Bar Soolo
Kirkkokatu 8
0300 870 453

to–la klo 22–04
Bar Soolo
Kirkkokatu 8
0300 870 453

Se parempi juottola jo vuodesta 2009!

Kuka on tämän illan tähti? Bar Soolon yli 11 000 karaokebiisin valikoimasta löytyy taatusti jokaiselle jotakin laulettavaa.
Nuorekas ja rento ilmapiiri luo viihtyisät puitteet mukavalle illalle. Tanssijalan vipattaessa voit siirtyä clubin
puolelle jossa raikaa Suomen taatusti kovin äänentoisto: Funktion-one. Tätä herkkua on totuttu kuulemaan yleensä vain
Ibizan tai Lontoon suurilla klubeilla tai suurissa konserteissa.
Soolossa tapahtuu jatkuvasti. Opiskelijoiden vauhdikkaat bileet sekä kuumimmat DJ-tähdet vierailevat Soolossa harvakseltaan.
Ole ajan hermolla ja seuraa Soolon tapahtumia nettisivuilta tai Soolon Facebook-sivulta. Tykkää ja olet tietoinen kaupungin kuumimman
illanviettopaikan tapahtumista.

Tapahtumat

Vappukarnevaalit

Vappukarnevaalit

Sunnuntaina 30.4.2017 Vappukarnevaalit Soolossa!
(AVOINNA 22.00 - 04.00!)

Vappuriehan kunniaksi koko Soolon henkilökunta pukeutuu naamiaisasuihin ja musiikista vastaa Vapun kunniaksi yllätys dj:t TIIVI-TAAVI ja LAALAA! 👨‍❤️‍👨 Vappu tunnelmaa ovat myös nostattamassa upeat esitanssijat Sin Sisters ja Soolo koristellaan karnevaalien mukaisesti! 🎈🎊🎉

Vappumenu, olkaa hyvät:
🎈 Yökerho Soolo, Kotka
🎈 Bilerannekkeet jaossa 22-24*
🎈 Pop / Club / Karaoke / Terassi
🎈 Liput 5€
🎈 Levysepät iltaan:
▷ Dj Juha Pulli
▷ Dj Anselmi Kuusisto

*22.00-24.00 jaamme kaikille sisääntulijoille bilerannekkeet, joilla saat biletuotteet -50% KOKO ILLAN AJAN!

PS. Pukeudu jos uskallat pitää hauskaa, me ainakin pukeudutaan!

CU! 🍾🍾🍾

#SEPAREMPIJUOTTOLA

Evelina

Evelina

🐝 EVELINA // SOOLO // KOTKA 🐝

Perjantaina 5.5 supersuosittu Evelina saapuu Kotkaan ja Sooloon!

✭ Bilerannekkeet jaossa 22-24*
✭ LIVE: Evelina
✭ Dj´s: J. Pulli & A. Kuusisto
✭ Ovet: 22 - 04
✭ Liput 10€

*22.00-24.00 jaamme jokaiselle sisääntulijalle rannekkeet, joilla saa biletuotteet -50% KOKO ILLAN AJAN

Nähdään mestoilla!

Biography
EVELINA

Laulaja / lauluntekijä Evelina, 20, on täysin uudenlainen lisä Suomen naisartistien joukkoon. Evelinan musiikki on sekoitus urbaania poppia, rnbtä ja hiphoppia.

2013 vuoden loppupuolella Suomen johtaviin muusiikin tuotantoyhtiöihin lukeutuva, tuottaja MGI:n johtama M-Eazy Music sai puskaradion kautta kuulla lahjakkaasta turkulaisesta artistista. Asiat etenivät nopeasti ja ensimmäiset studiosessiot pidettiinkin jo heti vuoden 2014 alussa.

2015 vuoden aikana Evelina on jo ehtinyt tekemään musiikkia mm. Suomen arvostetuimman underground hiphop artistin Eevil Stöön, sekä Denisea "Blu June" Andrewsin kanssa, joista jälkimmäinen on kirjoittanut kappaleita Ariana Granden (Best Mistake), Rihannan (Loveeeeeee Song) ja Mariah Careyn (Thirsty) kaltaisille supertähdille.

Evelina on valmis tekemään läpimurtonsa suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2015.

