Yleinen 9.10.2020

Isänpäivä lähestyy!

Isänpäivänä vietetään perheen kesken yhteistä aikaa ja huomioidaan isää kivoilla lahjoilla, aktiviteeteillä ja hyvällä ruoalla.

Onko isäsi saunomisen ystävä, pitääkö hän keilailusta, pakohuonepeleistä, tai curlingista? Peliravintoloitamme löytyy useista kaupungeista ja olemme koonneet kivoja ideoita yhteisille aktiviteeteille. Ruokaa rakastavalle isälle löydät vinkkejä ravintoloihimme, joista varmasti löytyy hyvä vaihtoehto moneen makuun.

Lahjavinkit

Anna lahjaksi ravintolalahjakortti, josta isä voi nauttia itselle sopivana hetkenä. Lahjakortti antaakin loistavan mahdollisuuden tutustua uusiin ravintoloihin ja elämyksiin. Tässä muutamia tärppejä:

Stefan´s Steakhouse – pihvinystävän taivas.
Pizzeria Luca – virallisesti Suomen paras pizzeria.
Nokka – suomalaisen ruoan ja juoman gastronominen lippulaiva.
Löylyn sauna – saunaelämys Helsingin kauneimmilla merimaisemilla.
Pyynikin Brewhouse – intohimosta olueen ja rohkeaan ruokaan.
Bodega Salud – makumatka Andalusiaan.
Masu Asian Bistro – makumatka kiehtovaan Aasiaan.

Jacke Björklund Show & Dinner Töölönrannassa

Ilahduta isää tarjoamalla hänelle ilta loistavan ruuan ja stand-upin parissa! Show & Dinner à la Jacke Björklund ravintola Töölönrannan tunnelmallisissa puitteissa sisältää kolmen ruokalajin illallisen ja koomikko Jacke Björklundin hervottoman hauskan stand up shown.

Isänpäivän parhaat ravintolaideat

Vie isä hänen lempiravintolaansa syömään tai valitkaa ravintola, jossa vielä ette ole käyneet. Meiltä löydät monia eri tyylisiä ravintoloita, joten jokaiselle isälle löytyy varmasti mieluisa. Katso alta suosituksemme isänpäiväksi!

Helsinki

Stefan´s Steakhouse

Maan parhaat pihvit Stefan´s Steakhousesta.

Maan parhaat pihvit paistetaan Stefan´s Steakhousessa!
Isänpäivänä kannattaa suunnata kohti ”Stefuja”, sillä kaikki 8.11. ravintoloissamme herkuttelevat isät saavat juhlapäivän kunniaksi 20 euron arvoisen lahjakortin!
Stefan´s Stakhousen löydät usealta paikkakunnalta: Tampere, Oulu, Jyväskylä, Ruka ja Levi. Tutustu ruokalistaan tästä.

American Diner

Vietä isänpäivä jenkkityyliin punaisilla nahkapenkeillä pirtelöitä ja suussasulavia burgereita herkutellen. Vai syttyykö isäsi burgereiden sijaan tulisille wingseille tai vaikkapa aidoille amerikkalaisille pannukakuille? Klassinen amerikkalainen ravintolamiljöö tarjoaa hauskan paikan isänpäivän viettoon perheen kesken!


Sikke’s

Ravintola Sikke´s Sikke Sumari ja Pipsa Hurmerinta

Sikke’s:ssä nautitaan isänpäivänä kolmen ruokalajin menu. Maistuisiko esimerkiksi lohipastrami ja paahdettu Frex-peruna tai misopaahdettua munakoisoa ja jogurttikastiketta? Alku-, pää- ja jälkiruoissa on valittavana yksi annos kolmesta vaihtoehdosta. Varaa pöytä ja tuo isä nauttimaan herkullisesta menusta!

Katso menu täältä. Kattaukset klo 12 ja klo 15.

PurPur

PurPur on kiehtova matka Georgiaan

Lähde isän kanssa makumatkalle Georgiaan!
PurPurissa pöytä täyttyy parhaista georgialaisista klassikoista ja tirisevistä Saslik-vartaista. Isänpäivälahjankin voit kätevästi tilata meiltä; Ville Haapasalon kirjat ovat upea lahjavinkki isälle!

Lisätiedot menusta ja lahjaideoista näet täältä. Kattaukset klo 14 ja klo 17.

Salutorget

Salutorget on historiallisen Esplanadin vankkumaton maamerkki

Salutorgetin sykkivä sydän on vanhaan kauppiastaloon rakennettu, upea jugendtyylinen pankkisali, jonka eloisassa tunnelmassa on helppo viihtyä. , Tämän päivän Salutorget on kaupunkilaisten ja Helsingissä vierailevien mutkaton kohtauspaikka. Ravintolan sijainti jo yli sadan vuoden ajan merellisen Kauppatorin kulmalla, Helsingin historiallisessa keskustassa kertoo sen, että Salutorget on osa Helsinkiä ja Helsinki osa Salutorgetia.

