22 touko

Paella tekee paluun Saludiin – parsaa ja paellaa maistellaan kesäkuun puoliväliin

Salud kutsuu nautiskelemaan yhdistetyistä kevään ja kesän mauista lisäämällä listalleen määräajaksi sesonkiherkku parsan ja vanhan suosikkiannoksen paellan. Saludilla on pitkät perinteet paellan valmistamisessa, mutta viime vuosina espanjalaisklassikko on jäänyt listalta pois.

– Halusimme tuoda herkun jälleen asiakkaidemme nautittavaksi, sillä harvassa ravintolassa on paellaa nykyisin tarjolla. Toivottavasti paellan ystävät tarttuvat tilaisuuteen, sillä annos on saatavana vain rajoitetun ajan, keittiöpäällikkö Tomi Schulze kertoo.

Saludin Parsa ja paella -menu tarjoaa alkupaloiksi kaksi parsavaihtoehtoa: perinteisen parsan, kananmunan ja chorizon yhdistelmän sekä suussasulavan valkoisen parsan, parsa-voivaahdon, savustetun mantelin ja tomaatin makuliiton. Pääruokina herkutellaan joko lohta, siikaa, jättiravunpyrstöjä ja sinisimpukoita sisältävällä merellisellä paellalla tai mehevällä kanalla ja mausteisella txistorra-makkaralla maustetulla kanapaellalla. Menu on saatavana Saludissa toukokuun 22. päivästä kesäkuun puoliväliin.

– Suosittelemme ehdottomasti ruokailijoita kokeilemaan menua kokonaisuutena. Parsakausi osui juuri sopivasti paellaviikkojemme aikatauluun ja parsa sopii makumaailmaltaan loistavasti paellan kylkeen, Schulze kannustaa.

 

Tutustu Saludin Parsa ja paella -menuun:
salud.fi

 

Bodega Salud
Tuomiokirkonkatu 19
Tampere