08 Jan

Jyväskylän Stefan’s Steakhouselle kunniamaininta: Vuoden viinillinen tulokas

Jyväskylän Viiniklubi ry on vuotuisessa Viinilistassaan myöntänyt kunniamaininnan Stefan’s Steakhousen viinivalikoimalle. Vuoden viinillinen tulokas -titteli irtosi erityisesti paitsi kattavalla, myös erikoisuudet huomioivalla viinilistalla.

Top Chef -kokki Stefan Richterin luotsaamat Stefan’s Steakhouse -ravintolat ovat erityisen tunnettuja pihveistään ja viineistään. Jyväskylän Viiniklubi ry:n mukaan yksi keskeisimmistä huomioista olikin, että viinivalikoima on sovitetty erityisen onnistuneesti ravintolan ruoka-annosten kanssa. Restamaxin ruokaravintoloiden linjajohtaja Saija Mattila on kunniamaininnasta mielissään.

– Stefan’s Steakhousen viinit valitaan aina viiniasiantuntijoiden johdolla tarkoin ja harkiten. Meille on tärkeää, että viinit tekevät paitsi annoksille kunniaa, tarjoavat ne myös mielenkiintoista ja uutta vaihtelua kokeilunhaluisille. Henkilökuntamme auttaa mielellään asiakkaita valitsemaan sopivan viinin, Mattila kertoo.

Stefan’sin viinilista sai kehuja myös erikoisuuksien huomioimisesta. Viiniklubin virallisen tiedotteen mukaan ravintolan lista puoltaa hyvin kaupungin viinivalikoimaa ja tarjoaa joitakin erikoisempiakin poimintoja, joita ei muualta saa. Uniikimmat viinit sopivat erinomaisesti tilanteisiin, kun asiakas haluaakin pistäytyä esimerkiksi pelkälle lasilliselle.

Makutuulia maailmalta
Jyväskylän Stefan’sin viinilista pohjaa uuden maailman ja erityisesti USA:n viineihin. Kunniamaininnassa tuotiin vielä erikseen esille ravintolan viinilistan laajuus: valikoimaan kuuluu yhteensä jopa 48 viiniä, joista puolet on myynnissä myös laseittain – jokaiseen tilanteeseen ja makuun löytyy takuulla sopiva yksilö.

Kullakin Stefan’s Steakhouse -ravintolalla on omakohtaiset ruoka- ja juomalistansa. Jyväskylän lisäksi Stefan’sin herkuista pääsee nauttimaan Helsingissä, Tampereella, Turussa ja näin talvisin myös Rukalla. Stefan’s Steakhouse Jyväskylän ravintolapäällikkönä toimii Antti Ruotsalainen. Onnea koko henkilökunnalle! Tutustu ravintolan viinilistaan ja menuun tästä.

Stefan’s Steakhouse Jyväskylä
Ilmarisenkatu 2
Puh. 0300 870 475

Pöytävaraukset tästä.