Facebook: https://www.facebook.com/evelinavirallinen

Instagram: https://instagram.com/evelinavirallinen/

Mennää jonnee – Baarifestari jatkobileet

Mennää jonnee - Baarifestari jatkobileet

MENNÄÄ JONNEE! – Baarifestarit 2017
(volume 1)

pe 12.5.2017 Kotkansaari

”7 baaria, 20 artistia, eikä maksa juuri mitään! Sinulle. Kotkassa!”
- Hei mihin mentäis pe 12. toukokuuta?
- Mennää jonnee!
- Maksaaks se mitää?
- No ei juuri mitään!
- Onko siellä jokaiselle jotain?
- No melkein, vaikka se klisee onkin.
- Katotaas mitä siel olis tarjolla.

TAPAHTUMAPAIKAT JA ARTISTIT:
------------
HAKAPIRTTI/ 17-18/0€
Koulukatu 8

*TWO HATS DUO*
- Kaksi Tapiolan poikaa (Londe Siitari ja Ile Hilden) törmäsivät sattumalta kalliolaisessa baarissa ja päättivät lyödä hynttyyt yhteen, tuloksena Two Hats-duo. Musiikillisesti duo nojaa vahvasti amerikkalaiseen rhythm´n´blues perinteeseen, seassa muutama 50-luvun rock-klassikko ja ripaus countryrockia. Molemmat soittajat ovat olleet kuvioissa mukana jo 80-luvulta lähtien joten osaamista ja kokemusta riittää!

-------------
RAVINTOLA FOR YOU/ 18-20/ 0€
Kymenlaaksonkatu 15

*JUKKA NOUSIAINEN - SOLO*
https://www.facebook.com/noiseainen/
http://www.jukkanousiainen.net/intternet-love/etusivu.html

- Nousiainen perusti Räjäyttäjät-yhtyeen rumpali Alex Reedin ja basisti Mikko Siltasen kanssa Jyväskylässä vuonna 2011.
Maaliskuussa 2014 Nousiainen oli pulassa rahattomana Kanariansaarilla ja julkaisi Facebookissa avunpyyntöviestin, jossa lupasi tehdä levyn nimeltä Huonoa seuraa. Kun tilauksia tuli, Nousiainen toteutti lupauksensa. Huonoa seuraa, hänen ensimmäinen sooloalbuminsa, julkaistiin ensin c-kasettina. Albumi sai kriitikoilta hyvän vastaanoton. Levy-yhtiö Äänetön ulkaisi sen myöhemmin cd:nä kahden lisäkappaleen kera. Tänä iltana Jukka Nousiainen juuri teille soolona.

*JO´BUDDY´S TRIO RIOT*
https://www.facebook.com/Jo-Buddys-Trio-Riot-779383445528781/
http://www.ram-bam.com/

- 35:ttä keikkavuottaan taivaltava, Emma 2015 ehdokas, laulaja-kitaristi Jo' Buddy tuo Kotkan Baarifestareille 12.5. juuri ROLL THIS! - EP:n julkaiseen nousujohteisen tamperelais-helsinkiläisen Jo' Buddy's Trio Riot - Rhythm & Roll kokoonpanonsa!
Tämän juuri esikoisalbumiaan työstävän tehotrion musiikillinen painopiste on Jo' Buddy:n rullaavissa originaaliralleissa, nyansseista, swengistä ja hauskanpidosta tinkimättä. 100% DO or DIE meiningillä mennään, eikä meinata.
"EP on vastaanotettu, ja hemmetin hyväksi myös jo todettu. Vallan verratonta, värikästä, riemukasta ja velmua musiikillista iloittelua ja juurevaa svengailua."
-Teppo Nättilä, KANTRITOHTORI, Radio Suomi, YLE

--------------
PUB ALBERT/ 20-22/ 0€
Kotkankatu 19

*NUMMIRANTA - SOLO*
https://www.facebook.com/takahahmot/

- Antti Nummirannan ja Takahahmojen Nudistiranta-levyn materiaali noudattaa kuplettiperinnettä modernista näkökulmasta. Sävellykset muodostuvat leppoisiksi ja teksteissä tarkastellaan elämää humoristisesti. Toki poliittiisia kannanottoja ja kritiikkiä mahtuu myös mukaan. (Salon Seudun Sanomat 25.10.2014)
Tänä iltana Antti Nummiranta juuri teille soolona.

*EINO KIELTEINEN - SOLO*
https://soundcloud.com/einokielteinen

- Laulaja-lauluntekijä Eino Kielteisen tarinoissa Donald Trumpin hienovaraisuus yhdistyy Juha Sipilän rehellisyyteen. Lopputulemana on retoriikaltaan menestykseen tuomittua inhorealismia.
Sieltä täältä esiin pirskahteleva positiivisuus luo lauluihin sopivaa ristiriitaisuutta. Tai kuten taiteilija itse muotoilee: "Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä sielläkään mitään näkisi".

