Tilaisuudet

Space_Bowling2yhteystiedot_1Galaxie_treDSC_8940

Juhlille jatkopaikka, ryhmälle juhlapaikka vai yrityksen asiakastilaisuudelle toimiva tila? Kokoukselle kabinetti, kaveriporukalle saunatila vai isommallekin porukalle pikkujoulut?

Ravintolamme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme ovat käytettävissäsi tilaisuuksia varten. Juhlat kuin juhlat räätälöimme asiakkaan toiveiden mukaan, vaivattomasti ja ammattitaidolla.

Joensuu:

Viihdemaailma Ilona

Helposti jaettavissa oleva viihdemaailma tarjoaa tilat 50 hengen tilaisuuksista jopa 500 hengen tilaisuuksiin. Viihdemaailmasta löytyvät äänentoisto- ja valotekniikat sekä videotykki. Pienempiin tilaisuuksiin varattavissasi on kaksi Karaokeloungea ja Live Clubin VIP-pöydät. Omalla porukalla, ilman jonotusta, kylmät juomat valmiina. Normaali-iltoina VIP-tila on varattavissa 240 eurolla. Hinta sisältää sisäänpääsyn 10 henkilölle jonon ohi sekä pullon kuohuviiniä.

ilona joensuu

Jyväskylä:

London

London Jyväskylässä on noin 700 asiakaspaikkaa. Tekniikkana löytyy kaksi videotykkiä, dj laitteet ja äänentoistalaitteet. Londonin karaokelounget ja VIP-tilat tarjoavat teille tilaisuuden juhlia oman seurueenne kanssa helposti ja hienosti. Karaoke suite on noin 10-15 henkilölle ja VIP lounget ovat noin 8-15 henkilölle. Lounge-varaukset sisältävät sisäänpääsyn ja jonon ohituksen sekä pullon kuohuviinia. Lisäksi illastanne vieläkin paremman on tekemässä ammattimainen henkilökunta, joka palvelee vain ja ainoastaan teitä.

london jkl

Kuopio:

Viihdemaailma Ilona

Monipuolinen Ilona antaa mahtavat puitteet tilaisuudelle kuin tilaisuudelle. Oli siis seurueenne pieni tai suuri toimii Ilona iltojenne ilona. Yksityistiloina pienemmille seurueille on varattavissa karaoke- ja VIP-loungeja. Normaali-iltoina VIP-tila on varattavissa 240 eurolla. Hinta sisältää sisäänpääsyn 10 henkilölle jonon ohi sekä pullon kuohuviiniä.

Ilona_kuo

Lappeenranta:

Viihdemaailma Ilona

Viihdemailma Ilonasta löydät yhden oven takaa neljä eri baaria ja ruokaravintolaa: Live Club, Disco, London pub, Karaoke ja ruokaravintola Gringos Locos. Nämä kaikki tilat ovat varattavissa yksityiskäyttöön ja yksityistilaisuus onnistuu 50 hengestä 800 henkeen. Ilonasta tilaisuuteenne löytyy myös videotykki ja valkokangas sekä lava.

Pienemmille porukoille on varattavissa Ilonan laadukkaat yksityistilat, karaoke- ja VIP-lounget.

ilona lpr

Lohja:

London

Tilaisuus brittiläiseen meininkiin? London Pub huokuu aitoa englantilaista tunnelmaa Lohjan keskustassa. Terassi, yökerho ja pub, kaikki yhdessä paketissa juuri sinun tilaisuuttasi varten. London Lohja tarjoaa jopa 160 asiakaspaikkaa. Londonissa tilaisuuttasi varten on pieni esiintymislava, videotykki sekä DJ-tarvikkeet.

london lohja

Pori:

Space Bowling & Billiards

Oliko mielessä keilaus, biljardi, snooker vai peräti pöytäcurling? Tilaisuuden näillä kaikilla saat järjestettyä huikeassa viihdekeitaassamme, jossa asiakaspaikkoja on jopa 150 henkilölle. Space bowling tarjoaa rajattomat mahdollisuudet tilaisuudellenne. Pelien ja virvokkeiden lisäksi järjestämme halutessanne ruokailun sekä sauna- tai kokoustilat. Räätälöimme jokaiselle asiakkaalle budjettiin sopivan, oman näköisen tapahtuman, jossa tarjoilu ja illanvietto sujuvat varmuudella mutkattomasti ja unohtumattomasti.

