23 Nov

Tampereen BeefKingissä juhlitaan joulua ja 100-vuotiasta Suomea

On aika kaivella tonttulakit varastosta, nauttia joulun parhaista mauista ja ottaa kaikki irti 100 vuotta täyttävän Suomen itsenäisyysjuhlasta. Joulun ja itsenäisyyspäivän juhlatunnelman löydät helpommin kuin luulitkaan – nimittäin BeefKingistä Tampereen Lielahdesta.

Perjantaina 24.11. ja lauantaina 25.11. Lielahtikeskuksessa vietetään jouluteemaista viikonloppua, ja lämpöisen tunnelman tavoitat BeefKingin ihanalta joululounaalta perjantaina klo 11–15 ja lauantaina klo 12–16. Tarjolla olevassa joulumenussa on vivahde amerikkalaisuutta suomalaisia perinteitä unohtamatta. Listalla on muun muassa kuorrutettua porsaan kasleria ja kalkkunaa kaneli-omenakastikkeessa perinteisen perunalaatikon tai hieman eksoottisemman bataattilaatikon kera. Valikoimiin kuuluvat myös muut tutut jouluiset lisukkeet.

Lisäksi BeefKing nostaa listalleen loppuvuoden ajaksi muun muassa riistakäristystä sisältävän Pohjolan Burgerin. Tämä kotimainen erikoisuus tuokin amerikkalaisravintolaan aidot villin Pohjolan maut, joita kannattaa tulla maistamaan!

Joulumenu, tarjolla 24.–25.11. • 12,90 €

Kuorrutettua porsaan kasleria (L)

Kalkkunaa kaneli-omenakastikkeella (L, G)

Uunijuureksia (L, G)

Perunalaatikkoa (L, G)

Bataattilaatikkoa (L)

***

vihreä salaatti, tomaatti, kurkku, graavilohi, savusiika, kinkku, hillosipuli, lasimestarin silli, rosolli, perunasalaatti, sienisalaatti, herneitä, valkosipulisalaatinkastike, Thousand Island -kastike

***

limppu, voi, valkosipulituorejuusto, mustapippurituorejuusto, aurajuusto, leipäjuusto

***

kahvi / tee / glögi ja pipari

Pohjolan Burger, tarjolla 27.11.–31.12. • 15,90 €

Briossisämpylän välissä riistakäristystä, puolukkakastiketta, salaattia, tomaattia sekä maustekurkkua. Tarjoillaan tikkuperunoiden kera.

Beefking, Tampere
Antti Possin kuja 1

Avoinna:
ma–to klo 11–19.30
pe klo 11–20
la klo 11–18
su klo 12–18

lounas ma–pe klo 11–15