07 kesä

OMG! American Dinereiden uusi menu on täällä

Aitoa Amerikkaa henkivät Classic American Dinerit ovat päivitetyn menunsa myötä virittäytyneet kesään. Uniikkina uutuutena ravintoloissa on nyt saatavilla Donut Burgereita sekä tuttuun tapaan jättimäinen burgerlista. Samoin kasvisvaihtoehtoja on lisätty ja esimerkiksi hampurilaispihvin saa halutessaan seitanista valmistettuna.

Valtava hampurilaisvalikoima valloittaa – uutuutena donitsiburgerit

Listan kunkku ei jää arvailujen varaan: burgereita löytyy yhteensä noin 40 eri vaihtoehtoa neljässä eri kategoriassa: Original Diner Burgers, Premium Black Angus Burgers, Chicken Burgers sekä Veggie Burgers.
Kokeilunhaluisille Dinerit tarjoavat Donut Burgerin, joko liha- tai kanapihvillä, kera pekonin ja paistetun kananmunan.

– Panostamme burgereissamme ennen kaikkea laadukkaisiin raaka-aineisiin ja autenttisiin makuyhdistelmiin, joiden lisäksi runsaus on kaikki kaikessa. Listalla on tietysti myös muun muassa wingsejä, pihvejä, sandwichejä, pannukakkuja ja pirtelöitä, American Dinereiden aluepäällikkö Anssi Karppinen kertoo.

Kokeile makunystyröitä kutkuttavia kastikkeitamme

Listan tulisista wingseistä saa kaikki tehot irti ravintoloillemme varta vasten suunnitelluilla American Diner Wing Sauce -siipikastikkeilla. Kastikevahvuuden voi valita miedosta topakan tuliseen. Samoin annoskoko on muokattavissa nälän ja porukan koon mukaan: 10 kpl, 15 kpl, 25 kpl, 40 kpl tai 60 kpl.

Yhdestoista American Diner auennut Raisioon

American Diner -perhe on kasvanut uudella jäsenellä Raision kauppakeskus Myllyyn. Konseptin yhdestoista ravintola on edeltäjiensä tapaan perheille suunnattu viihtyisä taukopaikka ostosten lomassa. Muut Dinerit löydät Rovaniemeltä, Helsingin Eastonista, Citykäytävästä ja Lintsiltä, Vantaan Jumbosta, Seinäjoelta, Jyväskylästä sekä Pirkanmaalla Koskikeskuksesta, Finlaysonilta ja Lielahdesta.

Tervetuloa!

P.S. Seuraa kaupunkisi American Dineria Instagramissa ja Facebookissa, niin kuulet maistuvimmat tarjoukset ja uutiset ensimmäisenä. Ja vinkkaathan herkuista muillekin TripAdvisorissa! 🙂