Ravintola.fi – myyntipalvelu

mrjones-kuvitus2vmaki_kuvitus1tarjous_keittothegrill-kuvituskuva2

” Räätälöinti on intohimomme, pitkään hiottu ammattitaito ylpeytemme sekä asiakaslähtöinen palvelu kunnia-asiamme! “

Meillä on ilo ja kunnia tarjota sinulle laaja valikoima erilaisia Restamax-ravintoloita käyttöösi. Ravintolatarjontamme ulottuu aina tunnelmaa tihkuvista pubeista aistikkaisiin illallisravintoloihin, unohtamatta moneen muuntuvia viihdemaailmojamme ja yökerhojamme. Koko kattauksen ravintoloistamme näet sivun ylälaidan ylävalikosta kohdasta “kaikki ravintolat”.

Helpottaaksemme ideointiasi olemme koonneet lisäpalvelut-sivulle muutamia valikoimistamme löytyviä valmiita kokonaisuuksia, jotka ovat kaikki saatavillasi yhdestä paikasta vain yhden yhteydenoton päässä. Huolehdimme tilaisuutesi täydellisestä onnistumisesta ja käytännön järjestelyistä suunnitteluvaiheesta lopulliseen toteutukseen.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä tasokkaat ravintolamme keskeisimmillä paikoilla varmistavat tilaisuutesi onnistumisen. Loppujen lopuksi sinun tarvitsee vain saapua paikalle.

Me Ravintola.fi:n myyntipalvelussa autamme sinua niin suuren kuin pienemmänkin tilaisuuden suunnittelussa ja oikean ravintolan valinnassa. Ota yhteyttä siis jo tänään ja anna meidän auttaa sinua!

Laskutuspyynnön laskutusta varten pääset täyttämään täältä.

 

Sinun apunasi:

Myyntipäällikkö Kaisa Laatikainen ja energinen myyntineuvottelijoiden tiimi:

Daniela Mandelin, Marika Niskanen, Eveliina Santahuhta,

Veera Virkorinne ja Henna Rajamäki

 

vip banneri uusi

Sydämellisesti tervetuloa palveltavaksemme!

Ravintola.fi:n myyntipalvelu
myynti@ravintola.fi

puh. 0300 472 223 (0,34 € / min + pvm / mpm)
(ma-pe klo 8:00-18:00)