Kokoukset

 

tarjous_kaakaokokousWaynes_kuvituskuva2

Kokeile rohkeasti jotain erilaista ympäristöä tiimipalaveriinne, koko päivän kokoukseen tai ruokailun lomaan. Ravintoloidemme tilat ovat käytettävissäsi myös aukioloaikojemme ulkopuolella, joten ethän anna niiden estää suunnittelusi etenemistä. Uudet ideat ja vireä keskustelu tarvitsevat arvoisensa ympäristön syntyäkseen!

Viihtyisien ja innovatiivisten kabinettitilojemme kuvaukset ohessa nähtäväksesi, tutustu rauhassa tarjontaamme:

 

Helsinki:

Stefan’s Steakhouse

Aivan Esplanadin puiston tuntumassa, Korkeavuorenkadun varrella, paistuvat pääkaupunkiseudun parhaat pihvit. Amerikan Top Chef – kilpailun finalistin Stefan Richterin nimeä kantava ravintola tarjoilee sinulle annoksia, joiden näyttävyys ja maistuvuus mitataan suuren maailman asteikolla. Käytettävissäsi on ravintolasalimme lisäksi kaksi erilaista tilaa ravintolamme toisessa kerroksessa joissa on mahdollisuus järjestää yksityistilaisuuksia tai kokouksia.

* Kabinetissamme on diplomaatti -muotoinen pöytä jonka ympärille luontevasti sijoittuu 12 henkilöä.

Tekniikka: Videotykki, valkokangas, fläppitaulu ja langaton internetyhteys. Tilassa on ravintolan taustamusiikille oma säädin ja saamme halutessanne taustamusiikin hiljennettyä kokonaan tilasta.

*Pieni ravintolasali on suunniteltu yksityistilaisuuksia silmällä pitäen ja tarjolla onkin 20-50 hengen ravintolasali joka muuntautuu toiveidenne mukaan ja on varusteltu omalla baaritiskillä, yksityisyytenne on taattu ja tunnelma säilyy läpi tilaisuuden.

Tekniikka: Liikuteltava videotykki, valkokangas, langaton internetyhteys sekä etukäteen tilattuna fläppitaulu. Tilassa on ravintolan taustamusiikille oma säädin ja saamme halutessanne taustamusiikin hiljennettyä kokonaan tilasta. Lisäksi Pienessä ravintolasalissa on mahdollisuus järjestää oma taustamusiikki Dj:n avulla ja tila soveltuukin kokousten lisäksi myös ohjelmalliseen tilaisuuteen loistavasti. Tule ja tutustu!

 

Rikhard Von Trappe

Melkein Stefan´s Steakhousea vastapäätä, Rikhardissa on meidän oma yksityistilamme jossa sinulla on mahdollisuus päästää oma luovuutesi esille koekeittiössämme. Raaka-aineina toimivat nykyaikaiset keittiövälineet höystettynä ammattilaisen opastuksella. Tila tarjoilee puitteet mm. viinitastingeihin, olutkoulutuksiin ja rennon ilmapiirin myös yksityiseen illalliseen. Tila tarjoaa puitteet maksimissaan 12 hengen tilaisuuksille.

 

Lempäälä:

Food Park / Coyote bar&grill Ideapark

coyote kabsu

Tampere:

Bella Roma

Aito italialainen ravintola on kattanut Finlaysonin alueella kabinettilan 20 hengen tilaisuuksille ravintolan toiseen kerrokseen.

Tekniikka: 50 tuuman Taulu Tv, johon on kaapelin/USB:n kautta kytkettävissä kannettava tietokone. Lisäksi fläppitaulu ja internet yhteys.

bella-roma-kokous-1

Bodega Salud

Espanjalaista tunnelmaa jo yli 40 vuotta keskellä Tamperetta, varusteltuna kahdella toisiinsa yhdistettävällä kabinettitilalla sekä yksityisellä parvella. Puhumattakaan keittiön antimista sekä ystävällisestä palvelusta. Siitä on Bodega Salud tehty.

