02 touko

ITALIA KUTSUU – BELLA ROMAT UUSIVAT MENUNSA TAMPEREELLA JA JYVÄSKYLÄSSÄ!

Tampereella ja Jyväskylässä pizzatarjonnan kivijalkana toimivat Bella Romat uudistivat kevään kunniaksi menunsa. Listan sydämen muodostavat myös jatkossa laaja ja monipuolinen pizzavalikoima laadukkaine täytevaihtoehtoineen.

Monipuolisen ja helpon syömisen perheravintola

Salaattivalikoimaa on laajennettu ja mukaan on otettu esimerkiksi pizzan tai salaatin kanssa sopivia side-annoksia – raikas sivusalaatti ja maustetut bataatit toimivat minkä tahansa annoksen kyljessä. Salaattien tavoin myös focaccia-leipien makukirjoa on kasvatettu. Tilaamalla useita erilaisia ruokia pöytään jaettavaksi seurue saa maukkaan läpileikkauksen koko ravintolan tarjonnasta.

Alkupalojen puolella tutut suosikit, perinteinen bruschetta ja antipastivalikoimat, ovat ennallaan. Herkullinen ruokailu kannattaa tietysti lopettaa vähintään yhtä maukkaasti kuin se on alkanutkin, johon italialaiset gelatot ja uudet Italian shaket ovat omiaan!

”Taatusti erilainen elämys”

Pizza Speciali -valikoiman taitetut Pane Ripeno- ja Piegata-pizzat ovat saaneet uudella listalla seurakseen trendikkään ”Grillon”, jonka pääraaka-aineena toimiva heinäsirkka on ravinteikas ja hyvä proteiinin lähde. Samoin Bella Roman ennestään monipuolista kasvis- ja vegaanivalikoimaa on laajennettu. Tervetuloa herkuttelemaan!

Uusittu lista saatavilla Tampereella ja Jyväskylässä:
Pizzeria Bella Roma, Jyväskylä, Kauppakatu 41
Pizzeria Bella Roma, Tampere, Itäinenkatu 5–7

Bella Romat löytyvät myös seuraavista kauppakeskuksista:
Kauppakeskus Ideapark, Ideaparkinkatu 4, Lempäälä
Kauppakeskus IsoKristiina, Brahenkatu 3–7, Lappeenranta
Kauppakeskus Matkus, Matkuksentie 60, Kuopio