Katso päivittyvä seuranta: näin ravintolamme palvelevat

Katso päivittyvä seuranta: näin ravintolamme palvelevat

Yleinen 1.4.2020

Cloud Kitchenin turvallisuus

NoHo Partners noudattaa kaikessa toiminnassaan tiukimpia mahdollisia viranomaismääräyksiä ja omaa laatustandardiaan kaikissa elintarvike- ja työturvallisuuteen liittyvissä asioissa. 

Cloud Kitcheniin on laadittu erityisen tarkat hygieniaohjeet, joiden tarkoitus on varmistaa toiminnan ja tuotannon äärimmilleen viety hygieniataso ja taata sekä asiakkaiden että henkilökunnan turvallisuus. Olemme tehostaneet erityisen korkean hygieniatason ylläpitämistä mm. seuraavilla toimenpiteillä:

  • Hengityssuojaa käytetään aina elintarvikkeiden parissa työskennellessä.
  • Kertakäyttöisiä käsineitä käytetään aina, kun ruokatuotteita valmistetaan.
  • Lähikontaktia vältetään kollegoiden sekä tavarantoimittajien kanssa.
  • Ovenkahvat, vesihanat, kaapin ovet, sekä muut kosketuksissa olevat pinnat pyyhitään tehostetusti päivän aikana sekä desinfioidaan tämän jälkeen.
  • Keittiön päivittäisen loppusiivouksen lisäksi desinfioidaan työskentelypinnat suihkutettavalla desinfiointiliuoksella.
  • Keittiötyökenkiä käytetään vain ja ainoastaan keittiössä. Muun muassa roskien ulosvienti tai muu keittiön ulkopuolella tapahtuva toiminta tapahtuu toisissa kengissä tai kenkäsuojia käyttäen.

Näiden sekä muiden jokapäiväisten hygieniatoimien avulla pystymme varmistamaan turvallisen sekä hygieenisen ruokatuotannon Cloud Kitchenissä ja toimittamaan asiakkaillemme suosikkiravintoloiden annoksia myös näinä poikkeuksellisina aikoina.

Cloud Kitchen on uusi ravintolakonsepti, jossa ei ole asiakaspaikkoja, vaan tunnettujen brändien ruokia valmistetaan vain kotiinkuljetukseen. Edustettuina ovat mm. Hanko Sushi, Pizzarium, Tacos Locos, Hook, Teatterin Deli ja Pihka.