Viihdemaailma Ilona, Joensuu
Kauppakatu 25
0300 870 450

Ke-La 22-04

Ikärajat:
pe–la K-22
Viihdemaailma Ilona, Joensuu
Kauppakatu 25
0300 870 450

Iltojesi Ilona!

Viihdemaailma Ilona valloittaa monipuolisella tarjonnallaan iloiset karjalaiset.
Ilona sijaitsee keskustassa kävelykadun parhaalla paikalla suoraan Joensuun sydämessä.
Live club tarjoaa korkeatasoiset puitteet ja maamme ykkösrivin orkesterit, kun taas Karaokebaarissa illan tähtiartistiksi voit nousta juuri sinä. Ilonan katon alta löytyy myös kansainvälisiä tuulia puhkuva pubimainen yökerho London, sekä parhaat juomasekoitukset tarjoava Saana.
Tarjoukset

Tapahtumat

Räkäposkella AFTER SKI 2017

Räkäposkella hiihtotapahtuman After ski tunnelmista vastaa tänäkin vuonna Joensuun Ilona iltakymmenestä eteenpäin, joten meno ei taatusti lopu kesken. After ski:n yhteydessä on myös palkintojenjako, joten älkää jättäkö taatusti vuoden kovimpia After ski bileitä välistä!

K-18

Tiskikone

TiskiKone - yksi Suomen suosituimmista ja hauskimmista bilebändeistä - pesee tilaisuudestanne murheet ja kiillottaa hitit uuteen nousuun! (Vaadimme vastuuvapauden seuraavasta aamusta..)

Suomen Eturivin Naisartistien klassikot ja nykypäivän Hitit ammattitaidolla ja satojen keikkojen kokemuksella!

Tämän Bändin keikoilla on lupa Bilettää!!!

Liput 8 euroa

K-22

Evelina LIVE

Evelina LIVE

Evelina on suomalainen laulaja-lauluntekijä. Vuonna 2015 hän allekirjoitti levytyssopimuksen Universal Musicin alaisen M-Eazy Music -levy-yhtiön kanssa. Ensimmäisen tuplasinglensä ”Vuoristorataa / Rakkaudesta lajiin” hän julkaisi toukokuussa 2015. Toisen singlensä ”Honey” Evelina julkaisi joulukuussa 2015. Kolmas single ”Sireenit” julkaistiin maaliskuussa ja neljäs single ”Sushi” kesäkuussa 2016. Viides single ”Ei filtterii” julkaistiin syyskuussa 2016.

Omien julkaisujen lisäksi Evelina on vieraillut Asteen kultarajan ylittäneellä ”Himalaja”-, Brädin kultarajan ylittäneellä ”Kombo”-, sekä JVG:n platinarajan ylittäneellä ”Takajeejee”-singlellä. Lisäksi hän vierailee Robinin Yhdessä-albumilla kappaleella ”Kultakehykset”.

Lokakuussa 2015 YleX ja Rumba-lehti valitsivat Evelinan ”Tulevaisuuden tusina” -listalleen.

Ensimmäisen kerran Evelina nousi julkisuuteen alkuvuodesta 2012, kun hän osallistui The Voice of Finland -kykyjenetsintäkilpailun ensimmäiselle kaudelle. Hän kuului Elastisen joukkueeseen livelähetyksiin saakka, mutta ei päässyt finaaliin.

Evelinan ensimmäinen albumi teki suomalaisen äänilevyn historiaa, kun se myi ensijulkaisuna ensimmäistä kertaa platinaa jo ennen ilmestymistään 28. lokakuuta 2016. Albumilla olevia singlejä oli syyskuun loppuun mennessä kuunneltu Spotify-palvelussa jo yli 20 miljoonaa kertaa.

Evelina oli syksyllä 2016 mukana Tähdet, tähdet -ohjelman kolmannella tuotantokaudella. Evelina putosi kilpailusta toisena.

Showtime 24.00

Liput ovelta 10€ - K22

Ennakkoliput ticketmaster.fi 6€ (+toim. ja käs. maksut)
Ennakkolipulla ikäraja K20 ja sisäänkäynti VIP-jonosta.

Gringo

Gringo on viisihenkinen jyväskyläläisistä ammattimuusikoista koostuva bilebändi, joka on viihdyttänyt juhlakansaa Itämeren laivoilla, yökerhoissa, hiihtokeskuksissa, yritysjuhlissa ja yksityistilaisuuksissa vuodesta 2008.

Bändimme tarjoaa yleisölleen aina energisen lavashown, ja satojen keikkojen myötä timanttiseksi hioutunut ohjelmisto sisältää uusimpia hittejä sekä suomalaisilta että ulkomaisilta artisteilta, vanhoja klassikkoja unohtamatta.

Liput 8 euroa

K-22

Fakta Beat

Fakta Beat edustaa Suomen bilebändien kirkkainta kärkeä. Ammattimuusikoista koostuva ryhmä käsittelee rautaisella ammattitaidolla niin tämän hetken listahitit kuin vanhat pop/rock-klassikotkin. Bändi keikkailee erilaisissa ravintola-, yritys- ja yksityistilaisuuksissa ja säestää ahkerasti maamme nimekkäitä pop/rock-artisteja.

Liput 8 euroa

K-22

Info

Info ja löytötavarat

Löytötavarat

Pohjois-Karjalan Löytötavarapalvelut
0600-550127

Asiakasturvallisuuden vuoksi talvikaudella 1.10. - 30.4. tulee asiakkaalla olla mukanaan ulkovaatteet saapuessaan ravintolaan. Tänä aikana perimme kaikilta asiakkailta narikassa eteispalvelumaksun, 3 euroa.

YRITYS- JA YKSITYISTILAISUUDET


Ravintolapäällikkö Marko Hirvonen

puh. 010 4233 262 (ma-la klo 12-18) tai marko.hirvonen@ravintola.fi


KARAOKELOUNGE JA LIVE CLUBIN VIP-PÖYDÄT


Varaa illaksi oma Karaokelounge, Live Clubilta yksi VIP-pöydistä, tai vaikka ne kaikki. Hintaan sisältyy sisäänpääsyt jopa 10 hengelle jonon ohitse, sekä tarjoilua. Ei turhaa palelua pakkasessa, vaan pääset suoraan juhlimaan seurueesi kanssa.


Kysy lisää,

puh. 010 4233 262 (ma-la klo 12-18) tai marko.hirvonen@ravintola.fi


#ilonajns

  Virtuaaliesittely

  Klikkaa avataksesi virtuaaliesittelyn.

  Yhteystiedot

  Kauppakatu 25
  0300 870 450
  Ke-La 22-04

  Ikärajat:
  pe–la K-22
  ravintolan sähköposti:

  ilona.joensuu@ravintola.fi  Ravintolapäällikkö Marko Hirvonen

  marko.hirvonen@ravintola.fi  Puh. 0300 870 450 (0,34 € / min + pvm / mpm)

  (ma–la klo 12–18)

  Anna palautetta

  Katuosoite: Kauppakatu 25

  • Facebook