space pori

Seinäjoki:

Galaxie Sports & Billiards

Galaxiessa järjestät helposti rennon ja toiminnallisen yksityistilaisuuden suuremmallekin porukalle. Galaxiessa yläkerta, kaksi terassia ja biljardisali tarjoavat yhteensä noin 330 asiakaspaikkaa. Illanvieton ruoka- ja juomatarjoilut järjestetään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lisäksi sinulla on mahdollisuus varata saunatilamme käyttöönne. Maksuvälineenä käyvät myös Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit. Vietä iltaa pelaten ja saunoen!

Saunatilaan mahtuu 16 henkilöä. Saunan yhteydessä on iso oleskelutila, jossa on TV ja stereot. Saunavuokra arkisin 100€/ilta, perjantaisin 150€/ilta ja lauantaisin 200€/ilta.

galaxie seinajoki

Viihdemaailma Ilona

Suomen suurin Ilona tarjoaa viisi erilaista baaria yhden oven takana. Pienemmille seuruille  on varattavissa Disco-puolella kolme VIP-loossia ja London pubissa valittavanasi on kaksi vierekkäistä pientä loossia. Karaokeloungeja on kaksi, Tokyo ja New York. Loungeihin mahtuu noin 16 henkilöä. Live Clubin puolelta voitte varata seurueellenne “Liven parhaat palat”. Nämä suuremmat VIP-tilat tuoleineen, pöytineen ja sohvineen antavat illallenne hyvän lisän ja niihin mahtuu jopa 28 henkilöä. Normaali-iltoina VIP-tila on varattavissa 240 eurolla. Hinta sisältää sisäänpääsyn 10 henkilölle jonon ohi sekä pullon kuohuviiniä.

Suuremmille seurueille voitte varata esimerkiksi Suomipop teemoitetun Reino baarin, johon on mahdollisuus saada oma sisäänkäynti, tupakointitila ja omat WC-tilat. Viihdemaailmassa on siis tilat niin suurille kuin pienillekin seurueille. Myös muut yökerhon eri osat ovat helposti toisistaan eroteltavissa yksityistilaisuutta varten. Ilona tarjoaa tilaisuudellesi kaiken mitä tarvitset!

ilon sjk reinobaari

Tampere:

Bricks

Hämeenkadun varrella sijaitseva rento Bricks pitää sisällään niin yökerhon kuin pubimaisen puolen. Ravintolan tilat soveltuvat hyvin erilaisiin tilaisuuksiin myös suuremmille ryhmille.

bricks pub

Galaxie Center

Rautatieaseman läheisyydessä sijaitseva Galaxie Center sopii mainiosti rentoihin illanistujaisiin niin isolle kuin pienellekin porukalle, sillä Galaxiessa on jopa 150 asiakaspaikkaa. Salissa on kaksikymmentä laadukasta Pool- jakolme Snooker-pöytää sekä kaksi pöytäcurlingia.Galaxie Centerissä on noin reilulle 30 hengelle suunniteltu lounge, johon on mahdollisuus tilata myös seisova pöytä. Loungen seinältä löytyy 70 tuuman TV, jossa oma erillinen äänentoisto tarvittaessa. Salissa on oma äänentoistonsa. Esimerkiksi kokouspäivän jälkeen biljardi, juoma ja ruoka kuulostavat varmasti hyvältä, tai miksei vaikkapa tyky- tai virkistyspäivän ohjelmaksi. Ruokailu järjestetään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Maksuvälineinä käyvät myös Tyky-kuntoseteli, Virikeseteli sekä Smartum kulttuuri ja -liikuntasetelit.

galaxie tre

Little Joe

Ahoy, All Aboard! Omat juhlat ja oma miehistö idyllisessä Ratinan suvannossa. Little Joen alakerran yksityistila on mainio paikka kesäisille tilaisuuksille. Tilaan mahtuu noin 60 henkeä ja mikä kesällä olisikaan parempaa kuin bileet omalla paatilla!

