Ravintoloiden ovet aukeavat jälleen!

Ravintoloiden ovet aukeavat jälleen!

Yleinen 27.3.2020

Tue lempiravintolaasi lahjakortilla

Pian syömme taas yhdessä ja mikä sen parempaa, kuin olla valmiina herkutteluun heti vapauden koittaessa!

Kaveriporukan illalliset tai perhelounaat; sopikaa tapaamisista lahjakortein!

Me kaikki odotamme jo innolla tulevia ravintolaelämyksiä ja ihania seurusteluhetkiä yhdessä! Mitä jos suunnittelisitte kaveriporukan kanssa treffit ravintolaan, johon on “aina pitänyt mennä”? Tai kuinka ihanaa olisikaan pitkästä aikaa kutsua perhettä ja sukua yhteisen pöydän äärelle.

Nyt katseet kohti tulevaa! Ravintoloiden nettisivuilta löytyy ruoka- ja juomalistat, joista on hyvä ideoida tulevia dinnereitä! Ja kuinkas sitten saadaan suunnitelmat lyötyä lukkoon, niin etteivät ne jää vain suunnitelmiksi? Hankkikaa yhdessä, tai toisillenne, lahjakortit. Siten teillä on mainio suunnitelma, jota kaikki odottavat innolla ja samalla tuette suomalaista ravintolatoimintaa.

Kevät on myös valmistujaisten aikaa – onko loistava lahja hakusessa? Vai onko mietinnässä yllätys äitienpäivälahjaksi? Ravintolalahjakortti on aina suosiossa ja piristää saajaa takuuvarmasti!

Haluatteko kokeilla jotain hieman erilaista ja eksoottisempaa vai ovatko perinteiset ravintolat enemmän mieleenne? Elegantti illallinen upealla merinäköalalla vai rennompaa meininkiä tunnelmallisessa bistrossa? Eri tyylisiä ja valikoimaltaan erilaisia ravintoloita löytyy paljon ja jos valinta on vaikea tehdä, voitte tietysti myös hankkia Ravintola.fi-lahjakortin, joka käy yli sadassa ravintolassa!
Lahjakortit ovat voimassa 12 kk.