Kokoukset

 

tarjous_kaakaokokousWaynes_kuvituskuva2

Kokeile rohkeasti erilaista ympäristöä tiimipalaveriinne, koko päivän kestävään kokoukseen tai ruokailun lomaan. Ravintoloidemme tilat ovat käytettävissäsi myös aukioloaikojemme ulkopuolella, joten ethän anna niiden estää suunnittelusi etenemistä. Uudet ideat ja vireä keskustelu tarvitsevat syntyäkseen arvoisensa ympäristön!

Viihtyisien ja innovatiivisten kabinettitilojemme kuvaukset ohessa nähtäväksesi. Tutustu rauhassa tarjontaamme:

 

Helsinki:

Stefan’s Steakhouse

Aivan Esplanadin puiston tuntumassa Korkeavuorenkadun varrella, paistuvat pääkaupunkiseudun parhaat pihvit. Amerikan Top Chef – kilpailun finalistin, Stefan Richterin, nimeä kantava ravintola tarjoilee sinulle annoksia, joiden näyttävyys ja maistuvuus mitataan suuren maailman asteikolla. Käytettävissäsi on ravintolasalimme lisäksi kaksi erilaista tilaa ravintolamme toisessa kerroksessa. Niissä on mahdollisuus järjestää yksityistilaisuuksia tai kokouksia.

* Kabinetissamme on diplomaattimuotoinen pöytä jonka ympärille sijoittuu luontevasti 12 henkilöä.

Tekniikka: Videotykki, valkokangas, fläppitaulu ja langaton internetyhteys. Tilassa on ravintolan taustamusiikille oma säädin ja saamme halutessanne taustamusiikin hiljennettyä tilasta kokonaan.

*Pieni ravintolasali on suunniteltu yksityistilaisuuksia silmällä pitäen ja tarjolla onkin 20–50 hengen ravintolasali joka muuntautuu toiveidenne mukaan ja on varusteltu omalla baaritiskillä, yksityisyytenne on taattu ja tunnelma säilyy läpi tilaisuuden.

Tekniikka: Liikuteltava videotykki, valkokangas, langaton internetyhteys sekä etukäteen tilattuna fläppitaulu. Tilassa on ravintolan taustamusiikille oma säädin ja saamme halutessanne taustamusiikin hiljennettyä tilasta kokonaan. Lisäksi pienessä ravintolasalissa on mahdollisuus järjestää oma taustamusiikki DJ:n avulla ja tila soveltuukin kokousten lisäksi myös ohjelmalliseen tilaisuuteen loistavasti. Tule ja tutustu!

 

Tampere:

Bella Roma

Aito italialainen ravintola on kattanut Finlaysonin alueella kabinettitilan 20:n hengen tilaisuuksille ravintolan toiseen kerrokseen.

Tekniikka: 50 tuuman taulutelevisio, johon on kaapelin/USB:n kautta kytkettävissä kannettava tietokone. Lisäksi fläppitaulu ja internetyhteys.

bella-roma-kokous-1

Bodega Salud

Espanjalaista tunnelmaa jo yli 40 vuotta keskellä Tamperetta. Ravintola on varustettu kahdella toisiinsa yhdistettävällä kabinettitilalla ja yksityisellä parvella sekä keittiön antimilla ja ystävällisellä palvelulla. Niistä on Bodega Salud tehty.

*Kabinetti numero 1 palvelee diplomaattimuodossa enimmillään 16 hengen seurueita

Tekniikka: taulutelevisio, johon on kaapelin/USB:n kautta kytkettävissä kannettava tietokone. Lisäksi fläppitaulu ja langaton internetyhteys. Tilassa on ravintolan taustamusiikille oma säädin ja saamme halutessanne taustamusiikin hiljennettyä tilasta kokonaan.

_MG_3195

*Kabinetti numero 2 palvelee diplomaattimuodossa enimmillään 12 hengen seurueita

Tekniikka: Videotykki, valkokangas, fläppitaulu ja langaton internetyhteys. Tilassa on ravintolan taustamusiikille oma säädin ja saamme halutessanne taustamusiikin hiljennettyä tilasta kokonaan.

_MG_3174

Yhdistettyinä kabinetit palvelevat luokkamuotoisena enimmillään 40:n hengen tilaisuuksia.

*Parvi on muunneltava tila ravintolan toisessa kerroksessa, jonka tunnelma on aidosti espanjalainen.  Parvella tilaisuuksia voidaan järjestää enimmillään 50:n hengen seurueille. Pitkillä pöydillä tilaan saadaan neljä kahdeksan hengen pöytää tai sitten tila voidaan kalustaa viihtyisäksi yhdellä pitkällä pöydällä noin 20:lle hengelle.

Tekniikka: Videotykki, valkokangas ja langaton internetyhteys. Tilassa on ravintolan taustamusiikille oma säädin ja saamme halutessanne taustamusiikin hiljennettyä tilasta kokonaan. Etukäteen tilattuna parvelle saadaan järjestymään tarpeidenne mukaan myös oma äänentoisto!

_MG_3268

Ristorante Como

Mutkatonta ja maukasta italialaista ruokaa sekä mielenkiintoisia viinejä Hämeenkadun varrella tarjoilee sinulle Ristorante Como. Italiainen helmi palvelee lämminhenkisen tunnelman ympäröimänä ja ravintolan luontevana osana on toimiva ja viihtyisä kabinettitila. Olipa kyseessä kokous, koulutus tai ruokailu, kabinettimme puitteet ovat valmiina enimmillään 16:n hengen tilaisuuksiiin ja toki pienemmätkin seurueet ovat tervetulleita!

