Pääsiäisen aukioloajat

Senssi, Tampere


Ensin oli Senssi. Sitten siihen ympärille muodostui hiljalleen Tampere. Kaukaa maakunnista tultiin Trabanteilla ja Ladoilla ihmettelemään uuden mailman ihmettä. Diskoa. Ja koska disko oli hyvä, alettiin sitä kutsua Diskojen Mersuksi. Legenda kertoo, että eräs saksalainen Herr Benz olisi saanut inspiraation oman yrityksen perustamiseen kymppitiistain pikkutunneilla. Ja niin pikkuhiljaa Tampereen yöelämä siirtyi kampakeraamiselta kaudelta moderniin nykyaikaan.

Pian neljä vuotta sitten tämä vanha lady kävi sarjan operaatiota läpi. Pistettiin vähän kollageenia puskureihin sekä botoxia hanuriin. Ja niin taas yöelämän johtotähti loistaa kirkkaampana kuin koskaan.

Eroosio muokkasi Senssin tilat kaikessa viisaudessaan kolmeen kerrokseen, joten tilaa riittää hörpöttää ihan tosissaan ja aikusten oikeesti. Senssi tiskijukat tuuttavat kuuloelimiin päivän parhaat tanssibiitit niin ettei kukaan jää aloilleen istumaan!

Senssiltä saa aina mutta on sukuvika jos suksi ei luista. Tarjoamme voiteluainetta ja se on vaan pieni ponnistus keulalta eikä ikinä tiedä mihin sitä laskeutuu.

 

 

 

 

Katso esittely

Aukioloajat

Pe 22-04
La 22-04
+ Erikoisillat

Ikäraja: K18

Yhteystiedot

Senssi, Tampere
Pirkankatu 8
33210 Tampere

www.ravintolasenssi.fi/

010-puheluiden hinnat: Lankapuhelimesta: 0,0835€/puhelu + 0,06€/min - Matkapuhelimesta: 0,0835€/puhelu + 0,1770€/min

FIN ENG

Facebook

Instagram