30 Jan

Oulun yöelämän mehukkain uutuus Mango DiscoBar vie värikkäälle Karibialle – avajaisia vietetään ensi viikon perjantaina

Restamax Oyj
Mediatiedote 30.1.2018
Julkaisuvapaa: heti

Mango DiscoBar avaa ovensa Saaristonkadulla perjantaina 9.2. Kolmikerroksinen yökerho tarjoaa lähes tuhannelle juhlijalle tuulahduksen väliamerikkalaista tunnelmaa ja neljä erilaista musiikkimaailmaa.

Uutuusklubin konsepti on ideoitu kaukaa Karibian, Väli- ja Etelä-Amerikan baareista sekä paikallisten kaupunkien katukuvasta. Restamaxin nuorisoyökerhojen linjajohtaja Miko Helanderin mukaan Mango DiscoBar tuo kaupunkiin helposti lähestyttävän ja laadukkaan, uudenlaisen nuorten aikuisten illanviettopaikan.

– Nimensä mukaisesti Mango DiscoBar yhdistää baarin ja discon parhaat ominaisuudet: kiireettömän baarin henkilökohtaisen palvelun ja rennon ilmapiirin sekä kaupungin parhaat tanssilattiat. Seurustelulle ja yhdessäololle omistettu baari panostaa juomapuolen tarjontaan latinoamerikkalaisilla mauilla ja ylemmissä kerroksissa juhlitaan vauhdikkaammin, Helander kuvailee.

Katutason baari aukaisee ovensa jo alkuillasta ja toimii erillisenä osiona ennen Discon aukeamista. Toisesta kerroksesta löytyy kaksi tanssimusiikille omistettua isompaa puolta ja kolmas kerros toimii niin osana yökerhoa kuin on varattavissa seurueille yksityiseenkin käyttöön. Sisustuksen lauta- ja kivipinnat upeine seinämaalauksineen vievät aitoon väliamerikkalaiseen ravintola- ja baarielämään.

– Uskomme Oulussa olevan kysyntää yökerholle, joka on suunnattu 20 vuotta täyttäneille asiakkaille ja joka painottuu selkeästi tanssimusiikin ja hyvän juomatuotteen ystäville. Lisäksi Mango Discobarissa nautitaan ”säännöllisen epäsäännöllisesti” myös eri artistien keikoista. Ensimmäiseen live-iltaan 16.2. Tempoa antaa Bess ja 23.2. juomalauluja laulattaa Spekti. Unohda kylmä – tervetuloa lämpimään, ravintolapäällikkö Johanna Kukkohovi toivottaa.

Mango DiscoBar (K20)
Saaristonkatu 16, Oulu
Avoinna: ke–la klo 22–04 (baari klo 18 alkaen)

Lisätietoja:
Miko Helander, nuorisoyökerhojen linjajohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 50 567 9227

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi, www.ravintola.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 130 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner ja Colorado Bar & Grill. Restamax Oyj:n vuoden 2016 liikevaihto oli 130,1 miljoonaa euroa ja käyttökate 19,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 2 000 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy työllistää kuukausittain noin 8 000 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi