Tilaisuudet

Space_Bowling2yhteystiedot_1Galaxie_treDSC_8940

Huomoithan ystävällisesti, että päivitämme sivuja parhaillaan jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Juhlille jatkopaikka, ryhmälle juhlapaikka vai yrityksen asiakastilaisuudelle toimiva tila? Kokoukselle kabinetti, kaveriporukalle saunatila vai isommallekin porukalle pikkujoulut?

Ravintolamme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme ovat käytettävissäsi tilaisuuksia varten. Juhlat kuin juhlat räätälöimme asiakkaan toiveiden mukaan, vaivattomasti ja ammattitaidolla.

Joensuu:

Viihdemaailma Ilona

Suoraan Joensuun sydämessä sijaitseva viihdemaailma sopii niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin. Helposti jaettavissa oleva viihdemaailma tarjoaa tilat 50 hengen tilaisuuksista jopa 500 hengen tilaisuuksiin. Viihdemaailmasta löytyvät äänentoista- ja valotekniikat sekä videotykki. Pienempiin tilaisuuksiin varattavissasi on kaksi Karaokeloungea ja Live Clubin VIP-pöydät. Omalla porukalla, ilman jonotusta, kylmät juomat valmiina. Normaali-iltoina VIP-tila on varattavissa 240 eurolla. Hinta sisältää sisäänpääsyn 10 henkilölle jonon ohi sekä pullon sampanjaa.

Jyväskylä:

London

Pala Lontoota keskellä Jyväskylää. Londonin karaokelounget ja VIP-tilat tarjoavat teille tilaisuuden juhlia oman seurueenne kanssa helposti ja hienosti. Lounge varaukset sisältävät sisäänpääsyn ja jonon ohituksen sekä pullon kuohuvaa. Lisäksi illastanne vieläkin paremman on tekemässä ammattimainen henkilökunta, joka palvelee vain ja ainoastaan teitä.

Kuopio:

Viihdemaailma Ilona

Tilaisuus Kallaveden rannalla? Kuopion Viihdemaailma Ilona on ratkaisusi. Monipuolinen Ilona antaa mahtavat puitteet tilaisuudelle kuin tilaisuudelle. Oli siis seureenne pieni tai suuri toimii Ilona iltojenne ilona. Yksityistiloina pienemmille seurueille on varattavissa karaoke- ja VIP-loungeja. Normaali-iltoina VIP-tila on varattavissa 240 eurolla. Hinta sisältää sisäänpääsyn 10 henkilölle jonon ohi sekä pullon sampanjaa.

Lappeenranta:

Viihdemaailma Ilona

Haluatko tilaisuudellesi monipuolisen tilan, jossa on jotain kaikille? Viihdemailma Ilonasta löydät yhden oven takaa neljä eri baaria ja ruokaravintolaa, on Live Club, Disco, London pub, Karaoke ja ruokaravintola Gringos Locos. Kaikki nämä neljä tilaa ovat varattavissa yksityiskäyttöön ja yksityistilaisuus onnistuu 50 hengestä 800 henkeen. Ilonasta tilaisuuteenne löytyy myös videotykki ja valkokangas sekä lava.

Pienemmille porukoille on varattavissa Ilonan laadukkaat yksityistilat, karaoke- ja VIP-lounget. Normaali-iltoina VIP-tila on varattavissa 240 eurolla. Hinta sisältää sisäänpääsyn 10 henkilölle ja pullon sampanjaa.

Lohja:

London

Tilaisuus brittilaiseen meininkiin? London Pub huokuu aitoa englantilaista tunnelmaa Lohjan keskustassa. Terassi, yökerho ja pub kaikki yhdessä paketissa juuri sinun tilaisuuttasi varten. London Lohja tarjoaa jopa 160 asiakaspaikkaa. Londonissa tilaisuuttasi varten on pieni esiintymislava, videotykki sekä DJ-tarvikkeet.