*Kabinetti numero 1 palvelee diplomaattimuodossa enimmillään 16 hengen seurueita

Tekniikka: Taulu Tv, johon on kaapelin/USB:n kautta kytkettävissä kannettava tietokone. Lisäksi fläppitaulu ja langaton internetyhteys. Tilassa on ravintolan taustamusiikille oma säädin ja saamme halutessanne taustamusiikin hiljennettyä kokonaan tilasta.

_MG_3195

*Kabinetti numero 2 palvelee diplomaattimuodossa enimmillään 12 hengen seurueita

Tekniikka: Videotykki, valkokangas, fläppitaulu ja langaton internetyhteys. Tilassa on ravintolan taustamusiikille oma säädin ja saamme halutessanne taustamusiikin hiljennettyä kokonaan tilasta.

_MG_3174

Yhdistettyinä kabinetit palvelevat luokkamuotoisena enimmillään 40 hengen tilaisuuksia.

*Parvi on muunneltavissa oleva tila ravintolan toisessa kerroksessa jonka tunnelma on aidosti espanjalainen.  Parvella tilaisuuksia voidaan järjestää enimmillään 50 hengen seurueille. Pitkillä pöydillä tilaan saadaan neljä kahdeksan hengen pöytää tai sitten tila voidaan kalustaa viihtyisäksi yhdellä pitkällä pöydällä noin 20 hengelle.

Tekniikka: Videotykki, valkokangas ja langaton internetyhteys. Tilassa on ravintolan taustamusiikille oma säädin ja saamme halutessanne taustamusiikin hiljennettyä kokonaan tilasta. Etukäteen tilattuna parvelle saadaan lisäksi oma äänentoisto järjestymään, juuri tarpeidenne mukaisesti!

_MG_3268

Ristorante Como

Suoralinjaista ja maukasta italialaista ruokaa sekä mielenkiintoisia viinejä Hämeenkadun varrella tarjoilee sinulle Ristorante Como. Italiainen helmi palvelee lämminhenkisen tunnelman ympäröimänä ja ravintolan luontevana osana on toimiva ja viihtyisä kabinettitila. Olipa kyseessä kokous, koulutus tai ruokailu, kabinettimme puitteet ovat valmiina enimmillään 16 hengen tilaisuuksiiin ja pienemmätkin seurueet ovat tervetulleita!

Tekniikka: Videotykki, valkokangas, fläppitaulu ja langaton internetyhteys.

Como TRE kokoustila

Rouhea ravintola Roast

Ei savua ilman tulta eikä Roastia ilman laadukkaita raaka-aineita. Ripaus huumoria yhdistettynä Poppamiehen maustemaailmaan ja Roastin mielenkiintoinen ruoka- ja juomatarjonta on katettu. Tämä ravintola on vierailun arvoinen ja tunnelma on ilo kantaa mukanaan kotiin. Tammelassa sinua odottaa lisäksi Chilitupa kabinettimme johon kaikki enimmillään 26 hengen seurueet ovat tervetulleita, tule ja valitse tulisuusasteesi!

Tekniikka: Videotykki, valkokangas ja langaton internetyhteys.

Roast kokoustila

Stefan’s Steakhouse

Tammerkosken rannassa on upea ruokaravintola, joka ei jätä varmasti ketään kylmäksi, niin ruuan tason kuin näyttävyydenkään puolesta. Stefan’s Steakhouse on sisustettu perinteitä kunnioittaen, mutta kuitenkin modernilla ja raikkaalla otteella.  Stefan’s Steakhouse on tarkoitettu hyvän ruuan ystäville ja nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian monimutkaisia.  Tämä on paikka jonne voi tulla ilman pikkutakkia heti työpäivän jälkeen, tai viettämään iltaa pidemmän kaavan mukaan täydellisine kattauksineen.
Ravintolamme vanha viinikellari kattaa pöydän niin ruokailuun kuin kokoukseen ja on varattavissa enimmillään 30 hengelle. Tule sellaisena kuin olet!

