Viihdemaailma Ilona Kuopio
Vuorikatu 19
010 4233 272 (ma-la klo 12-18)

Su-To 22-04, K-20
Pe-La 22-04, K-22
Viihdemaailma Ilona Kuopio
Vuorikatu 19
010 4233 272 (ma-la klo 12-18)

Iltojesi Ilona Kallaveden rannalla!

Viihdemaailma Ilona valloittaa monipuolisella tarjonnallaan kierommankin kuopiolaisen sydämen.
Live Club tarjoaa korkeatasoiset puitteet ja maamme ykkösrivin orkesterit, kun taas Karaokebaarissa
illan tähtiartistiksi voit nousta juuri sinä. Ilonan katon alta löytyy myös kansainvälisiä tuulia
puhkuva pubimainen yökerho London, sekä tietenkin parhaat iskelmädiscokappaleet
soittolistaltaan tarjoava Saana.

Iltojesi Ilona Kallaveden rannalla! AVOINNA JOKA PÄIVÄ 04:n

KARAOKEA JOKA PÄIVÄ!

Tarjoukset

Tapahtumat

ELASTINEN

ETEEN JA YLÖS

Kevään takuuvarma kohokohta koittaa maaliskuussa kun Suomi hiphopin kenraali, positiivisuuden perikuva, anoppien ihanne ELA astelee Kuopion lauteille!

Juuri uuden singlen julkaissut Elastinen on tämän hetken Suomen seuratuimpia artisteja, jonka johdosta viime syksyn kaikki keikat oli liki loppuunmyytyjä.

Tätä miestä ei ole hetkeen Kuopiossa näkynyt, joten kannattaa olla valppaana kun liput tulevat myyntiin - takuuvarmasti liikkuuvat vauhdilla. Liput ennakkoon K20, ovelta K22.

Lisää infoa tapahtumasta ja lipuista TBA!

Konsertin tuottaa Aito Entertainment- tykkää Aidosta - mekin tykätään!

#nauravakulkuri #eteenjaylös #kerrankin #hallussa #peggy

LA 28.3.2015
Viihdemaailma Ilona, Kuopio
Ennakoliput Elastisen keikalle ovat ostettavissa nyt osoitteesta www.liveto.fi ! Elastisen keikat ovat olleet pitkälti loppuunmyytyjä, joten jos haluat varmistaa paikkasi keikalle - osta lippusi pian.

BASIC ELEMENT

NYT LÄHTEE PÄÄSIÄINEN VAUHDILLA KÄYNTIIN!

Eurodancea Ilonan Live Clubilla!

Yksi legendaarisimmista eurodanceyhtyeistä saapuu Ilonan Live Clubin lavalle, kun Basic Element valloittaa stagen! Ruotsalaisbändin hittejä ovat vuosien saatossa olleet muun muassa kappaleet The Ride, The Fiddle sekä To You ( https://www.youtube.com/watch?v=jaQ8HyA33O0 ).

LIPUT KEIKALLE ENNAKKOON: http://www.lippupalvelu.fi/event/basic-element-lippuja/152207

MOFO JONES

PITKÄ PERJANTAI JA MOFO JONES! ENERGISTÄ TYKITYSTÄ JA TAKUU VARMAT BILEET PERJANTAILLE!
Setistä löytyy biisejä mm. seuraavilta bändeiltä: Maroon 5, Bruno Mars,
LMFAO, Daft Punk, Kings of Leon ja Black Eyed Peas. Bändi soittaa lisäksi hittejä 2010-luvun kuumimmilta DJ:eiltä kuten Calvin Harris, David Guetta sekä Avicii.

WALVE, ja bileet vaan jatkuu…

Walve on Oulun seudulta kotoisin oleva pop/rock-bändi, joka soittaa cover-keikoillaan hitit 80-luvulta aina tähän päivään. Ohjelmisto pitää sisällään mm. Jenni Vartiaista, Irinaa, Juha Tapioa, Aikakonetta, Tehosekoitinta, Kaija Koota, Haloo Helsinkiä, Adelea ja paljon muuta.

FRANCINE

Kevät keikkuen tulevi Tour 2015

Francine palaa keikkalavoille 20.3. alkaen ja tekee kevään aikana kaikkiaan 17 keikkaa ympäri rakasta Suomenniemeä!
ON TULOSSA MAHTAVA SUNNUNTAI JA PÄÄSIÄISPÄIVÄN BILEET :)

K-18. LIPUT 10€

PLAYA BAND

Suomen kuumimpien bilebändien joukkoon kuuluva Playa viihdyttää viime vuosikymmenten parhaista cover biiseistä aina uusimpiin listahitteihin. Yhtye soittaa 70-, 80-, 90-, 2000 lukujen kuuminta bilemusiikkia. Käsittämättömällä lavaenergialla varustettu bändi nostattaa bilefiilikset. Bändin muusikoiden rautainen ammattitaito ja kokemus saavat yleisön ihan pähkinöiksi. Monipuolisesta ohjelmistosta löytyy jokaiselle jotakin. Edustettuna on ikivihreät, pop-rock helmet, 70-, 80- luvut sekä tämän hetken kuumimmat hitit. Lavalta huokuva fiilis ja energia eivät voi olla tarttumatta katsojiin.

