29 touko

Stefan’sin kesä maistuu raikkaalta ja kepeältä

Kaikkiin Stefan’s Steakhouse -ravintoloihin on vaihtunut kesämenu, joka tarjoaa valikoiman uusia kesältä maistuvia annoksia Stefan’sin tuttujen suosikkien rinnalla. Mukana kesämenussa on niin alkupalauutuuksia, suveen sopivia pääruokavaihtoehtoja kuin raikkaita jälkiruokasuosituksiakin. Menu on yhtenäinen joka ravintolassa, joten kesäisistä mauista pääsee nauttimaan kaikissa Stefan’s-kaupungeissa. Kesäaikaan auki olevassa Hangon Stefan’s Steakhousessa kesämenu astuu voimaan heti kesäkuun alussa, kun ravintola avaa jälleen ovensa. Muissa konseptin ravintoloissa uutuusmenu on jo saatavilla.

– Kesämenu on täynnä taattua Stefan’sin makumaailmaa, mutta osittain kevennetyin sävyin. Klassikot pitävät aina pintansa, mutta kesäinen kepeys on otettu menuun mukaan ja tarjolla on kevyempiä tuotteita kuten esimerkiksi salaatteja, Stefan’s Steakhouse -ravintoloiden linjajohtaja Tanja Virtanen kuvailee.

Menun maukkaat tulokkaat

Kesämenun uutuuksia on muun muassa sesonkiherkku parsasta valmistettu kermainen parsakeitto, joka tarjoillaan rapean ilmakuivatun kinkun kera. Muita kesäisiä alkuruokia on esimerkiksi Spicy Tuna Tartar, tulisesti maustettu tuore tonnikala, jonka kyljessä viihtyvät avokado ja korianteri.

Pääruokavaihtoehdoista kesällä maistuu Santa Monica Burger, jonka välistä löytyy grillattua kanaa sekä tuoretta avokadoa, tomaatti-korianterisalsaa ja limeaiolia. Uutuuksista tarjolla on myös naudan marmoroitua ulkofileepihviä, porsaan potkaa, grillattua porsaan etuselkää sekä grillattua kananrintaa. Kalan ystävät herkuttelevat paistetulla siikafileellä.

Kesämenun uusia jälkiruokia on After 8´, lämmin suklaafondant pirteän minttujäätelön kera, sekä Mango Parfait, passionsiirapin ja verigreipin kera tarjoiltava herkullinen mangojäädyke.

– Kesämenun maut pääsevät parhaiten oikeuksiinsa, kun annokset nautitaan ulkoilmassa Stefan’sin terassilla. Jyväskylän, Helsingin, Hangon ja Tampereen ravintoloistamme löytyy upeat kesäterassit. Hyvä ruoka terassilla nautittuna tarjoaa parasta mahdollista kesätunnelmaa, Virtanen vakuuttaa.

 

Tutustu koko kesämenuun:

Stefan’s Steakhouse Helsinki
Stefan’s Steakhouse Tampere
Stefan’s Steakhouse Vaasa
Stefan’s Steakhouse Jyväskylä
Stefan’s Steakhouse Hanko