Colorado Bar & Grill, Helsinki
Simonkatu 9
040 356 9788

Olemme suljettu. Vuokrasopimus päättyi, mutta uutta on tulossa kevään aikana. Pysy kuulolla!
Colorado Bar & Grill, Helsinki
Simonkatu 9
040 356 9788

Colorado Bar & Grill, aito ja amerikkalainen!

Ensimmäinen Colorado Bar & Grill perustettiin vuonna 1995 Unioninkadulle. Unioninkadulta Colorado muutti Forumin kautta Simonkadulle Kampin keskuksen yhteyteen vuonna 2007.

Colorado Bar & Grill on tunnettu amerikkalaisesta tyylistään sekä ruokalistastaan. Ruokaa ja rockia! Runsaat ja maukkaat annokset sekä joustava ja mukava palvelu. Aika ajoin vaihtuva aito ja amerikkalainen listamme takaa asiakkaille vaihtuvat makuelämykset – jokaiselle on varmasti jotakin. Keittiössä panostetaan omatekoisiin annosten raaka-aineisiin. Niin ranskalaiset kun hampurilaisten pihvitkin sekä muut annoslisukkeet ovat kaikki valmistettu alusta asti Coloradon omassa keittiössä.

Coloradon yhteydessä toimii myös erillinen baari, jossa voi viettää iltaa tunnelmallisessa miljöössä tai vain pysähtyä lasilliselle ohi kulkiessaan. Kesäksi avataan ruokailutila myös sisäparvekkeelle josta avautuu näkymä Kampin Narinkkatorille.

Info

PÖYTÄVARAUKSET


Sujuvan ja vaivattoman ruokailun ja illanvieton varmistamiseksi suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ennakkoon. Pidämme aina myös pöytiä, joihin ei oteta ennakkovarauksia, jotta ilman varaustakin on mahdollista päästä ruokailemaan.


Voitte tehdä varauksen myös sähköpostitse osoitteeseen: kamppi@ravintolacolorado.fi. Liittäkää varaukseen yhteystietonne, saapumisaika sekä henkilöiden lukumäärä tai puhelimitse numeroon 0403569788 (ravintolan aukioloaikoina).


Saman päivän varaukset vain puhelimitse!


Pöytävarauksesi on voimassa vasta saatuasi meiltä vahvistuksen!


Mikäli teillä on erityistoiveita varaustanne koskien, olkaa rohkeasti yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla.


Tervetuloa!


Yhteystiedot

Simonkatu 9
040 356 9788
Olemme suljettu. Vuokrasopimus päättyi, mutta uutta on tulossa kevään aikana. Pysy kuulolla!
kamppi@ravintolacolorado.fi

Anna palautetta

Katuosoite: Simonkatu 9

  • Facebook