PLAYA BAND

Suomen kuumimpien bilebändien joukkoon kuuluva Playa viihdyttää viime vuosikymmenten parhaista cover biiseistä aina uusimpiin listahitteihin. Yhtye soittaa 70-, 80-, 90-, 2000 lukujen kuuminta bilemusiikkia. Käsittämättömällä lavaenergialla varustettu bändi nostattaa bilefiilikset. Playa täyttää takuulla tanssilattian ja saa aikaan vauhdikkaan tunnelman. Bändin muusikoiden rautainen ammattitaito ja kokemus saavat yleisön innostumaan. Monipuolisesta ohjelmistosta löytyy jokaiselle jotakin. Edustettuna on ikivihreät, pop-rock helmet, 70-, 80- luvut sekä tämän hetken kuumimmat hitit. Lavalta huokuva fiilis ja energia eivät voi olla tarttumatta katsojiin.

Joku paikallinen bändi

Vuonna 1998 perustettu Joku Paikallinen Bändi on nelihenkinen Suomirockcover -ryhmä.
Uskomaton liveakti saa tylsimmänkin illan tunnelman kohoamaan kattoon juhlissa kuin juhlissa. Vuorovaikutus yleisön ja bändin välillä, tarkoin valitut suomirockin helmet, karismaattinen ja hyväntuulinen rock-kukkoilu sekä pilke silmäkulmassa tekevät juuri sen aidon ja oikean Joku Paikallisen Bändin.

Joku Paikallinen Bändi

Vuonna 1998 perustettu Joku Paikallinen Bändi on nelihenkinen Suomirockcover -ryhmä.
Uskomaton liveakti saa tylsimmänkin illan tunnelman kohoamaan kattoon juhlissa kuin juhlissa. Vuorovaikutus yleisön ja bändin välillä, tarkoin valitut suomirockin helmet, karismaattinen ja hyväntuulinen rock-kukkoilu sekä pilke silmäkulmassa tekevät juuri sen aidon ja oikean Joku Paikallisen Bändin.

CUBE

VAPPU BILEET!

Joensuulainen bilebändi CUBE soittaa hittejä 1980-luvulta nykypäivään. Livenä tämän kivenkovan coverbändin intensiivinen asenne ja hyväntuulisuus kruunaavat tunnelman. Kuusikon pop/rock -henkinen keikkasetti ei jätä kuulijaansa kylmäksi!

Monipuolinen settilista koostuu lähes jokaisen genren helmistä. Biisejä soitetaan mm. Lady Gagan, Kaija Koon, Leevi & the Leavingsin, Bon Jovin, Metallican, Cheekin, Raptorin, Michael Jacksonin ja Rammsteinin tuotannosta.

ARTTU WISKARI

Arttu Wiskari löysi Mökkitieltä Sirpan. Lokakuussa ilmestynyt Sirpaleet-levy on myynyt muutamaan kertaan jo kultaa, Arttu taitaa noi hittien teot. Tämän hetken soitetuimpia artisteja koko valtakunnassa! Artun uusi biisi Kun me discossa suudeltiin kuullaan ensi-iltaan tulevassa Luokkakokous-elokuvassa.

SAMI HINTSANEN

Sami Hintsanen on musiikin monitoimimies, joka on kotonaan niin teatterin lavalla, tv-studiossa, kuin tuhansilla keikoillakin. Pitkän uran tehnyt Hintsanen on tullut koko kansan tutuksi jättimäisen suositusta “Vuonna ’85”-musikaalista ja tv:n “Tartu mikkiin”-sarjasta. Historiaan mahtuu kuitenkin tuhansia laulukeikkoja eri yhteyksissä ja repertuaariin kuuluvat niin iskelmät, hevirock ja kaikki siltä väliltä. Sami Hintsanen osallistuu Suomen Euroviisujen karsintaan Antti Kleemolan säveltämällä ja Mikko Karjalaisen sanoittamalla kappaleella “Täältä maailmaan”.

Info

Info ja löytötavarat

Löytötavarat

Toimitamme meille jääneet/löytyneet tavarat:
Itä-Suomen löytötavarapisteelle
0600-92112
1,98€ min+pvm/mpm

YRITYS- JA YKSITYISTILAISUUDET


Mika Savolainen, ravintolapäällikkö
puh. 010 4233 272 (ma-la klo 12-18) tai mika.savolainen@ravintola.fi

#ilonakuopio

  Virtuaaliesittely

  Klikkaa avataksesi virtuaaliesittelyn.

  Yhteystiedot

  Vuorikatu 19
  010 4233 272 (ma-la klo 12-18)
  Su-To 22-04, K-20
  Pe-La 22-04, K-22

  Anna palautetta

  Osoite: Vuorikatu 19

  • Facebook