Space Bowling & Billiards

Space Bowling & Billiards

Space Bowling & Billiards on huikea viihdekeidas ja koko perheen ajanviettokeskus. Asiakkaitamme palvelee osaava ja iloinen henkilökunta sekä alan huipputekniikka.
Spacessa on 8 hohtokeilausrataa, jossa yhdistyy keilauksen hauskuus sekä silmiä ja korvia hivelevä ääni ja valomaailma.

Biljardipuolella pelin tunnelmasta vastaa 10 biljardi- sekä 3 snooker-pöytää. Kepin kanssa kokeilemaan pääsee niin harrastajat kuin ammattilaiset, ryhmät ja kaveriporukat. Lisäksi ravintolasta löytyy kolme pöytäcurlingpöytää, missä voit haastaa isommankin ryhmän kavereitasi ja taistella porukan herruudesta.

Keilauksen ja biljardin lomassa jos pääsee nälkä yllättämään, tarjoaa Spacen baaritiski tähänkin helpotusta. Niin aikuisemman kuin perheen nuorimmaisenkin janon sammuttaa laaja valikoima virvokkeita ja herkkuhetkeen soveltuvat snacksit.

Tule osaksi avaruudellista hauskanpitoa ja universumin upeinta hohtokeilausta, biljardisalia ja baaria!

Baarissa voit myös seurata kiinnostavimmat urheilutapahtumat, meillä näkyy MTV3 Sport-kanavat! Katso suorana Englannin Valioliigaa, formula 1:siä, Leijonien lätkämatsit ja monia muita!

HOHTOKEILAUS

Hohtokeilaus on perinteiseen keilaukseen tuotu koko perheen kokemus, jossa yhdistyy hauskat videot sekä ultraviolettivalaistus. Meillä on lisätty hohtokeilaukseen oma mahtava audiovisuaalinen avaruuskokemus!

Palloja löytyy niin perheen nuorimmille kuin aikamiehillekin ja keilauksen voi ottaa niin kaveriporukan hauskana ajanviettona kuin vakavamielisenä kilpailunakin. Meille voi tulla kaikki keilauksesta kiinnostuneet! Kokeneet keilaajat ja uudetkin alan harrastajat.