11 huhti

Como, Salud ja Stefan’s ylpeinä esittävät: Parsaviikot 14.4.–22.5.!

Monikäyttöinen parsa on keväällä parhaimmillaan. Nyt tuo keväinen herkku on päätynyt ravintoloidemme raikkaisiin teemamenuihin, jotka on suunniteltu yhteistyössä Suomen kokkimaajoukkueen kanssa.

Parsamenut ovat saatavilla to 14.4. – su 22.5. Tampereella Ristorante Comossa, Bodega Saludissa sekä Stefan’s Steakhousessa. Tervetuloa maistamaan teemamenujemme antimet ja katsomaan kuinka moneen tuo ravinnerikas tapaus taipuukaan. Tutustu menuihin, varaa pöytäsi ja hullaannu!

Como
PARSAMENU À LA COMO

Alkuun / Primi Piatti

Avotuliuunissa grillattua parsaa, ilmakuivattua kinkkua ja savustettu kananmuna (L, G) • 9,50 e
Grilled asparagus, prosciutto ham and smoked egg (L, G) • 9,50e

Pääruoaksi / Secondi Piatti

Paistettua siikaa, jättikatkaravunpyrstöjä, lämmintä parsasalaattia, simpukka-beurre blanc -kastiketta ja hernepyreetä (VL, G) • 26 e
Fried whitefish, prawns, warm asparagus salad, mussel beurre blanc sauce and pea pure (LL, G) • 26 e

Jälkiruoaksi / Dolci

Raparperia, jogurttikreemiä ja valkosuklaata (G) • 9,50 e
Rhubarb, youghurt creme and white chocolate (G) • 9,50 e

Menu

Kolmen ruokalajin menu • 42 e
Three course menu • 42 e

Ristorante Como, Hämeenkatu 7, 2. krs, Tampere, Puh. 0300 870 485, como@ravintola.fi
____________________________________________________________________________________________________
Salud
PARSAMENU À LA SALUD

Alkuun / Starters

Puuhilligrillissä grillattua parsaa, Pata Negra -kinkkua ja savustettu kananmuna (L, G) • 9,90 e
Grilled asparagus, Pata Negra ham and smoked egg (L, G) • 9,90 e

Pääruoaksi / Main courses

Paistettua siikaa, jättikatkaravunpyrstöjä, lämmintä parsasalaattia, simpukka beurre blanc -kastiketta ja hernepyreetä (VL, G) • 29,80 e
Fried whitefish, prawns, warm asparagus salad, mussel beurre blanc sauce and pea pure (LL, G)  • 29,80 e

Jälkiruoaksi / Dessert

Raparperia, jogurttikreemiä ja valkosuklaata (G) • 9,90 e
Rhubarb, youghurt creme and white chocolate (G) • 9,90 e

Menu

Kolmen ruokalajin menu • 44,80 e
Three course menu • 44,80 e

Bodega Salud, Tuomiokirkonkatu 19, 33100 Tampere, Puh. 020 741 2121, salud@salud.fi

____________________________________________________________________________________________________

Stefans

PARSAMENU À LA STEFAN’S STEAKHOUSE

Alkuun / Starters

Kirjolohta, kirjolohen mätiä, valkoista parsaa ja piparjuurta (VL, G) • 10 e
Rainbow trout, rainbow trout roe, white asparagus and horseradish (LL, G) • 10 e

Vihreää parsaa, savustettu kananmuna 65 astetta ja hollandaisekastiketta (VL) • 10 e
Green asparagus, smoked egg 65 degrees and sauce Hollandaise (LL) • 10 e

Pääruoaksi / Main courses

“Oskarin leike”, jättikatkaravunpyrstöjä, vihreää parsaa, maa-artisokkapyreetä ja béarnaisekastiketta
(VL, G) • 32 e
Veal ”Oscar”, prawns, green asparagus, Jerusalem artichoke pure and Béarnaise sauce (LL, G) • 32 e

Paistettua siikaa, hernepyreetä, lämmintä parsasalaattia, sinisimpukkaa ja beurre blanc -kastiketta
(VL, G) • 26 e
Fried whitefish, pea pure, warm asparagus salad, blue mussel, sauce Beurre Blanc (LL, G) • 26 e

Jälkiruoaksi / Dessert

Raparperia, jogurttikreemiä ja -jäätelöä sekä valkosuklaata (G) • 10 e
Rhubarb, yoghurt creme, yoghurt ice cream and white chocolate (G) • 10 e

Menu

Vasikka / Veal • 48 e
Siika / Whitefish • 42 e

Stefan’s Steakhouse Tampere, Turku, Helsinki ja Jyväskylä

L = laktoositon / L = lactose-free • VL = vähälaktoosinen / LL = low in lactose • G = gluteeniton / G = gluten-free

Kevättä rintaan ja lautaselle!