Waikiki
Väinönkatu 32
010 4233 224

Ti-Su 22-04

Mitä on sateenkaaren päässä?

Kuumaa tunnelmaa, drinkkejä ja bileet, jotka eivät lopu koskaan. Heittäydy, unohda arki ja pidä hauskaa. Tule ja nauti paratiisin parhaimmista puolista turkoosin meren kohistessa taustalla. Tropiikin lempeä tuulahdus. Kookoksen pehmeys ja ananaksen makeus. Auringon hyväily, kun kuumuus ja kosteus tuntuvat iholla ja jokainen aisti hipoo nautinnon huippua. Tätä kaikkea on Waikiki.
Waikiki. Paratiisi keskellä Tyyntä valtamerta. Ei. Waikiki on keidas keskellä pohjolaa. Loputtomasti jääkylmiä drinkkejä, bileitä aamunkoittoon asti ja olotila arjen ulottumattomissa.
Waikiki vie sinut hetkessä kauas meren ääreen ja palmujen alle. Keskelle tropiikin lämpöä ja riemua. Tätä kaikkea on Waikiki. Keskeltä pohjolaa löytyy keidas, jonka avulla voit paeta kauas. Nauttia drinkkien kirjosta, jotka tuovat tropiikin mielen ja kielen ulottuville sekä takuusta, että meillä arki unohtuu ja koet olevasi paratiisissa. Surf's up and enjoy!
LeiLeit kaulaan ja hawaji-paita esiin. Meillä olet turkoosin meren kuningas ja tropiikin kuningatar. Osaat surffata vaahtopäillä ja nautit auringosta kellon ympäri.
Upottaudu frozen drinkkien maailmaan ja unohda arki kuumien rytmien tuudituksessa.
Waikiki. Keidas keskellä kaupunkia!

Info

Info ja löytötavarat

Löytötavarat

Katosiko jotain?

Löytötavaroita voi tiedustella numerosta 010 4233 224 (ma-la klo 12-18)

Avoinna


Ti-Su 22-04

Yhteystiedot

Anna palautetta

Osoite: Väinönkatu 32