04 Oct

PIKKUJOULUJEN JÄRJESTELY ON NYT HELPOMPAA KUIN KOSKAAN – ASIANTUNTIJAMME AUTTAVAT!

Pikkujoulukausi tulla jolkottaa ja on aika valmistella vuoden parhaat bileet! Jos äskeinen lause sai hikikarpalot nousemaan otsallesi ja sykkeesi kiihtymään kaksinkertaiseksi, olet luultavasti pikkujoulujenne vastuuhenkilö, ja bileiden suunnittelu saattaa olla vielä vaiheessa. Mutta ei hätää – nyt saat helpotusta järjestelyihin, sillä Ravintola.fi Myyntipalvelu auttaa sinua organisoinnissa. Heitä huolet nurkkaan, sillä enää et ole tapahtumanne järkkäyksen kanssa yksin!

Oli kyseessä sitten työpaikan, seuran, yhdistyksen tai kaveriporukan pikkujoulut, asiantuntijamme etsivät teille kaupungin parhaan paikan, suunnittelevat kanssasi täydellisen ohjelman ja ehdottavat juuri teidän porukallenne sopivaa menukokonaisuutta. Jos sen sijaan etsit pikkujouluillenne vaikkapa vain paikkaa, ota silti rohkeasti yhteyttä, niin Myyntipalvelun tonttumme auttavat etsinnöissä.
 
Tutustu asiantuntijoihimme pikkujoulusivustollamme

Ravintola.fi Myyntipalvelu on avannut oman pikkujoulusivuston, josta löydät kaikki asiantuntijamme. Nämä timanttiset ammattilaiset haluavat tehdä kaiken sinulle mahdollisimman helpoksi. Joukosta löytyy muun muassa kokenut bilevastaava, tarjoiluihin erikoistunut illallisosaaja, kaupunkisi ravintolat läpikotaisin tunteva pubipäällikkö sekä idearikas jatkojen konsultti. Tiimi on koko järjestelyiden ajan tukenasi ja varmistaa pikkujoulujenne onnistumisen. Nämä bileet muistetaan vielä vappuna!

Kerro meille, miten voimme auttaa sinua 

Ota yhteyttä lomakkeellamme, niin asiantuntijamme vastaavat sinulle jo tunnissa!

 

Ravintola.fi Myyntipalvelu
myynti@ravintola.fi

Puh 0100 5500 
(0,38 € / min + pvm / mpm)

Ma–pe klo 8–18
La klo 10–14