Tekniikka: Videotykki, valkokangas ja langaton internetyhteys.

Stefan's TRE kokoustila

Seinäjoki:

Classic American Diner

Classic American Diner toivottaa sinut tervetulleeksi klassiseen amerikkalaistyyppiseen ravintolamiljööseen. Ruokalistaltamme löytyvät amerikkalaiseen tapaan tuhdit ruoka-annokset, jotka tarjoillaan pöytään iloisen palvelun siivittämänä alkuperäisten Dinereiden hengessä. Ravintolamme löydät amerikkalaisella tuurilla, heti rautatieasemaa vastapäätä!

Ravintolan yhteydessä on Greyhound – kabinetti jossa on rehdin ruoan ja pirteän tunnelman lisäksi tarjolla kokoustekniikka. Diplomaattipöydän ympärille mahtuu hienosti 16 hengen seurue, mutta jos sopu sijaa antaa, niin 18 henkilöäkin onnistuu.

Tekniikka: Taulu Tv, johon on kaapelin/USB:n kautta kytkettävissä kannettava tietokone. Tilassa on ravintolan taustamusiikille oma säädin ja saamme halutessanne taustamusiikin hiljennettyä kokonaan tilasta.

kabinetti

Tämän lisäksi Pohjanmaan lakeuksilla sinua palvelevat Classic American Dinerin ja Galaxie Sports & Billiardin yhteydessä neljännen kerroksen viihtyisät sekä moneen muuntuvat sauna- ja kokoustilamme.

*Saunatila, saunan lauteille mahtuu 6-8 henkilöä ja oleskeluhuoneen puolelle noin 14 henkilöä. Varaammekin mielellämme tilaa alle 20 hengen tilaisuuksiin.

*Kokoustila 1, diplomaatti muodossa 20 henkilöä, luokkamuodossa 50 henkilöä

Tekniikka: Videotykki, valkokangas, äänentoisto, fläppitaulu ja langaton internetyhteys

* Kokoustila 2, diplomaatti muodossa 10 henkilöä, luokkamuodossa 16 henkilöä

Tekniikka: Videotykki, valkokangas, fläppitaulu ja langaton internetyhteys

*Kokoustila 3, diplomaattipöytä 10 hengelle

Tekniikka: Videotykki, valkokangas, fläppitaulu ja langaton internetyhteys

Tilat sijaitsevat neljännessä kerroksessa. Tiloja yhdistää leveä käytävä, johon saadaan mutkattomasti onnistumaan esimerkiksi Coktailpala- tarjoilut tai tuote-esittelyitä ja koko kokouskerroksemme tuntuu yhdeltä isolta tilalta! Kysy rohkeasti lisää mahdollisuuksistamme!

 

Turku:

Stefan’s Steakhouse

Amerikan Top Chef -kilpailun finalisti Stefan Richterin ravintola löytyy myös Turusta. Suomalais-amerikkalainen Richter on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Las Vegasissa Bellagio -hotellin keittiössä. Tämä upea ruokaravintola sijaitsee Aurajoen rannassa vanhassa punatiilirakennuksessa, joka ei jätä varmasti ketään kylmäksi, niin ruuan tason kuin näyttävyydenkään puolesta. 12 hengen kabinettitilamme katutasossa toivottaa Sinut ja seurueesi tervetulleeksi!

Tekniikka: Videotykki, valkokangas ja langaton internetyhteys.

Näyttökuva 2015-07-01 kello 15.58.23

 

 

tarjous_kaakaokokousWaynes_kuvituskuva2

 

Sydämellisesti tervetuloa palveltavaksemme!

Ravintola.fi myyntipalvelu
myynti@ravintola.fi
puh. 0300 472 223 (0,34 € / min + pvm / mpm)
(ma-pe klo 8:00-18:00 ja la klo 11:00-17:00)