Katso isänpäivämenu. Kattaukset klo 12 ja klo 15.

Töölönranta

Värikäs syksy on saapunut Töölönrantaan. Ravintolamme on tyylikäs kohtauspaikka kauniissa Töölönlahden rannassa, aivan Suomen Kansallisoopperan vieressä. Meillä voit turvallisin mielin nauttia rennosti illallista perheen kesken.

Katso isänpäivämenu. Kattaukset klo 12-14.30 ja 15.00-17.30

Elite

Elite on ainutlaatuinen suomalainen kulttuuri- ja taiteilijaravintola – elämän estradi ja taiteilijoiden olohuone jo vuodesta 1932. Nostalgiaa huokuvassa ravintolasalissa voi istahtaa Tauno Palon vakiopaikalle ja nauttia rakastetun taiteilijan nimikkoannoksen. Kesällä vehreä terassimme on täydellinen paikka hengittää kesäistä töölöläiselämää virkistäviä juomia siemaillessa. 
Astu sisään ja koe menneiden vuosikymmenten lumoavan kutsuva tunnelma.

Tampere

Pyynikin BrewhousePyynikin Brewhousessa juhlan kunniaksi kaikkien pöytävarauksen tehneiden seurueiden isien pääruoat -50 %!

Varaa pöytä perheellesi nopsaan ja hyödynnä tämä loistava etu!

Guru´s KitchenIhastuttava Guru´s Kitchen kutsuu ruokamatkalle halki Välimeren ja Lähi-idän. Suosittelemme isälle tuhtia Vegaanibowlia ja olutta huokeaan juhlahintaan (20 €). Tarjolla on toki myös ruokalistamme muut upeat herkut.
Käy sisään värikkääseen Gurun keittiöön!

Masu Asian BistroTuo isä aasialaisten herkkujen äärelle uudistuneeseen Masuun!

Tarjoamme moderneja aasialaisen fuusiokeittiön makuja Masun tyyliin. 
Tuoreita ja parhaita raaka-aineita, hitaasti haudutettuja, intensiivisiä aromeja, mausteista ja makeaa, tummaa ja tulista. Isänpäiväbrunssi julkaistaan pian! Kattausajat klo 12, 14 ja 16.

Sandro Ratina

Sandro vie sinut eksoottiselle ja yllätykselliselle matkalle. Ruokamme kumpuaa Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan jännittävistä ruokakulttuureista. 

Sandro-perheemme monikulttuurisuutta sykkivä sydän ja lämmin vastaanotto saa sinut tuntemaan olosi tervetulleeksi – kuin astuisit kotiin.

Katso Special Father´s Day Brunch. Kattaukset klo 11, 13 ja 15.

Kivaa yhteistä tekemistä isän kanssa

Kaipaatko kivaa aktiviteettia isän kanssa? Katso alta peliravintolamme, joissa voit viettää isänpäivää yhdessä perheen kesken pelaillen ja yhteisestä ajasta nauttien!

KEILAUSPAIKAT: PORI, TAMPERE JA JYVÄSKYLÄ

Perheen ja isän kanssa keilaamaan! Milloin viimeksi kävitte keilaamassa? Nyt on hyvä aika viedä isä keilamaan ja nauttimaan leikkimielisestä kisailusta koko perheen voimin! Kuka onkaan perheen keilausmestari vai kaatuuko keilat ollenkaan? Katso alta lähin paikkasi ja varaa rata!

Keilaus: Pori
Keilaus: Tampere
Keilaus: Jyväskylä

BILJARDI TURKU, SEINÄJOKI, PORI JA TAMPERE

Ei tarvitse olla ammattilainen pelatakseen ammattitason biljardipöydillä niin poolia, kuin snookeriakin. Vie isä pelailemaan – viime kerrasta voi olla jo pitkä aika!

Galaxie Center:

Biljardi Turku
Biljardi Seinäjoki
Biljardi Tampere

Space Bowling & Billiards: 

Biljardi Pori
Biljardi Tampere

RUN OUT -ELÄMYSHUONEET – RAUMA, SEINÄJOKU JA TAMPERE

Kerää perhe kasaan ja selvitä huoneiden salaisuudet yhdessä isän kanssa.
2-6 hengen tiimillä on tunti aikaa ratkaista pulmat ja päästä huoneesta ulos vihjeitä ratkomalla.

Rauma
Seinäjoki
Tampere

GOLF & CURLING TAMPERE

Hullunhauska hubailupaikka Crazy Golf tarjoaa hupia ja lystiä kaikenikäisille pelailijoille! Viihdekeskus Crazyssä pääset myös Curlingin makuun synteettisellä jäällä! Curlingiin ei tarvitse varautua erikseen vaatteiden tai kenkien puolesta, pelin säännöt löydät curling-tilasta. 

Lue lisää ja varaa aika Golf- tai Curling-radalta tästä.