13 elo

Tampereen Bella Roma uudistaa lounaansa

Maanantaina 13.8. alkaa uusi aika Finlaysonin alueen lounasruokailijoille, kun Bella Roma tuo suositun pizzalounaansa rinnalle kotiruokalounasbuffetin. Kotiruokalounas sisältää herkullisen keittolounaan, tuplatun salaattivalikoiman ja lämpimän pääruoan. Pääruokavaihtoehtoina on uunipastoja, pitkään haudutettuja lihapatoja, kanaa ja kalaa italialaisittain maustettuna sekä tietenkin kaikkien kotiruokien isä ja äiti; lihapullat kermasoosissa!

Kuten Bella Roman à la carte -listalla, myös lounaalla huomioidaan kasvisruokailijat. Esimerkiksi uunipastat ovat usein saatavana myös kasvisversiona.

Laaja salaattipöytä ja keittolounas vastaavat asiakkaiden toiveisiin kevyemmästä ja terveellisestä vaihtoehdosta. Lisäksi lounasbuffet toimii täydellisesti kiireisimmillekin lounasasiakkaille.

– Haluamme kehittää lounasbuffetin tarjontaa asiakkaiden toiveiden mukaiseksi. Kannattakin käydä kurkkaamassa Bella Roman somessa päivitystä lounaasta ja jättää vinkkejä omista lounassuosikeistaan. Postaukseen kommentoineille on luvassa herkullisia lounaspalkintoja, vinkkaa Bella Roman keittiöpäällikkö Jussi Eskonen.

Lounas tarjolla arkisin klo 11–14. Muista myös Bella Roman viihtyisä 20 hengen kabinetti esimerkiksi ruokaisia palavereja varten!

Bella Roma
Itäinenkatu 5–7, Tampere
0100 5517 (0,38 €/min + pvm/mpm)