----------------
FRIEND´S PLACE/ 18-22/ 0€
Kirkkokatu 8

*J&A TIAINEN*
https://www.facebook.com/jatiainen/?fref=ts

- Nämä kaksi nuorta miestä soittavat teknoa, tech-housea, deep housea, housea, siis kaikkea mikä kuulostaa hyvältä. Aika hyvä resepti, eiks yeah?

*INDIVIDUAL DJ b2b KRISTIK*

- Diippiä housea hyvällä maulla.

----------------
KOTKAN PIKKU PRKL/ 21-23/ 0€
Kirkkokatu 8

*ACID RUNS*
https://www.facebook.com/acidruns/
https://acidruns.bandcamp.com/

- Punk rock bändi Acid Runs syntyi 2013 Jussin edellisen yhtyeen tuhkista, kun Jussi ja Oskari löysivät rumpali Mitron lenkkeilemästä Vaasankadulta. Kesällä 2015 yhtye nauhoitti omaa nimeä kantavan 12" yhdessä tuottaja Lauri Elorannan kanssa ja levy ilmestyi viimein joulukuussa 2016 (AP-levyt). Mitron siirtyessä vanhemmuuden saappaisiin, rumpalin paikan otti mm. Kaleidobolt yhtyeestä tuttu Valtteri ja nyt yhtye on täydentynyt nelihenkiseksi kitaristi Sampon myötä, joten bändi kuulostaa entistä lujemmalta. "Kunnon musaa, ei mitään paskaa" - Ville "Superkingi" Valavuo.

*SICK URGE*
https://www.facebook.com/sickurge/
https://sickurge.bandcamp.com/

- Punkkia ja asennemekkalaa hyvällä draivilla!

----------------
PUB JAAKKO V/ 22-01/ 0€
Kirkkokatu 10

*JUJU aka. Julius Kivi*
https://www.facebook.com/julius.kivi

- Kantaaottavista lauluistaan tunnettu artisti, sulauttaa monta musiikkigenreä yhteen, laulun ja räpin keinoilla.
Tämä kultalevyn ja pari platinasinkkua tehtailleen Spotify Spotlight artistin kappaleita on toistettu Youtube:ssa yli 10 miljoonaa kertaa ja hän oli myös ehdolla Emma-gaalassa 2015 parhaan hiphop-albumin kategoriassa. Jujulta on tulossa viides studioalbumi ”Project Babylon”, joka jatkaa yhteiskuntakriittisellä suuntauksellaan, kuvastaen nykyajan moraalista rappeutumista, alkuperäisten juuriemme unohtamista sekä yhteiskunnallista kaksijakoisuutta, luoden kuitenkin toivoa tulevaan.

*DUNKKU, LL´11, IIVO & REPE VORTEX /
Djs: HEGEMONSTA, CEEMON*

- Yksinkertaisesti aivan hiton kovaa räppi- ja dj-ryhmää saman katon alla. Lavalla lisäksi turkulaistunut Dunkku, joka on vaikuttanut myös III Silmää-kokoonpanossa.

-----------------

Baarifestareiden virallinen jatkopaikka:

YÖKERHO SOOLO/ 22-04/ 5€ (sis. narikan)

*SHIWA 2000*
https://fi.wikipedia.org/wiki/Shiwa_2000
https://www.discogs.com/artist/51584-Shiwa-2000

- Shiwa 2000 on suomalainen suomisoundi-tyylistä elektronista musiikkia esittävä yhtye. Kokoonpanon vakituiset jäsenet ovat Rick Timebees ja Tim Thick, joka on tuttu myös muun muassa Texas Faggot ja Mandalavandalz-kokoonpanoista. Vierailevana muusikkona yhtyeen levyillä on esiintynyt muun muassa Bill Tema, joka on tunnettu myös taiteilijanimellä MC Vittumeitsi. Shiwa 2000:n esikoisalbumin Final Truth 2020 julkaisi kotimainen Karelia Records vuonna 2000. Albumi on sittemmin loppuunmyyty, ja se on lisensoitu uusintapainoksena Intiaan. Yhtyeen toinen albumi Runkmeditation & Perstantra näki päivänvalon vuonna 2006 venäläisen Hippie Killer Productions-levymerkin ensijulkaisuna. Shiwa 2000:n trilogian päättävä albumi Portinfarttijan Hyppypiertari julkaistiin 1. huhtikuuta 2010 Hippie Killer Productionsin kautta.
Shiwa 2000:n musiikkia kuultiin aikanaan säännöllisesti helsinkiläisen ATV-paikallistelevisiokanavan taustamusiikkina ja kanavan tunnusmusiikkina ollut "ATV Riupeloi" -kappale löytyy myös yhtyeen esikoislevyltä.

