18 Jan

Fit or Fat -kamppis vie burgerit äärirajoille: 600 kcal vs 2600 kcal!

Lempäälän Ideaparkin, Kuopion Matkuksen ja Lappeenrannan IsoKristiinan Daddy’s Diner- ja Bella Roma
-ravintoloiden yhdessä ideoima uutuuskampanja revittelee burgerimaailman kahdella ääripäällä. Vaihtoehtoina ovat tuhdeista tuhdein savupekonilla ja nyhtöpossulla höystetty mättömahtavuus ja höyhenenkevyt kanahamppari.

– Haluamme muistuttaa ettei ruokaan tarvitse aina suhtautua vakavasti. Välillä on niitä päiviä, kun tekee mieli pysyä kaidalla salaattipolulla ja toisinaan on kiva heittää se kaikki mäkeen ja nauttia elämästä. Myös nälkä vaikutti varmasti kampanjan lopputulokseen, naurahtaa suunnittelutiimissä mukana häärinyt ravintolapäällikkö Juha Lehtinen.

Healthy chicken burger (15,90 €) sisältää tripla-siemensämpylän välissä broilen rintafileetä, guacamolea, rucolaa, marinoitua punasipulia ja tuoretta tomaattisalsaa. Annos sisältää myös raikkaan vihersalaatin.

Greasy beef & pork burger (19,90 €) taas valloittaa voissa paistetulla rengassämpylällä, jonka sisällä on kotimainen burgerpihvi, savupekonia, nyhtöpossua ja paistettua kananmunaa. Lisäksi makunystyröitä hellivät bbq-kastike, chilimajoneesi ja pakolliset rehut. Koko komeus tarjoillaan tikkuperunoiden kanssa.

Mutta kumpi näistä on Lehtisen suosikki?

– Ehdottomasti Greasy beef & pork, sillä hektisessä työssä ja arjen tiimellyksessä ei niin usein kerkiä syömään – tankkaa sitten kerralla kunnolla. Lähes 2700 kcal:n bursa kun tarjoaa kuitenkin vaatimattomasti noin 130 % päivittäisestä tarpeesta! Esimerkiksi iltapalana oikein hyvä annos, tulee nukkumatti vauhdilla, hän tokaisee.

Fit or Fat -tuotteet saatavilla seuraavissa Bella Roma- ja Daddy’s Diner -ravintoloissa kevääseen saakka:

KUOPIO
Matkuksentie 60
Avoinna: ma–to klo 11–21, pe klo 11–21, la klo 11–19, su klo 12–18

LAPPEENRANTA
Brahenkatu 3–7
Avoinna: ma–pe klo 11–21, la klo 11–21 , su klo 12–18

LEMPÄÄLÄ
Ideaparkinkatu 4
Avoinna: ma–pe klo 11–21, la klo 11–20, su klo 12–18