-20% ruoasta! Sovelluksesta ostettaessa

-20% ruoasta! Sovelluksesta ostettaessa

Yleinen 18.6.2020

Tervetuloa tiloihimme turvallisesti!

Suomen hallitus on tehnyt keskiviikkona 18.6.2020 päätöksen ravintolarajoitusten asteittaisesta purkamisesta.

Tämä uutinen rajoitusten purkamisesta on valtavan hieno ja odotettu – niin koko alan kuin yhtiömme kannalta. Teemme kaikkemme sen eteen, että saamme avattua loputkin ravintolamme ja kutsuttua loputkin ihmisistämme takaisin työhön mahdollisimman pian, kommentoi NoHoPartnersin toimitusjohtaja Aku Vikström.

Päätöksen mukaan 22.6.2020 alkaen ravintoloiden buffet-kielto poistuu, anniskelu sallitaan klo 9–01 välillä ja ravintolat saavat olla auki klo 02 saakka. Ravintoloiden enimmäisasiakaspaikkamäärä nousee 75 prosenttiin aiemman 50 prosentin sijaan. 13.7.2020 alkaen edellämainitut rajoitukset poistuvat, jos koronatartuntatilanne pysyy neutraalina. Suomen hallitus tarkastelee tilanteen kehittymistä säännöllisesti ja tekee muutoksia rajoituksiin tarpeen mukaan.

Kuva: Kulosaaren Casino, joka avautuu 4.7.2020.

Huolehdimme edelleen, että ravintoloissamme on istumapaikka pöydän tai muun tason yhteydessä. Henkilöstö- ja asiakasturvallisuuteen kiinnitämme myös edelleen erityistä huomiota: työntekijämme eivät tule sairaana töihin, käytämme antibakteerisia tuotteita ja suojakäsineitä ruokien valmistusessa ja turvavälejä ylläpidetään. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia.

Elokuun alusta lähtien sallitaan yli 500 hengen tilaisuudet sisä- ja ulkotiloissa. Nostamme hygieniatasoa myös aiemmasta normaalista totutusta tapahtumatalojemme osalta. Lisäämme tiloissamme käsidesiautomaatteja ja turvavälimerkintöjä. Annamme tarkempia ohjeistuksia isompiin tapahtumiin tuleville sekä niitä järjesteville tahoille. Tarjottava ruoka valmistetaan ja tajoillaan voimassaolevien hygieniastandardien mukaisesti. Näin meillä kaikilla on turvallista osallistua tuleviin tilaisuuksiin.

Kuva: Kesäravintola Laituri Tampereella

Kokoustila haussa?

Etsitkö kokoustilaa työtilaisuuteen? Saunatilaa illanistujaisiin? Oletko järjestämässä näyttävät syntymäpäiväjuhlat tai unelmiesi häät? Vai onko tehtävänäsi järjestää yritysillallinen tai gaala? Meiltä löydät monipuolisesti tiloja sekä lisäpalveluita kuten cateringin.