04 Oct

RAVINTOLA.FI SUOSITTELEE: VIISI PIKKUJOULUTEEMAA – VALITSE SUOSIKKISI

Olemme koonneet viisi suosittua pikkujouluteemaa, jotka auttavat sinua illan suunnittelussa. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin niin järjestetään yhdessä ryhmällenne unohtumaton ilta! Tarvittaessa voimme keksiä myös jotain aivan muuta.

 

Teemapikkujoulut yökerhossa

Pikkujouluihin ei ole aina pakko sonnustautua pikkumustaan ja tonttulakkiin. Sen sijaan voitte kehitellä juhlillenne hauskan teeman. Pitäkää naamiaiset tai rantautukaa iltaan merirosvoiksi pukeutuneina. Vaikka työpaikkanne puitteet sopisivatkin juhlien pitämiseen, voi arkisessa ympäristössä olla haastavaa löytää pikkujoulutunnelmaa. Ankkuroikaa itsenne yökerhon yksityistilaan, tilatkaa teemaanne sopivat safkat ja tanssikaa aamutunneille saakka!

 

Vauhdikas peli-ilta

Tarjolla on lukuisia vaihtoehtoja erilaisille aktiviteeteille. Perinteisten musavisan ja seuraleikkien lisäksi voitte suunnata porukalla selvittämään tienne ulos Run Out -pakopelihuoneesta. Minigolf ja hohtokeilaus naposteltavineen ovat varmoja vauhdikkaita klassikoita. Tai ehkäpä voitte ottaa mittaa toisistanne biljarditurnajaisissa? Kannattaa kysellä etukäteen myös henkilöstön toiveita ohjelman suhteen.

 

Kokkikurssit

Hauskaa ja ryhmäyttävää tekemistä tarjoavat erilaiset kokkikurssit. Esimerkiksi Masu Asian bistrosta voi varata ryhmällenne sushikurssin. Illan kruunaa omien tuotosten nauttiminen vaikkapa japanilaisen oluen kanssa. Jos henkilöstöä on useita kymmeniä, eivät kokkauskurssit ole toimiva ratkaisu, sillä niihin on usein rajoitettu määrä paikkoja. Pienelle porukalle sen sijaan kokkaus on varsin toimiva ja antoisa ratkaisu.

 

Rauhallista seurustelua kulttuurimiljöössä

Kyllästyttääkö vuodesta toiseen samalla kaavalla toistuvat pikkujoulut? Olisiko henkilöstö valmis hieman tervehenkisemmälle juhlinnalle? Suunnitelkaa illalle hauskaa tekemistä ja nauttikaa tyylikäs illallinen historiallisessa miljöössä. Esimerkiksi Tampereella Näsilinnassa voi sekä ruokailla että tehdä museokierroksen Von Nottbeckien maailmaan samassa rakennuksessa.

 

Onnistunut kokonaisuus

Tee pikkujoulujärjestelyistä helpompaa kuin koskaan ja tilaa koko paketti Ravintola.fi Myyntipalvelusta. Ruoka, juoma ja ohjelma suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan ja juhlillenne valitaan paras tila niin ryhmänne kokoa kuin illan ohjelmaakin ajatellen.

Jos juhlien järjestely saavuttaa liian suuret mittasuhteet yksien harteiden kannettavaksi, älä epäröi pyytää Ravintola.fi Myyntipalvelua avuksi. Asiantuntijamme auttavat sinua juhlien järkkäämisessä ja tekevät mielellään kaiken mahdollisimman helpoksi sinulle. Ota yhteyttä lomakkeellamme, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset juhlat. Vastaamme sinulle henkilökohtaisesti jo tunnissa!

Kerro meille, miten voimme auttaa sinua 

Löydä kaikki asiantuntijamme pikkujoulusivustoltamme.

Ravintola.fi Myyntipalvelu
myynti@ravintola.fi

Puh 0100 5500 
(0,38 € / min + pvm / mpm)

Ma–pe klo 8–18

La klo 10–14