Ohjelma- ja lisäpalvelut

Palvelemme sekä ryhmiä että yrityksiä kokonaisvaltaisilla ratkaisuilla, jotka ovat helposti liitettävissä ravintolapalveluihimme. Räätälöimme juuri teidän näköisenne tilaisuuden toiveidenne mukaisesti. Tutustu tarjontaamme ja valmiisiin ehdotuksiimme, poimi idea ja kerro se meille, niin jatketaan yhdessä suunnittelua sen pohjalta!

Mikä sinun juomasi on?

Ammattitaitoinen ravintolahenkilökuntamme toteuttaa mm. erilaisia maistelutilaisuuksia ja drinkkikoulutuksia tilaisuutenne yhteydessä ravintoloidemme tiloissa. Meiltä voit varata esimerkiksi olutkoulutuksia, viskinmaistajaisia tai cocktail-kursseja. Me emme lupaa sinulle asiantuntijan yksinpuhelua ja jorinaa vaan haastamme sinut ja seurueesi jakamaan mielipiteitä. Makuasioista ei voi kiistellä, mutta keskustella kai voi, voihan?

Mikä näistä kolmesta on sinun juomasi? Tutustu kuvien takaa elämyksellisiin koulutuksiimme ja löydä niistä omasi.

Cocktail_nelioOlut_nelioViski_nelio

 

 Uskotko tietäväsi kaiken viineistä?

Haluaisitko tietää kuitenkin vielä vähän lisää? Ravintolamme nimittäin järjestävät sinulle, arvoisa viinin ystävä, upean kokemuksen ja tilaisuuden tutustua syvemmin viinien maailmaan. Ristorante Comon viininmaistajaisista saat lisätietoa ensimmäisen kuvan takaa ja muissa ravintoloissamme järjestettäviin viininmaistajaisiin pääset tutustumaan viinilasin takaa.

Como TRE kokoustila Viini_nelio 1897778_545846718868225_816642544_n

Jos suomalainen keittiö on tullut tutuksi lähinnä varhaisperunoista, kokeile jotakin uutta! Tule ja tutustu kiehtovaan sekä kädentaitoa vaativaan japanilaiseen keittiöön. Masu Asian Bistrossa sinulla on mahdollisuus nähdä ja kokea sushien valmistuksen salat kokin valmistaessa ne aivan silmiesi edessä.

Masun sushikurssin päänäyttämönä toimii Teppanyaki-pöytä. Tämän erikoisuuden japaninkielinen nimi tulee sanoista teppan, eli rautalevy ja yaki, joka tarkoittaa grillattua tai paistettua. Tilaisuuden vetää rennoin ottein keittiömme ammattilainen opastaen ja auttaen sushien valmistuksessa. Jos haluat haastaa itseäsi ja oppia uutta, löydät lisätietoa klikkaamalla kuvaa alla.

Vai kaipaatko sittenkin yllätyksiä ja jonkun muun valmistamaa ruokaa? Valitse sitten illallinen Teppanyaki-pöydässä! Menu suunnitellaan etukäteen ravintolan listaa silmällä pitäen, mutta esitellään teille vasta kokin valmistaessa sitä edessänne. Lisää tietoa Teppanyaki-pöydästä löydät täältä.

Sushi masu 10171216_545846532201577_642593643_n

 Oletko toiminnan ja tekemisen ystävä?

Ravintola.fi ja Suomen Tapahtumatuotanto yhteistyössä antavat mahdollisuuden seikkailulle ja toiminnalle. Matkusta maailman ympäri, riko ennätyksiä tai suunnista pitkin kaupunkia. Klikkaa kuvia ja lue lisää toiminnantäyteisistä paketeista.

Matka maailman ympäri Ennätyskerroin Kaupunkisuunnistus

Oletko kyytiä vailla?

Koska tilaisuus on useista eri osista koostuva kokonaisuus, olemme huomioineet myös tarpeen liikkua paikasta toiseen – tai vähintäänkin tilaisuuden jälkeen kotiovelle! Ammattitaitoinen ja laadukas yhteistyökumppanimme Liuttu Logistiikka tarjoaa kyyditykset Premium-palveluna. Men in black, toisin sanoen oma kuljettaja mustassa puvussa saapuu noutamaan seurueesi juuri oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan. Saatavilla on business-luokan kuljetuskalustoa henkilöautoista minibusseihin.  Ja muistathan, ettei Premium-palvelu tarkoita kallista vaan ennen kaikkea laadukasta. Me myyntipalvelussa neuvottelemme hinnan puolestasi sekä varaamme teille sopivan auton. Anna tilaisuudellesi näyttävä alku tai viimeisen päälle mietitty lopetus!

Liuttu-FB-cover-1

Yhteistyökumppaniverkostomme antaa Sinulle mahdollisuuden saada kaiken tarvitsemasi yhdellä kertaa. Pystymme rakentamaan juuri Sinulle, ryhmällesi tai yrityksellesi tarpeidenne mukaisen tilaisuuden. Vain mielikuvitus on rajana!

Yhteistyössä Pirkanmaan alueella kanssamme toimivat:


Lisäksi apunasi tilaisuuksien järjestämisessä maanlaajuisesti palvelevat:


Tilaisuutesi, illanviettosi tai tapahtumasi järjestäminen on vain yhden puhelinsoiton päässä. Ota yhteyttä, niin hoidetaan asia kuntoon!

Ravintola.fi myyntipalvelu
myynti@ravintola.fi
puh. 0300 472 223 (0,34 € / min + pvm / mpm)
(ma-pe klo 8:00-18:00)