Tekniikka: Videotykki, valkokangas, fläppitaulu ja langaton internetyhteys.

Como TRE kokoustila

Rouhea ravintola Roast

Ei savua ilman tulta eikä Roastia ilman laadukkaita raaka-aineita. Ripaus huumoria yhdistettynä Poppamiehen maustemaailmaan ja Roastin mielenkiintoinen ruoka- ja juomatarjonta on katettu. Tämä ravintola on vierailun arvoinen ja tunnelma on ilo kantaa mukanaan kotiinkin. Tammelassa sinua odottaa lisäksi Chilitupa-kabinettimme johon kaikki enimmillään 26:n hengen seurueet ovat tervetulleita. Tule ja valitse tulisuusasteesi!

Tekniikka: Videotykki, valkokangas ja langaton internetyhteys.

Roast kokoustila

Stefan’s Steakhouse

Tammerkosken rannassa on upea ruokaravintola, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi ruoan tason tai näyttävyydenkään puolesta. Stefan’s Steakhouse on sisustettu perinteitä kunnioittaen, mutta modernilla ja raikkaalla otteella.  Stefan’s Steakhouse on tarkoitettu hyvän ruuan ystäville ja nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian monimutkaisia.  Tämä on paikka jonne voi tulla ilman pikkutakkia heti työpäivän jälkeen tai viettämään iltaa pidemmän kaavan mukaan täydellisine kattauksineen.
Ravintolamme vanha viinikellari kattaa pöydän niin ruokailuun kuin kokoukseen ja se on varattavissa enimmillään 30:lle hengelle. Tule sellaisena kuin olet!

Tekniikka: Videotykki, valkokangas ja langaton internetyhteys.

Stefan's TRE kokoustila

Seinäjoki:

Classic American Diner

Classic American Diner toivottaa sinut tervetulleeksi klassiseen amerikkalaistyyppiseen ravintolamiljööseen. Ruokalistaltamme löytyvät amerikkalaiseen tapaan tuhdit ruoka-annokset, jotka tarjoillaan pöytiin iloisen palvelun siivittämänä alkuperäisten Dinereiden hengessä. Ravintolamme löydät amerikkalaisella tuurilla, heti rautatieasemaa vastapäätä!

Ravintolan yhteydessä on Greyhound-kabinetti, jossa on rehdin ruoan ja pirteän tunnelman lisäksi tarjolla kokoustekniikka. Diplomaattipöydän ympärille mahtuu hienosti 16:n hengen seurue, mutta jos sopu sijaa antaa, niin 18 henkilöäkin mahtuu.

Tekniikka: taulutelevisio, johon on kaapelin/USB:n kautta kytkettävissä kannettava tietokone. Tilassa on ravintolan taustamusiikille oma säädin ja saamme halutessanne taustamusiikin hiljennettyä tilasta kokonaan.

kabinetti

Tämän lisäksi Pohjanmaan lakeuksilla sinua palvelevat Classic American Dinerin ja Galaxie Sports & Billiardin yhteydessä neljännen kerroksen viihtyisät sekä moneen muuntuvat sauna- ja kokoustilamme.

*Saunatila, saunan lauteille mahtuu 6-8 henkilöä ja oleskeluhuoneen puolelle noin 14 henkilöä. Varaammekin mielellämme tilaa alle 20:n hengen tilaisuuksiin.

*Kokoustila 1, diplomaattimuodossa 20 henkilöä, luokkamuodossa 50 henkilöä

Tekniikka: Videotykki, valkokangas, äänentoisto, fläppitaulu ja langaton internetyhteys

* Kokoustila 2, diplomaattimuodossa 10 henkilöä, luokkamuodossa 16 henkilöä

Tekniikka: Videotykki, valkokangas, fläppitaulu ja langaton internetyhteys

*Kokoustila 3, diplomaattipöytä 10:lle hengelle

Tekniikka: Videotykki, valkokangas, fläppitaulu ja langaton internetyhteys

Tilat sijaitsevat neljännessä kerroksessa. Tiloja yhdistää leveä käytävä, johon saadaan mutkattomasti onnistumaan esimerkiksi cocktailpalatarjoilut tai tuote-esittelyjä ja näin koko kokouskerroksemme tuntuu yhdeltä isolta tilalta! Kysy rohkeasti lisää mahdollisuuksistamme!

 

Turku:

Stefan’s Steakhouse

Amerikan Top Chef -kilpailun finalisti Stefan Richterin ravintola löytyy myös Turusta. Suomalais-amerikkalainen Richter on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Las Vegasissa Bellagio-hotellin keittiössä. Tämä upea ruokaravintola sijaitsee Aurajoen rannassa vanhassa punatiilirakennuksessa. Stefan’s Steakhouse ei varmasti jätä ketään kylmäksi ruoan tason tai näyttävyydenkään puolesta. 12:n hengen kabinettitilamme katutasossa toivottavat Sinut ja seurueesi tervetulleeksi!

Tekniikka: Videotykki, valkokangas ja langaton internetyhteys.

Näyttökuva 2015-07-01 kello 15.58.23

 

 

tarjous_kaakaokokousWaynes_kuvituskuva2

 

Sydämellisesti tervetuloa palveltavaksemme!

Ravintola.fi myyntipalvelu
myynti@ravintola.fi
puh. 0300 472 223 (0,34 € / min + pvm / mpm)
(ma-pe klo 8:00-18:00)