Myyntipalvelu

Ravintoloissamme järjestät ikimuistoisen tilaisuuden vaivattomasti, oli se sitten romanttinen illallinen kahdelle, kokous tai juhla suuremmallekin porukalle – valinnanvaraa löytyy!

Huolehdimme tilaisuutesi täydellisestä onnistumisesta ja käytännön järjestelyistä, suunnitteluvaiheesta lopulliseen toteutukseen.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä tasokkaat ravintolamme keskeisimmillä paikoilla varmistavat tilaisuutesi onnistumisen. Loppujen lopuksi sinun tarvitsee vain saapua paikalle.

Myyntipalvelumme sekä yritys- ja ryhmämyyntimme auttavat sinua niin suuren kuin pienemmänkin tilaisuuden suunnittelussa ja oikean ravintolan valitsemisessa. Ota yhteyttä siis jo tänään!


PIKKUJOULUT

Pikkujouluaika on ovella, oletko Sinä jo varannut pikkujouluruokailun ja jatkopaikan? Tai alkuillan yksityistilaisuuden isommalle porukalle?

Myyntipalvelumme kautta pienemmät ja isommat ryhmävaraukset ruoka- ja tapahtumaravintoloihimme sekä tietenkin jatkot jonon ohitse sujuvalla ennakkolipulla! Kysy lisää myyntipalvelustamme.


Pöytävaraukset, ryhmät ja ennakkoliput:

Restamax myyntipalvelu
myynti@ravintola.fi
puh. 010 4233 200 (ma-pe klo 9.30-17.00)

Yritys- ja yksityistilaisuudet:
Hanna Mäkelä
Yritys- ja ryhmämyyntipäällikkö
hanna.makela@ravintola.fi
puh. 010 4233 201

Rukan ja Pyhän ravintolat:
Rukan myyntipalvelu
puh. 08 8600 300
myynti@ruka.fi