01 Feb

Winter Games -kampanja tarjoaa kisakatsomon parhaat eväät

Pian on aika kääntää tuolit optimaaliseen asentoon tv-ruudun kanssa, sillä olympialaiset ovat täällä! Ja kuten tiedämme, evästarjonnalla on tunnelmalle suuri merkitys.

Tätä mieltä olivat myös sporttiruokaan erikoistuneet ravintolamme Sticky Wingers, Patarouva, Coyote Bar & Grill sekä Gringos Locos, jotka loihtivat yhteistyössä Unilever Finlandin kanssa neljä erilaista Winter Games -annosta. Talviset teemaherkut ovat myynnissä 28.2. saakka.

– Vaihtoehtoina ovat juustokuorrutettu pekonihampurilainen, kanadalainen klassikko poutine eli ranskanperunavuoka juustolla ja kastikkeella talon omaan tapaan sekä näin alkuvuoden dieettien kunniaksi broilerinfileetä hollandaisekastikkeella bataatin ja gingerslaw’n kera. Menun kruunaa vielä aftershake eli palautusjuoma, jota saa monen eri makuisena, Oulun Sticky Wingersin ravintolapäällikkö Joni Heinikoski luettelee.

Myös kaikki Colorado Bar & Grill -ravintolat kautta maan (pl. Express) osallistuvat olympiahenkeen omilla Winter Games -annoksillaan, jotka ovat saatavilla 25.2. asti.

– Meidän kisamenustamme löytyvät Smoked curlig stone eli friteerattu savugouda-juustokiekko, aiolia ja maissilastuja, Giant slalom burger eli burgersämpylästä tehty avoburger, jossa omalla reseptillämme valmistettu hampurilaispihvi, Tabasco-hunajaglaseerattua porsaankylkeä, cheddarkastiketta, suolakurkkua, tomaattia, salaattia, friteerattua sipulia, suolakurkkumajoneesia ja tikkuperunoita sekä jälkkärinä Puck eli lakritsijäätelöä kera paahdetun valkosuklaan ja marjojen, Coloradojen keittiötoimenpäällikkö Juho Kainulainen jatkaa.

Ota kaikki humusta irti ja tee kisakatsomostasi maailman maittavin!

Helsinki
Colorado Bar & Grill

Lappeenranta
Gringos Locos

Lempäälä, Ideapark
Coyote Bar & Grill

Levi
Colorado Bar & Grill

Oulu
Sticky Wingers

Pyhä
Colorado Bar & Grill

Ruka
Colorado Bar & Grill

Tampere
Colorado Bar & Grill
Patarouva
Sticky Wingers