa ihana suklaakakku valkosuklaa-vanilja moussen kanssa.

Uuden ruokalistan kaikki herkut löydät täältä nettisivuiltamme, mutta parhaiten herkkuihin tutustuu täällä paikan päällä Comossa herkutellen!

TERVETULOA COMOON!

 

Kanta-asiakasedut ruokaravintoloissamme

Ruokaravintoloistamme saat kortillasi myös jatkuvasti edullisempia annoksia! Edut näet suoraan ravintoloiden ruokalistoilta! Tutustu kaikkiin kanta-asiakasetuihimme ja tilaa korttisi!

 

Katso esittely

Aukioloajat

Ma-to 11-23
Pe 11-24
La 12-24
Su 13-20

Lounas ma-pe 11-14

Pääsiäisen poikkeukselliset aukioloajat:
pitkäperjantai 18.4. kello 14:00-23:00
lauantai 19.4. kello 12:00-23:00
sunnuntai 20.4. suljettuna
ma 21.4. suljettuna

Yhteystiedot

Ristorante Como
Hämeenkatu 7, 2. krs.
33100 Tampere

Puh. 010 4233 209


Pöytävaraukset

Voit varata pöydän viereisen varausjärjestelmän kautta tai puhelimitse 0104233209

Yli 8 hengen ryhmävaraukset puhelimitse tai lomakkeen kautta.

Yritys- ja yksityistilaisuudet

Hanna Mäkelä
Yritys- ja ryhmämyyntipäällikkö
puh. 010 4233 201 tai

010-puheluiden hinnat: Lankapuhelimesta: 0,0835€/puhelu + 0,06€/min - Matkapuhelimesta: 0,0835€/puhelu + 0,1770€/min

FIN ENG

Facebook

Instagram