Iisoppi
Välikatu 20
010 4233 228

Pub Nokia:
ma - ti 11-00
ke - to 11-02
pe - la 11-04
Su suljettu

Yökerho Iisoppi:
pe - la 23-04
Su suljettu

Nokialaisten kohtaamispaikka

Pitkät juuret Nokialla omaava Hotelli-Ravintola Iisoppi uudistui syksyllä 2012 ja saman katon alle syntyi kaksi uutta ravintolaa: Pub Nokia, sekä Yökerho Iisoppi.

Pub nokia on läpileikkaus Nokialaista historiaa jonka sisustuksessa on käytetty Nokialaisten tehtaiden tuotteita mm. renkaita, kännyköitä ja kumisaappaita. Seiniä koristavat Nokialaisten merkkihenkilöiden kuvat sekä eri aikakausien tarinaa kertovat julisteet ja lehtileikkeet Nokiaan liittyen. Pubin laajasta olut- ja siiderivalikoimasta löytyy suosikkijuoma jokaiseen makuun. Nälän yllättäessä pubiruokalistalta voit valita purtavaa pikkunälkään. Pubitunnelma on taattu viimeistään kun esiintymiskorokkeelle nousevat nimekkäät Nokialaiset artistit akustisine kitaroineen. Esiintyjien huilatessa lava on varattu, millekkäs muullekkaan kuin karaokelle!

Yökerho Iisoppi on toiminut Nokialaisten tuttuna kohtaamispaikkana jo useamman vuosikymmenen. Tanssilattialla soivat kuumimmat nykyhitit, sekä muistoja mieleen nostattavat klassikkobiisit. Nykyaikaiset valot ja huippuluokan äänentoisto, sekä megaluokan Nokialaiset dj:t takaavat sen että tanssilattialle päästyäsi kotiinlähdölle ei ole aihetta ennen valomerkkiä!

Info

Info ja löytötavarat

Löytötavarat

Tiedustelut ravintolan aukioloaikojen mukaan ravintolasta
sekä puh. numerosta 010 4233 228

YRITYS- JA YKSITYISTILAISUUDETMikko Hammar
puh. 045 129 4056 mikko.hammar@ravintola.fi

#iisoppi

    Kuljetuspalvelu

    Yhteystiedot

    Anna palautetta

    Osoite: Välikatu 20

    • Facebook