Pori:

Space Bolwing & Billiards

Oliko mielessä keilaus, biljardi, snooker vai peräti pöytäcurling? Tilaisuuden näillä kaikilla saat järjestettyä huikeassa viihdekeitaassamme, jossa asiakaspaikkoja on jopa 150 henkilölle. Space bowling tarjoaa rajattomat mahdollisuudet tilaisuudellenne. Pelien ja virvokkeiden lisäksi järjestämme halutessanne ruokailun ja sauna- tai kokoustilat. Räätälöimme jokaiselle asiakkaalle budjettiin sopivan, oman näköisen tapahtuman, jossa tarjoilu ja illanvietto sujuvat varmuudella mutkattomasti ja unohtumattomasti

Seinäjoki:

Galaxie Sports & Billiards

Galaxiessa järjestät helposti rennon ja toiminnallisen yksityistilaisuuden suuremmallekin porukalle. Galaxiessa yläkerta, kaksi terassia ja biljardisali tarjoavat yhteensä noin 330 asiakaspaikkaa. Illanvieton ruoka- ja juomatarjoilut järjestetään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sinulla on mahdollisuus myös varata saunatilamme tilaisuuteesi. Maksuvälineenä käyvät myös Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit. Vietä iltaa pelaten ja saunoen!

Saunatila on mahtuu 16 henkilöä ja saunan yhteudessä on iso oleskelutila, jossa on TV ja stereot. Saunavuokra arkisin 100€/ilta, perjantaisin 150€/ilta ja lauantaisin 200€/ilta.

Viihdemaailma Ilona

Suomen suurin Ilona tarjoaa viisi erilaista baaria yhden oven takana. Pohjanmaan kovimman menon takaavan yökerhon tilat sopivat niin suurille kuin pienille tilaisuuksille. Pienemmille seuruille Disco puolella varattavissasi on kolme VIP loossia ja London pubissa valittavanasi on kaksi vierekkäistä pientä loossia. Karaokeloungeja on kaksi, Tokyo ja New York. Loungeihin mahtuu noin 16 henkilöä. Live Clubin puolelta voitte varata seurueellenne ”Liven parhaat palat”. Nämä suuremmat VIP tilat tuoleineen, pöytineen ja sohvineen antavat illallenne hyvän lisän ja niihin mahtuu jopa 28 henkilöä. Normaali-iltoina VIP-tila on varattavissa 240 eurolla. Hinta sisältää sisäänpääsyn 10 henkilölle jonon ohi sekä pullon sampanjaa.

Suuremmille seurueille voitte varata esimerkiksi suomipop teemoitetun Reino baarin, johon on mahdollisuus saada oma sisäänkäynti, oma tupakkakoppi ja omat WC-tilat. Viihdemaailmassa on siis tilat niin suurille kuin pienillekin seurueille. Myös muut yökerhon eriosat ovat helposti toisistaan eroteltavissa yksityistilaisuudeksi. Ilona tarjoaa tilaisuudellesi siis kaiken mitä tarvitset.

Tampere:

Bricks

Hämeenkadun varrella sijaitseva rento Bricks pitää sisällään niin yökerhon kuin pubimaisen puolen. Ravintolan tilat soveltuvat hyvin erilaisiin tilaisuuksiin myös suuremmille ryhmille.

Galaxie Center

Rautatieaseman läheisyydessä sijaitseva Galaxie Center sopii mainiosti rentoihin illanistujaisiin niin isolle kuin pienellekin porukalle. Salissa on kaksikymmentä laadukasta Pool- ja kolme Snooker-pöytää. Esimerkiksi kokouspäivän jälkeen biljardi, juoma ja ruoka kuulostavat varmasti hyvältä. Tai oli sitten kyseessä tyky tai virkistyspäivä. Galaxie Centerissä on pieni kabinetti, jossa on istumapaikat noin 30 henkilölle. Maksuvälineinä käyvät myös Tyky-kuntoseteli, Virikeseteli sekä Smartum kulttuuri ja -liikuntasetelit.

