15 Jan

Kestääkö kunto? Yörundissa bailataan illan aikana neljässä baarissa

Tampereen yöelämän kuumin uutuus Yörundi on joka juhlijan unelma! Homma on simppeli: saat yhdellä lipulla sisäänpääsyn neljään eri yökerhoon (ikärajojen puitteissa), joissa nautit huippuohjelmasta ja tuntuvista happy hour -tarjouksista. Lippu kustantaa vain 6 euroa ja sisältää sisäänpääsymaksut ja narikat kaikkiin paikkoihin.

Kerran kuussa järjestettävää Yörundia vietetään ensimmäisen kerran perjantaina 19.1. Isäntinä toimivat Bricks, Fat Lady, Ranta ja Union.

–  Olemme tehneet asiasta tutkimusta ja tällaiselle kaupunkikierrokselle on ilmennyt kysyntää. Yörundi on mahtava tilaisuus kokea yhden illan aikana todella huokeaan hintaan neljä eri paikkaa – etenkin, jos nämä yökerhot eivät ole ennestään tuttuja. Toki kanta-asiakkaillekin on tiedossa uutuudenviehätystä erittäin edullisten happy hour -tuotteidemme myötä. Lipulla on vapaus liikkua koko ilta yökerhosta toiseen ja ottaa kavereiden kanssa kaikki irti yhteisestä ajasta, yökerhojen aluepäällikkö Sauli Virtanen vinkkaa.

YÖRUNDIN OHJELMA:
Bricks: Bricks Dj’s (K20)
Fat Lady: Ysäridisco-tour (K20)
Ranta: Nasty Night (K18)
Union: Smile UV (K18)

HAPPY HOURS:
22–23: Bricks & Union
23–00: Fat Lady & Ranta
00–01: Bricks & Union
01–02: Fat Lady & Ranta

Tule, jos uskallat!
 Liput ennakkoon Ticketmasterista 6 €/kpl, sis. toimituskulut ja yökerhojen sisäänpääsyt narikkamaksuineen.

HUOM! Kaikkien ennakkolipun ostaneiden kesken arvotaan Ravintola.fi All Access -kortti (arvo 434 €), jolla saa mm. 7 hengen sisäänpääsyn kaikkiin yökerhoihimme koko Suomessa. Katso kaikki AA-kortin edut tästä.