*KRISTIK*
https://www.facebook.com/kristikDJ/
https://soundcloud.com/kristik_fi

- Kristik on uusi kasvo Suomen klubiskenessä. Mies aloitti soittamisen omaksi ilokseen vuonna 2015 klubi-iltojen promoamisen ohella. Itseoppineena ja täynnä tarmoa Kristik sai ensimmäisen keikkansa kesäkuussa 2016. Siitä lähtien hän on soittanut Helsingissä sijaitsevissa klubi-illoissa säännöllisesti; esimerkiksi houseen & technoon keskittyneissä illoissa Le Bonkissa, UGGLA:ssa, Club Vaticanissa ja suosituissa Clinicin Aftherapy - aamubileissä.

Kristikin repertuaariin kuuluvat genret ovat deep ja tech house, joka saa voimakkaita vaikutteita "Romanian technosta" (uniikki, omanlaisensa microhouse/minimal house -tyylinen soundi). Hänen settinsä rakentuvat matalista ja syvistä bassolinjoista, hypnoottisuudesta ja tunnelmallisuudesta. Syy miehen intohimoon olla DJ, on halu stimuloida yleisöä ja saada ihmiset tuntemaan kaikkia niitä eri tunteita, mitä hän itse musiikista kokee. Kristik odottaa innolla mitä vuodella 2017 on hänelle tarjota.

*INDIVIDUAL*
https://www.facebook.com/individualdj/
https://soundcloud.com/individual_fin
- Soittaa teknoa ja housea.

*JUHA PULLI*
https://www.facebook.com/djjuhapulli/
http://dj.beatport.com/juhapulli

*ANSELMI KUUSISTO*
https://www.facebook.com/Dj-Anselmi-Kuusisto-2358496631378…/
http://dj.beatport.com/anselmikuusisto

--------------------------------------------------------------
Yhteistyössä:
Kotkan kaupunki, Hotelli Merikotka, AK Sound & Music Service

www.kotka.fi
http://www.hotellimerikotka.fi/
aksound.com

Escape presents CLONK – Orion & Efo, Soolo Kotka

Escape presents CLONK - Orion & Efo, Soolo Kotka

LA 20.5
Escape presents CLONK - Orion & Efo at Soolo, Kotka
Yökerho Soolo, Kotka

▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂

◆ DJ´S ◆

Suomen maineikkaimpiin levynpyörittäjiin kuuluvat Orion ja Efo saapuvat Escapen tuottamaan Clonk-iltaan lauantaina 20.5.
Orion tunnetaan parhaiten YleX:n taajuuksilta, mutta mies pyörittää myös maailmallekin noteerattua Absence of Facts -levymerkkiä.

Efo on niittänyt mainetta pääkaupunkiseudun kovimman house-klubi Point Breakin isäntänä ja piinkovana pitkän linjan DJinä, jonka osaaminen on noteerattu myös ulkomaan keikkareissuilla.

Soolon ulkonäön laittaa uuteen uskoon mm. musiikkivideomarkkinoilla erittäin haluttu VJ Sellekhanks, joka taikoo screeneille iltaa varten suunnitellut livevisuaalit.

Escapen residentit Juha Pulli ja Anselmi Kuusisto antavat lineupille loppusilauksen - Clonk on kevään kovin klubieventti Kotkassa.

▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂ ▂▂

◆ INFO ◆

▶︎ LA 20.5
▶︎ Yökerho Soolo, Kotka
▶︎ Bilerannekkeet jaossa 22-24*
▶︎ Dj Lineup:
▷ Orion (YleX, Trapez, Machine)
▷ Dj Efo (Point Break, R3D)
▷ Dj Juha Pulli (Escape.)
▷ Dj Anselmi Kuusisto (Escape.)
▶︎ VisualJockey Sellekhanks
▶︎ Liput 6€

*22.00-24.00 jaamme jokaiselle sisääntulijalle rannekkeet, joilla saa biletuotteet -50% koko illan ajan.

#SEPAREMPIJUOTTOLA

Info

Info ja löytötavarat

Löytötavarat

Löytötavaroita voi tiedustella osoitteesta www.findmee.fi tai soittamalla numeroon 0600-02626.

#barsoolo

  Yhteystiedot

  Kirkkokatu 8
  0300 870 453
  to–la klo 22–04
  0300 870 453 (0,34 € / min + pvm / mpm)

  (ma–la klo 12–18)

  Anna palautetta

  Katuosoite: Kirkkokatu 8

  • Facebook