31 Aug

Hans Välimäen Masu Asian Bistro rantautui yleisön pyynnöstä myös Helsinkiin

Tampereelta tuttu, menestystä niittänyt ravintola Masu avattiin Etelä-esplanadille elokuussa.

Fuusio-aasialaisen keittiön ruokalistalta saa tilattua muun muassa menukokonaisuuksia, aasialaisittain valmistettuja pääruokia sekä sushia. Helsinkiin Masu saapui yleisön toiveesta.

– Tampereen Masussa on käynyt runsaasti asiakkaita myös pääkaupunkiseudulta ja palaute on ollut erittäin rohkaisevaa. Siksi olemme nyt vihdoin uskaltautuneet konseptimme kanssa myös Helsinkiin, Välimäki nauraa.

Leppoisan moderni Masu tarjoaa makuhermoja hellittelevän herkutteluhetken ystävien, työporukan tai mielitietyn kanssa. Autenttiset, mausteiset maut ja silmiä hivelevän kauniit annokset saattavat lennättää ruokailijan jopa hetkeksi Kaakkois-Aasian tunnelmiin. Monia aisteja herkistävässä Masussa ruokailu on kokonaisvaltainen kokemus.

Ja ehkä saatat nähdä vilauksen myös itse maestro Välimäestä, joka tunnetusti viihtyy omien ravintoloidensa keittiöissä.

 

Huikeat näkymät Esplanadin puistoon

Ikkunattoman Tampereen Masun ollessa tunnelmaltaan hämärän mystinen, Helsingissä suuret ikkunat avautuvat suoraan Esplanadin puistoon. Alakerrasta löytyy niin ikään Välimäen luotsaama, kesällä avattu aasialainen ravintola Säm, jonka viihtyisällä ja suurella terassilla voi seurata Esplanadin elämää.

Säm on hieman enemmän baari kuin ravintola, kun taas Masun ilmapiiri on ravintolamaisempi. Kellarikerroksessa sijaitsee lisäksi tilausbaari, jossa voidaan järjestää sushi-kursseja sekä kattaa teppanyaki- tai shabu-shabu-pöydät pienelle porukalle.

Masu on avoinna
ti–to 17–23
pe–la 17–00

Yhteystiedot:
Masu Asian Bistro
Eteläesplanadi 22
Helsinki
puh. 0100 5591

Varaa pöytäsi
myynti@ravintola.fi
puh. 0100 5500 (0,38 € / min + pvm / mpm)
Ma-pe klo 8:00-18:00 ja la klo 10:00-14:00
(ilmoitathan viestissäsi, että tiedustelu koskee Masu Asian Bistro -ravintolaa)