Pub Nokia ja Yökerho Iisoppi

Pitkät juuret Nokialla omaava Hotelli-Ravintola Iisoppi uudistui syksyllä 2012 ja saman katon alle syntyi kaksi uutta ravintolaa: Pub Nokia, sekä Yökerho Iisoppi.

Pub nokia on läpileikkaus Nokialaista historiaa jonka sisustuksessa on käytetty Nokialaisten tehtaiden tuotteita mm. renkaita, kännyköitä ja kumisaappaita. Seiniä koristavat Nokialaisten merkkihenkilöiden kuvat sekä eri aikakausien tarinaa kertovat julisteet ja lehtileikkeet Nokiaan liittyen. Pubin laajasta olut- ja siiderivalikoimasta löytyy suosikkijuoma jokaiseen makuun. Nälän yllättäessä pubiruokalistalta voit valita purtavaa pikkunälkään. Pubitunnelma on taattu viimeistään kun esiintymiskorokkeelle nousevat nimekkäät Nokialaiset artistit akustisine kitaroineen. Esiintyjien huilatessa lava on varattu, millekkäs muullekkaan kuin karaokelle!

Yökerho Iisoppi on toiminut Nokialaisten tuttuna kohtaamispaikkana jo useamman vuosikymmenen. Tanssilattialla soivat kuumimmat nykyhitit, sekä muistoja mieleen nostattavat klassikkobiisit. Nykyaikaiset valot ja huippuluokan äänentoisto, sekä megaluokan Nokialaiset dj:t takaavat sen että tanssilattialle päästyäsi kotiinlähdölle ei ole aihetta ennen valomerkkiä!

 

Kanta-asiakasedut yökerhoissamme

Tutustu kaikkiin kanta-asiakasetuihimme ja tilaa korttisi!

Aukioloajat

Pub Nokia:
ma - ti 11-00
ke - to 11-02
pe - la 11-04
Su suljettu

Yökerho Iisoppi:
pe - la 23-04
Su suljettu

Yhteystiedot

Välikatu 20
37100 Nokia

puh. 010 4233 228
aukioloaikoina

www.iisoppi.fi

Yritys- ja yksityistilaisuudet

Mikko Hammar
puh. 045 129 4056

010-puheluiden hinnat: Lankapuhelimesta: 0,0835€/puhelu + 0,06€/min - Matkapuhelimesta: 0,0835€/puhelu + 0,1770€/min

FIN ENG

Facebook

Instagram