Ohjelma- ja lisäpalvelut

Huomoithan ystävällisesti, että päivitämme sivuja parhaillaan jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Palvelemme ryhmiä ja yrityksiä kokonaisvaltaisilla ratkaisuilla, jotka ovat helposti liitettävissä ravintolapalveluihimme. Räätälöimme juuri teidän näköisenne tilaisuuden juuri teidän toiveidenne mukaisesti. Tutustu tarjontaamme ja valmiisiin ehdotuksiimme, poimi idea ja kerro se meille, jatketaan yhdessä suunnittelua sen pohjalta!

Mikä sinun juomasi on?

Ammattitaitoinen ravintolahenkilökuntamme toteuttaa mm. erilaisia tastingejä ja drinkkikoulutuksia tilaisuutenne yhteydessä ravintoloidemme tiloissa. Meiltä voit varata esimerkiksi olutkoulutuksia, viskitastingejä tai cocktailkursseja. Me emme lupaa sinulle asiantuntijan yksinpuhelua ja jorinaa, vaan haastamme sinut ja seurueesi jakamaan mielipiteitä. Makuasioista ei voi kiistellä, mutta keskustella kai voi,voihan?

Mikä näistä kolmesta on sinun juomasi? Tutustu kuvien takaa elämyksellisiin koulutuksiimme ja löydä niistä omasi.

Cocktail_nelioOlut_nelioViski_nelio

Kaipaatko kulttuuria ruumiille ja sielulle?

Hyvä yhteistyökumppanimme Tampereen Teatteri takaa sielullesi laadukkaat kulttuurielämykset, me puolestamme pidämme huolen makunystyröidesi kulttuuri nautinnoista.

Olemmekin neuvotelleet jo puolestasi syksyn sykähdyttävimpään uutuuteen Skavabölen pojat- näytökseen sekä muihin arki-iltojen näytöksiin etuhintaiset liput. Liput ovat kättesi ulottuvilla ruokaillessasi The Grill ravintolassa, joka sijaitsee lähes Frenckell-näyttämön portaiden juurella. Teatterin kuvan takaa pääset kurkistamaan etuhintaisia näytöksiä.

thegrill-kuvitus1-1280x634 TT_julkisivu_PN-HH Grill 3

Mikäli teitä kulttuurinälkäisiä on isompi ryhmä, katso rohkeasti koko Tampereen Teatterin ohjelmisto oheisen linkin takaa ja kerro meille mikä esitys ruokkii sielunne kylläisiksi ja missä ravintolassamme voimme täyttää muut toiveenne. Tehdään illastanne täydellinen kulttuurielämys!

Tampereen Teatterin esityskalenteri

Varaa siis kauttamme teatteri ja ravintola samassa paketissa, täydellistä eikö totta!

 

 Luuletko tietäväsi kaiken viineistä?

Jos luulet hyvä niin, jos et sekin käy sillä ravintolamme järjestävät sinulle,  arvoisa viinin ystävä, upean kokemuksen ja tilaisuuden tutustua syvemmin viinien maailmaan. Ristorante Comon viinitastingeistä saat lisätietoa ensimmäisen kuvan takaa ja muissa ravintoloissamme järjestettäviin viinitastingeihin pääset tutustumaan viinilasin takaa.

Como TRE kokoustila Viini_nelio 1897778_545846718868225_816642544_n

 

Kaipaatko virikkeitä keittiöön?

Jos suomalainen keittiö on tullut tutuksi varhaisperunoiden kera, tule ja tutustu kiehtovaan sekä kädentaitoa vaativaan japanilaiseen keittiöön. Masu Asian Bistrossa sinulla on mahdollisuus nähdä ja kokea sushien valmistuksen salat kokin valmistaessa ne juuri sinun silmiesi alla.

Masun erikoisuus Teppanyaki pöytä toimii sushikurssin päänäyttämönä, jonka nimi tulee sanoista teppan eli rautalevy ja yaki tarkoittaa grillattua tai paistettua. Tilaisuuden vetää rennoin rantein keittiömme ammattilainen opastaen ja auttaen sushien valmistuksessa. Väittävät, että itse tehty maistuu aina paremmalta vai oliko se sittenkin jonkun muun? Jos itse tehty on mieleesi, lisätietoa löydät klikkaamalla kuvaa alla.

Vai kaipaatko sittenkin yllätyksiä ja jonkun muun valmistamaa ruokaa? Valitse sitten Teppanyaki-pöytä, jossa menu suunnitellaan etukäteen ravintolan listaa silmällä pitäen, mutta esitellään teille vasta kokin valmistaessa sitä silmienne alla. Lisää tietoa Teppanyaki-pöydästä löydät täältä.

Sushi masu 10171216_545846532201577_642593643_n

 

Oletko kyytiä vailla?

Koska tilaisuus on kokonaisuus, joka koostuu useista eri osista, olemme huomioineet myös tarpeet liikkua paikasta toiseen, vähintäänkin tilaisuuden jälkeen kotiovelle… Ammattitaitoinen ja laadukas yhteistyökumppanimme Liuttu Logistiikka tarjoaa kyyditykset Premium-palveluna. Men in black toisin sanoen oma kuljettaja mustassa puvussa saapuu hakemaan ja viemään sinut tai seurueesi juuri oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan. Saatavilla on business luokan kuljetuskalustoa henkilöautoista minibusseihin ja muistathan ettei  Premium-palvelu tarkoita kallista vaan laadukasta. Me Myyntipalvelussa neuvottelemme hinnan puolestasi sekä varaamme teille sopivan auton. Anna tilaisuudellesi näyttävä alku tai loppuun asti mietitty lopetus!

Liuttu-FB-cover-1

Yhteistyökumppaniverkostomme antaa Sinulle mahdollisuuden saada kaikki yhdellä kertaa. Pystymme rakentamaan juuri Sinulle, ryhmällesi tai yrityksellesi tarpeidesi mukaisen tilaisuuden, illanvieton tai tapahtuman. Vain mielikuvitus on rajana!

Yhteistyössä Pirkanmaan alueella kanssamme toimivat:


Lisäksi apunasi tilaisuuksien järjestämisessä maanlaajuisesti palvelevat:


Tilaisuutesi, illanviettosi tai tapahtumasi järjestäminen on vain yhden puhelinsoiton päässä. Ota yhteyttä niin hoidetaan homma kuntoon!

Restamax myyntipalvelu
myynti@ravintola.fi
puh. 010 4233 200 (ma-pe klo 9.30-17)