07 touko

Maailman suurin Happy Hour -tempaus saa jatkoa – Restamax järjestää Suomen suurimman afterworkin keskiviikkona 9.5.

Restamax Oyj
Mediatiedote 7.5.2018
Julkaisuvapaa: heti

Restamax houkuttelee suomalaisia viihtymään joukolla ravintoloihinsa työpäivän päätteeksi, kun keskiviikkona 9.5. klo 16–18 järjestetään ensimmäistä kertaa Suomen suurin afterwork. Tapahtumaan osallistuu ravintoloita ympäri maan erilaisin tarjouksin. Tempauksen tarkoituksena on elävöittää suomalaista afterwork-kulttuuria, rohkaista ihmisiä kokeilemaan uusia ravintoloita sekä kannustaa työyhteisöjä viihtymään yhdessä myös työajan ulkopuolella.

Afterwork-tapahtuman yhteydessä Restamaxin ravintoloissa on tarjolla runsaasti erilaisia tarjouksia. Mukana on yhtiön ravintoloita ympäri Suomen, ja tarjoukset vaihtelevat juomatuotteista ravintolaruoka-annoksiin.

– Toivomme, että hyvät tarjoukset houkuttelevat väkeä mahdollisimman laajalti liikkeelle. Afterwork voi olla perinteisesti lasillinen tai kaksi työkavereiden seurassa, mutta myös maukas ravintolaillallinen käy mainiosti afterwork-ohjelmaksi, Restamaxin kehitysjohtaja Perttu Pesonen vinkkaa.

Väriä afterwork-kulttuuriin

Suomen suurin afterwork järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Idea tapahtumaan syntyi viime maaliskuussa järjestetystä Maailman suurin Happy Hour -jättitempauksesta, joka innosti ympäri Suomen mukaan lähes 600 ravintolaa yli 50 paikkakunnalta ja sai liikkeelle arviolta yli 100 000 suomalaista.

– Ravintolamme olivat innokkaasti mukana Maailman suurimmassa Happy Hourissa, ja tapahtuma sai positiivista palautetta myös asiakkailtamme. Halusimme tarjota ihmisille lisää yhteisöllisiä ravintolaelämyksiä, ja Suomen suurin afterwork oli meistä luonnollinen jatko ravintoloiden yhteiselle Happy Hourille, Pesonen kertoo.

Pesonen toivoo tapahtuman vahvistavan afterwork-kulttuuria, jolle Suomessa ei ole samanlaisia perinteitä kuin monessa muussa maassa. Hän näkee Suomen suurimman afterworkin loistavana tilaisuutena tutustua uusiin ravintoloihin, mutta myös omiin työtovereihin.

– Olisi hienoa, jos suomalaisetkin ottaisivat afterwork-perinteen omakseen. Samalla kun puretaan työpäivän tapahtumat, rentoudutaan ja vahvistetaan työporukan yhteishenkeä. Tapahtumaan saa toki osallistua millä kokoonpanolla vain – Suomen suurin afterwork on hyvän mielen tempaus, johon kaikki ovat tervetulleita. Toiveissa on, että tapahtuma saa myös jatkoa, Pesonen summaa.

Lisätietoja:
Perttu Pesonen, kehitysjohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 10 423 3287

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi, www.ravintola.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 130 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner ja Colorado Bar & Grill. Restamax Oyj:n vuoden 2017 liikevaihto oli 185,9 miljoonaa euroa ja käyttökate 22,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 2 250 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy työllistää kuukausittain noin 9 000 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi