Ravintolat taskussasi – Ravintola.fi

Ravintolat taskussasi – Ravintola.fi

Yleinen 23.7.2020

Kotimaisen ruoan lippulaiva Helsingissä | Ravintola Nokka

Katajanokan Kanavarannassa, Uspenskin katedraalin kupeessa nautit illasta nauttien paikallisten pientuottajien antimia.

Meillä Nokassa on aina ollut päivänselvää, että käytämme vain puhtaimpia raaka-aineita, jotka saapuvat ravintolaamme suoraan tuottajilta, ilman välikäsiä. Teemme tiivistä yhteistyötä tuttujen ja luotettavien kotimaisten pientuottajien kanssa. Vierailemme säännöllisesti pientiloilla ja voimme aidosti sanoa, että tunnemme tuotantomenetelmät ja kasvuolosuhteet, josta raaka-aineemme ovat peräisin. 

Kauniissa Katajanokan Kanavarannassa nautit ruokaa, jolla on tarina. Koko ravintolakokemus lähtee liikkeelle itse valitsemistani puhtaista ja korkealaatuista raaka-aineista, kertoo Ravintolan Nokan keittiömestari Ari Ruoho.

Rapujen syönti kuuluu erottamattomana osana suomalaiseen kesään ja syksyyn. Perinteiset ja riemukkaat rapujuhlat ovat loppukesän odotetuimpia hetkiä. On aika koota kollegat, ystävät tai perhe koolle ja nauttia hiljalleen hämärtyvistä illoista rapujen äärellä. Tutustu rapumenuumme >>