Café Europa

KESKI-EUROOPPALAINEN OLOHUONE

 

Legendaarisen maineen ja kahdeksantoista vuoden iän saavuttanut Café Europa sijaitsee Aleksanterinkadulla aivan kaupungin sydämessä.

Etelä-eurooppalaisen keittiön innoittaman ruokalistan herkkuja ovat runsaat salaatit, suussasulavat valkosipulietanat sekä herkulliset pariloidut Europan Kuumat Leivät. Viikoittain vaihtuva lounasmenu on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 12-15.

Café Europa on sisustettu aidoilla antiikkihuonekaluilla, tauluilla ja taide-esineillä, jotka muodostavat ainutlaatuisen ja lämminhenkisen miljöön johon haluaa palata aina uudelleen ja uudelleen.

Eurooppalaista kahvilakulttuuria vaaliva ravintola on tunnettu myös ystävällisestä ja ammattitaitoisesta henkilökunnastaan. Laaja juoma-valikoima ja drinkkilistat takaavat onnistuneen elämyksen makuun kuin makuun.

Europassa viihdytään joka päivä keskipäivästä yömyöhään, viikonloppuisin tunnelmaa kohottavat kaupungin kuumimmat dj:t ja akustiset live-bändit.

Tervetuloa kaupungin parhaaseen olohuoneeseen!

 

Kanta-asiakasedut yökerhoissamme

Tutustu kaikkiin kanta-asiakasetuihimme ja tilaa korttisi!

Aukioloajat

Ma-Ti 12-24
Ke-To 12-02
Pe-La 12-03
Su 13-24

Ikäraja: K20

Tammerfest-liput Ratinanniemen Festivaalipuistoon ja m/s Tammerkoski -risteilyille myynnissä Café Europassa! Maksuvälineenä käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit.

Smartum Kulttuuriseteli käy maksuvälineenä Lippupalvelun tapahtumiin kaikissa Lippupalvelun lippukaupoissa ympäri Suomen (ei R-kioskeissa eikä Café Europassa).

Yhteystiedot

Café Europa
Aleksanterinkatu 29
33100 TAMPERE

Puh. 010 4233 216

Keikkatiedustelut:


010-puheluiden hinnat: Lankapuhelimesta: 0,0835€/puhelu + 0,06€/min - Matkapuhelimesta: 0,0835€/puhelu + 0,1770€/min

FIN ENG

Facebook

Instagram