London

Pubimainen yökerho London sijaitsee aivan Hämeenkadun vieressä. Horjahdus Hämeenkadulta ja olet Lontoossa. Tiloiltansa London tarjoaa mahtavat puitteet erilaisille yksityis- ja yritystilaisuuksille. Tilaisuudet onnistuvat jopa 200 henkilölle. Varustuksena Londonista löytyvät DJ-tarvikkeet sekä tanssilava.

london tre

Kaisla

Mustanlahden satamassa sijaitseva ravintola Kaisla on varustettu peräti 387 asiakaspaikalla, joista katettua tilaa löytyy tarvittaessa noin kolmelle sadalle. Sisältä asiakaspaikkoja löytyy noin 60.  Lisäksi satamaravintola Kaislan yhteydessä on Tanssipaviljonki Reuhari, joka toimii ohjelmapalveluidemme tukikohtana. Tanssipaviljonki on mahdollista varata myös yksityiskäyttöön häihin, syntymäpäiviin, lastenkutsuille, ylioppilasjuhliin – mihin tahansa.

kaisla

 

 

Space Bowling & Billiards

Tampereen keskustassa sijaitseva viihdekeidas antaa loistavat tilat niin illanistujaisiin porukalla kuin isompiinkin tilaisuuksiin pelailun merkeissä. Hohtokeilaus, biljardi, pöytäcurling ja snooker tuovat loistavaa tunnelmaa tilaisuuteenne. Letkeä kilpailu, hyvä ruoka ja juoma!

Spacen tiloihin mahtuu yhteensä noin 120 henkilöä. Viihdekeitaassa on kabinetti, joka on suunniteltu 30 henkilölle. Kabinetissa on televisio, jonka asiakas voi liittää tietokoneeseen joko hdmi- tai vga-kaapelilla. Ruokailun yhteydessä kabinetti on veloituksetta käytössä, muutta tapauksessa tapauskohtaisesti. Ruokailua varten on käytössä cateringmenut, jotka ovat minimissään 15 henkilölle.

Space_Bowling1

Viihdemaailma Ilona

Musiikki, meininki, hyvä ruoka ja juoma! Tämän Ilona takaa sinulle. Monipuolisessa yökerhossa onnistuu kaiken kokoiset tilaisuudet. Jopa 500 hengen tilaisuuksiin sopivassa Ilonassa soi niin livemusiikki kuin karaokekin.

Ilonassa sinulla on mahdollisuus juhlia oman seurueenne kesken VIP-tiloissa. Varattavissasi on kaksi Karaokeloungea sekä Live Clubin puolelta löytyvät VIP-lounget. Karaokelounget ovat ilmastoituja ja niissä on helppo kosketusnäytöllinen karaokelaite. WC- ja tupakointitilat löytyvät aivan kulman takaa. Jos olet enemmän live musiikin ystävä, voit varata käyttöösi Live Clubin VIP-lounget. VIP-loungeissa on tilaa jammailla musiikin tahdissa ja nauttia illasta omalla porukalla. Normaali-iltoina VIP-tila on varattavissa 250 eurolla. Hinta sisältää sisäänpääsyn 10 henkilölle jonon ohi sekä pullon kuohuviiniä.

ilona tre

Turku:

Galaxie Center

Yrityksille, yhteisöille sekä järjestöille Galaxie on loistava paikka viettää tyky- tai virkistyspäivää, joko ihan muutamalla hengellä tai isommallakin porukalla. Illanvieton ruoka- ja juomatarjoilut järjestetään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lisäksi Galaxie Center Turku tarjoaa sinulle saunatilat 20 henkilölle. Yhdistä pelailu ja saunominen! Saunaosaston yhteydessä olevassa oleskelutilassa on tv ja Playstation 3. Saunatilojen vuokra on 180€/3h su-to ja 210€/3h pe-la. Pyyhkeet 2,5€/henkilö.

Galaxie_tku

Sydämellisesti tervetuloa palveltavaksemme!

Space_Bowling2yhteystiedot_1Galaxie_treDSC_8940

Ravintola.fi myyntipalvelu
myynti@ravintola.fi
puh. 0300 472 223 (0,34 € / min + pvm / mpm)
(ma-pe klo 8:00-18:00)