04 Oct

JÄRJESTÄ PARHAAT PIKKUJOULUT – TOP 5 VINKKIÄ, JOILLA ONNISTUT VARMASTI!

Nyt on aika kaivaa tonttulakit varastosta ja laittaa glögipannu tulille, sillä pikkujoulukausi on aivan nurkan takana! Juhlajärjestelyt käyvät kulisseissa jo kuumana, mutta aiheuttaako organisointi sinulle harmaita hiuksia? Mitä kaikkea tulisi ottaa huomioon, jotta takaat kaikille onnistuneet juhlat? Välttyäksesi pahimmilta mokilta, Ravintola.fi kokosi tärkeimmät vinkit takaamaan bileet, joista puhutaan vielä vappuna!

1. Varaa ajoissa

Onko paikka jo varattuna ja bändi buukattuna? Entä missä pidetään jatkobileet? Ole liikkeellä ajoissa, sillä kuumimmat menomestat ja suositut bilebändit varataan alta nopeasti. Ota huomioon, että varaamasi tila on juhlakansallesi oikein mitoitettu ja sopivan kokoinen.

2. Jokaiselle jotain – järjestä ohjelmaa monipuolisesti koko porukalle

Karaoke ja tietovisa on ihan ok, mutta kaikki eivät ole innokkaita kultakurkkuja – ja liian vaikeat tietovisat jättävät vain katkeran kaiun loppuillaksi. Kannattaa miettiä, mitä kaikkea aktiviteettia kaupunkisi tarjoaa. Voisiko porukka innostua vaikkapa pakopelihuoneesta, hohtokeilauksesta tai minigolfista? Muista myös, että livemusiikki nostattaa tunnelmaa takuuvarmasti!

Pro tip! Älä myöskään suunnittele ohjelmaa liian tiukaksi. Jätä ohjelmiston väliin vapaalle seurustelulle varattua aikaa – näiden taukojen aikana juhlaväki ehtii tankata ruokaa, juomaa ja pitää vessataukoja.

3. Vastaa klassikkokysymykseen jo ennen iltaa: Onko drinkkilippuja? Entä onko piikki auki? Kuka tarjoaa ja mitä?

Hyväksy heti alkuun se tosiasia, että pikkujoulut ovat janoisten sankareiden juhla. Varmista, että tarjoilut ovat kunnossa ja varaa runsaasti myös alkoholittomia vaihtoehtoja – etenkin vettä. Huomioi tarjottavissa ruoissa erikoisruokavaliot ja kasvisruokailijat. Kerää niihin liittyvät tiedot henkilöstöltä hyvissä ajoin. Infoa henkilöstölle ajoissa, mitä kaikkea juhlissa on tarjolla.

4. Ole rohkea – kaikkea ei tarvitse tehdä niin kuin aina ennenkin. Yllätykset piristävät aina tunnelmaa.

Suunnitellessasi ohjelmaa ajattele laatikon ulkopuolelta. Voisiko johonkin väliin jättää tilaa yllätysnumerolle? Voisiko se olla yllätysesiintyjä tai illan kuumimman kissan ja kollin palkitseminen? Vain taivas on rajana!

5. Älä pelkää kysyä apua, oli asiasi sitten suuri tai pieni.

Jos juhlien järjestely saavuttaa liian suuret mittasuhteet yksien harteiden kannettavaksi, älä epäröi pyytää Ravintola.fi Myyntipalvelua avuksi. Asiantuntijamme auttavat sinua juhlien järkkäämisessä ja tekevät mielellään kaiken mahdollisimman helpoksi sinulle. Ota yhteyttä lomakkeellamme, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset juhlat. Vastaamme sinulle henkilökohtaisesti jo tunnissa!

Kerro meille, miten voimme auttaa sinua 

Löydä kaikki asiantuntijamme pikkujoulusivustoltamme.

Ravintola.fi Myyntipalvelu
myynti@ravintola.fi

Puh 0100 5500 
( 0,38 € / min + pvm / mpm )

Ma–pe klo 8–18

La klo 10–14