21 Nov

Räp-tähti The Game Suomeen 10 vuoden tauon jälkeen – Euroopan-kiertue starttaa Helsingistä

Tulevan Westside Story -albumin myötä kiertueelle lähtevä jenkkiräppäri The Game esiintyy Helsingin The Circuksessa keskiviikkona helmikuun 28. päivä.

Suomessa viimeksi vuonna 2007 esiintynyt West Coast -räpin kärkinimiin lukeutuva The Game lähtee Euroopan-kiertueelle uuden albuminsa ilmestymisen myötä. Westside Story -nimeä kantava julkaisu on järjestyksessään artistin yhdeksäs studioalbumi ja omien sanojensa mukaan myös todennäköisesti hänen viimeisensä. Albumilla tullaan kuulemaan vierailijoina muun muassa Kendrick Lamaria, Jeremihia ja Young Thugia.

Tulevan levyn materiaalin on sanottu muistuttavan The Gamen alkuaikojen kappaleita. Huhujen mukaan sitä onkin ollut tuottamassa myös legendaarinen huipputuottaja Dr. Dre, joka on tuottanut aiemmin Gamelle hittejä, kuten “How we do” ja “Hate it or love it”.

Lukuisten hittibiisien ansiosta The Gamen kappaleet ovat keränneet muun muassa Youtubessa yhteensä noin miljardi näyttökertaa. Lisäksi Gamen albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli kymmenen miljoonaa kappaletta.

Pian 38 vuotta täyttävä The Game, eli Jayceon Taylor, on kotoisin Yhdysvaltain länsirannikolta Comptonista, Kaliforniasta. Paljon huomiota sanoituksillaan ja käytöksellään herättävä Game on muun muassa vuosien saatossa ajautunut erimielisyyksiin useammankin räppärin kanssa.

Liput The Gamen keikalle tulevat myyntiin perjantaina 24.11. klo 9.00 Ticketmasteriin.