Little Joe

Ahoy, All Aboard! Omat juhlat ja oma miehistö idyllisessä ratinan suvannossa. Little Joen alakerran yksityistila on mainio paikka kesäisille tilaisuuksille. Tilaan mahtuu noin 60 henkeä ja mikä kesällä olisikaan parempaa kuin bileet omalla paatilla!

London

Pubimainen yökerho London sijaitsee aivan Hämeenkadun vieressä. Horjahdus Hämeenkadulta ja olet Lontoossa. Tiloiltansa London tarjoaa mahtavat puitteet erilaisille yksityis- ja yritystilaisuuksille. Tilaisuudet onnistuvat jopa 200 henkilölle. Varustuksena Londonista löytyvät DJ-tarvikkeet sekä tanssilava.

Kaisla

Mustanlahden satamassa sijaitseva ravintola Kaisla on varustettu peräti 387 asiakaspaikalla, joista katettua tilaa löytyy tarvittaessa noin kolmelle sadalle. Lisäksi satamaravintola Kaislan yhteydessä on myös Tanssipaviljonki Reuhari, joka toimii ohjelmapalveluidemme tukikohtana. Tanssipaviljonki on mahdollista varata myös yksityiskäyttöön häihin, syntymäpäiviin, lastenkutsuille, ylioppilasjuhliin – mihin tahansa.

Space Bowling & Billiards

Tampereen keskustassa sijaitseva viihdekeidas antaa loistavat tilat niin illanistujaisiin porukalla kuin isompiinkin tilaisuuksiin pelailun merkeissä. Hohtokeilaus, biljardi, pöytäcurling ja snooker tuovat loistavaa tunnelmaa tilaisuuteenne. Letkeä kilpailu, hyvä ruoka ja juoma!

Viihdemaailma Ilona

Tampereen trendikkäin juhlinta paikka tarjoaa sinulle tilaisuuteen kuin tilaisuuteen loistavat puitteet. Musiikki, meininki, hyvä ruoka ja juoma! Tämän Ilona takaa sinulle. Monipuolisessa yökerhossa onnistuu niin isot kuin pienet tilaisuudet. Jopa 500 hengen tilaisuuksiin sopivassa Ilonassa soi niin live musiikki kuin karaoke.

Ilonassa sinulla on mahdollisuus juhlia oman seurueenne kesken VIP-tiloissa. Varattavissasi on kaksi Karaokeloungea sekä Live Clubin puolelta löytyvät VIP-lounget. Karaokelounget ovat ilmastoituja ja niissä on helppo kosketusnäytöllinen karaokelaite. WC ja tupakointitilat löytyvät aivan kulman takaa. Jos olet enemmän live musiikin ystävä, voit varata käyttöösi Live Clubin VIP-lounget. VIP-loungeissa on tilaa jammailla musiikin tahdissa ja nauttia illasta omalla porukalla. Normaali-iltoina VIP-tila on varattavissa 240 eurolla. Hinta sisältää sisäänpääsyn 10 henkilölle jonon ohi sekä pullon sampanjaa.

Turku:

Galaxie Center

Yrityksille, yhteisöille sekä järjestöille Galaxien on loistava paikka viettää tyky- tai virkistyspäivää, joko ihan muutamalla hengellä tai isommallakin porukalla. Illanvieton ruoka- ja juomatarjoilut järjestetään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lisäksi Galaxie Center Turku tarjoaa sinulle saunatilat 20 henkilölle. Yhdistä pelailu ja saunominen! Saunaosaston yhteydessä olevassa oleskelutilassa on tv ja Playstation 3. Saunatilojen vuokra on 180€/3h su-to ja 210€/3h pe-la. Pyyhkeet 2,5€/henkilö.

 

Space_Bowling2yhteystiedot_1Galaxie_treDSC_8940

Sydämellisesti tervetuloa palveltavaksemme!

Restamax myyntipalvelu
myynti@ravintola.fi
puh. 010 4233 200 (ma-pe klo 9.30-17.00)