16 Nov

Bella Roma & Daddy’s Diner -ravintolat tuovat iloa lapsille eri puolilla Suomea

Ravintola.fi-ravintolat Kuopion Matkuksessa, Lempäälän Ideaparkissa ja Lappeenrannan IsoKristiinassa järjestävät lapsille puuhapäivän perjantaina 17.11. Ravintoloiden henkilökunta on keksinyt valitsemalleen lapsiryhmälle hauskaa tekemistä kussakin kauppakeskuksessa, minkä lisäksi lapset pääsevät myös herkuttelemaan ravintoloissa. Tapahtumalla halutaan kunnioittaa 100-vuotiasta Suomea ja tuottaa erityistä iloa lapsille, joilla ei olisi tällaisiin aktiviteetteihin muuten mahdollisuutta.

Lappeenrannan Daddy’s Diner ja syyskuussa avattu Bella Roma ovat kutsuneet paikallisen ryhmäkodin lapset ja nuoret tutustumaan ravintoloihinsa sekä uuteen lasten leikkimaailmaan. Kuopiossa taas paikallisen liikuntapäiväkodin esikouluryhmälle pystytetään ravintolan yhteyteen pomppulinna, ja he saavat koristella ravintolan seinän päivän aikana piirtämillään Suomi 100 -aiheisilla piirroksillaan. Lopuksi heille tarjotaan lasten hampurilaisateriat. Lempäälässä ryhmä valikoitui lastenkodista: lapset pääsevät ensin nauttimaan Coyoten ravintolan herkuista sekä Bella Roman jälkiruoista, ja sitten siirrytään hurvittelemaan sisähuvipuisto FunParkiin.

Ideaparkin Foodpark-ravintolakokonaisuuden ravintolapäällikkö Juha Lehtinen kertookin lasten ottaneen uutisen hauskasta päivästä ”lievästi” innostuneena vastaan.

– Erilaiset kokemukset eivät saisi olla mahdollisia vain niille, joilla siihen on varaa tai muita edellytyksiä. Nämä nuoret saavat puuhapäivästä toivottavasti monia mukavia muistoja, jotka tulevat sitten myöhemmässä elämänvaiheessa mieleen, summaa Lehtinen.

Iloa lapsille -päivä on osa Ravintola.fi:n Hyvän äärellä -kampanjaa, joka on rakennettu 100-vuotiaan Suomen ympärille. Tutustu kampanjan muihin tempauksiin täällä.