Pääsiäisen aukioloajat

Ristorante Como, Helsinki


Ravintola Comon ruokafilosofia esittäytyy kolmena sesonkina. Talvella tarjoamme täyteläisiä makuja. Ruokia haudutetaan pitkään tummissa viineissä, maustetaan puuvartisilla yrteillä, viimeistellään lämpimillä mausteilla ja nautitaan täyteläisistä viineistä.

Kevättä kohden vihreä lautasella lisääntyy, balsamico vaihtuu sitruksiin ja viinitkin kevenevät.

Kesällä grilli syrjäyttää uunin ja vihannekset juurekset. Suklaa saa hetkeksi unohtua, kun raparperi ja kesänmarjat astuvat estradille ja lasissa kuplii Prosecco.

Syksyn satoa korjattaessa se näkyy myös ruokalistallamme. Sienet ja kalat, riista ja juurekset ottavat pääroolin, eikä Barberat, Nebbiolot ja Sangioveset jäävät varmuudella kuiskaajan osaan.

Näin pyrimme pitämään ruokalistamme jatkuvasti mielenkiintoisena ja tarjoamaan kussakin sesongissa parhaimmillaan olevia raaka-aineita ja makuja. Gastronomiset säännöt eivät meitä hetkauta, meillä kukin saa syödä niin monta ruokalajia ja juuri siinä järjestyksessä, kun parhaalta tuntuu.

Nautinnollisia hetkiä toivottaen,

Ristorante Comon henkilökunta

 


Katso esittely

Aukioloajat

Ma 11-14
Ti-to 11-22
Pe 11-23
La 14-23
Su suljettu

Pääsiäisen ja Vapun poikkeusaukioloajat:
18.4 suljettu
19.4 suljettu
21.4 suljettu
1.5 suljettu

Yhteystiedot

Simonkatu 8
00100 Helsinki

Puh. 010 4233 250


Pöytävaraukset

Voit varata pöydän viereisen varausjärjestelmän kautta tai puhelimitse 0104233250

Yli 8 hengen ryhmävaraukset puhelimitse tai lomakkeen kautta.

Yritys- ja yksityistilaisuudet

Hanna Mäkelä
Yritys- ja ryhmämyyntipäällikkö
puh. 010 4233 201 tai

010-puheluiden hinnat: Lankapuhelimesta: 0,0835€/puhelu + 0,06€/min - Matkapuhelimesta: 0,0835€/puhelu + 0,1770€/min

FIN ENG

Facebook

Instagram