Ravintolat taskussasi – Ravintola.fi

Ravintolat taskussasi – Ravintola.fi

Yleinen 9.11.2020

Starttaa Black Week Purpurissa

Purpur

Aloita marraskuinen Black Week Purpurin Georgialaisilla Pidoilla!
Maanantaina 23.11. olemme poikkeuksellisesti avoinna klo 17-22 ja tarjoamme kaikille ihanille Ystävillemme Georgilaiset Pidot kaksi yhden hinnalla! Illan mittaan on myös Isäntämme Ville tulossa kertomaan kuulumisiaan ja tarinoitaan Georgiasta.

Georgialaisissa pidoissa alkupalat jaetaan perinteisesti seurueen kesken, jolloin makujen kirjo pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Tyyli on vapaa ja kaikki tavat nauttia Pidoista ovat oikeita, Georgialaiset itse jättävät jäljelle jääneet alkuruoat pöytään vielä pääruoan lisukkeiksi. Idea on, että nälkä lähtee, mutta jano kasvaa!

Georgilaiset Pidot

Lyhyt kaava 47€ │ Pitkä kaava 59€
Menu tarjoillaan koko pöytäseurueelle saman kaavan mukaan. Menu perustuu georgialaisen kotikeittiön antimiin ja voidaan tarjoilla joko yllätyksenä tai paljastaa etukäteen.

Joululahjat valmiiksi paketoituina

Samalla visiitillä voit hoitaa myös joululahjaostokset! Olemme paketoineet valmiiksi erän joululukemista & musiikkia, mutta myös lahjakortti on oiva joulumuistaminen!

”Makujen Matka, Georgia” Ville Haapasalon kirja mahtavasta Georgiasta15€
Sieniä ja Villiruokaa Villen tapaan25€
Rivorera Folk Group, CD-levy Georgialaista Polyfonista musiikkia (2020)10€
Lahjakortit valitsemallesi summallealk. 30€

Kirjoja on rajoitettu erä, joten voit halutessasi varmistaa valmiiksi paketoidun lahjan merkitsemällä siitä toiveen pöytävaraukseesi.

TERVETULOA!