Joulu tule jo! Kaikki herkulliseen jouluun
Taianomainen joulunaika on tehty tunnelmallisista hetkistä,
lempeän mausteisista tuoksuista ja perinteitä huokuvista makuelämyksistä. Joulu on rauhoittumisen ja yhdessäolon aikaa – on lupa pysähtyä ja nauttia. Nostalgisessa miljöössä nautittu jouluateria on täydellinen tapa aloittaa vuoden odotetuin juhlakausi vailla kiirettä.
Täältä löydät kaiken mitä jouluun tarvitset; lahjavinkit, upeimmat joulupöydät, reseptit, jouluohjelmaa ja joulukalenterin.
Tutustu turvallisuusohjeistukseemme
JOULUPÖYDÄT | JOULULOUNAAT | LAHJAVINKIT | PIKKUJOULUT | JOULUKALENTERI | JOULURESEPTIT | JOULUTAPAHTUMAT | 2 YHDEN HINNALLA JOULUPÖYDÄT | JOULUN HERKKUBOXIT | LAHJAKORTIT YRITYKSILLE | JOULUVIINIT

JOULUPÖYDÄT | Jo vuosien ajan suvut monessa polvessa, ystävät ja kollegat ovat kokoontuneet ravintoloihimme viettämään yhteistä iltaa, jolloin kaikki saavat istahtaa valmiin joulupöydän ääreen. Yritykset ovat kiittäneet työntekijöitään ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta, kuinkas muutenkaan, kuin herkkuja notkuvien joulupöytien äärellä. Joulu voi alkaa!
Jouluruokaa tarjoo kunnon väki. Syövät paistia ja juovat lientä. Herkkua on siinä monenlaista. Kuiske kuuluu: “Miltä ruoka maistaa?”
Tonttujen jouluyö -laulu, Alfred Smedberg

Katso alta tämän joulukauden tarjontamme ja varaa herkutteluhetki yhteisen pöydän ympärille.

Anna lahjaksi maistuva elämys, josta lahjansaaja voi nauttia itselle sopivana hetkenä. Ravintolalahjakortti antaa loistavan mahdollisuuden tutustua uusiin ravintoloihin ja ihastuttaviin makuihin.
Haluamme tehdä lahjan valinnan mahdollisimman helpoksi. Siksi olemme koonneet eri tyylisiä ideoita, joista varmasti löytyy täydellinen lahja jokaiseen makuun.
Vinkkejä pukinkonttiin
Fine dining | Joulu ylellisissä puitteissa
Fine dining-elämyksiä arvostavalle erinomaisia valintoja ovat ravintola Palacen Menu kahdelle viineineen, Savoyn Grand menu kahdelle viineineen sekä Ravintola Nokan 4 ruokalajin menu viineineen.
Rentoa fiilistä ja autenttisia makuja maailmalta
Jos etsit hieman rentoa tunnelmaa ja upeita autenttisia makuja maailmalta, hyviä valintoja ovat Suomen parhaana pizzeriana palkittu Pizzeria Luca ja aito meksikolainen Taqueira El Rey. Espanjalaiseen tunnelmaan johdattelevat Bodega Salud ja Salsallada. Holiday on nimensä mukaisesti paikka, jossa nautitaan rennosta lomatunnelmasta, kun taas japanilaisen katuruoan ystäville ToQyo on nappivalinta ja Farouge on eksoottinen hypähdys Libanonin keittiön syviin makuihin. Mikäli lahjansaaja arvostaa nokkelasti valmistettuja kasvisruokia ihastuttavan trendikkäässä miljöössä, ei valinta voi olla muu kuin YesYesYes!
Ihania elämyksiä & kimpassa tekemistä
Salutorgetin Afternoon Tea aitoon brittityyliin on pala luksusta ja täydellinen tapa irrottautua arjen rutiineista. Merellisen Helsingin kirkkain helmi, Löyly, tarjoaa tunnelmallisen saunaelämyksen upeissa merimaisemissa. Kun etsit jotakin erityistä ja yhdessä tekemistä, Ravintola Nokan Chef Table on valintasi. Tiimin tai ystävien illanviettoihin huippu hauskaa yhdessä tekemistä hyvällä fiiliksellä tarjoilee Nokan Kokka, eli kokkikurssit.


Coolisti casuaalia & lapsiperheiden suosikkeja
Vinkkinä erilaiseen joulupöytään tai uuden vuoden juhliin, Hanko Sushi Party Platter on nappivalinta! Classic American Diner vie sinut klassiseen amerikkalaiseen diner-miljööseen. “Dinerit” ovat etenkin nuorten ja lapsiperheiden suosiossa, joten lahjakortti saa varmasti hymyn huulille. Ravintola Teatterin Deli-salaatit ovat vuodesta toiseen Stadin suosituimpia. Mikä olisikaan parempi lahja Espan nurkilla työskentelevälle ystävälle, veljelle, siskolle tai firman työntekijöille, kuin satsi Deli-salaatteja!


Jotain erilaista, jotain uutta!

Erilaisia vaihtoehtoja illanviettoon
Lue lisää

Luomuviinitasting Helsingissä!
Lue lisää
Suurenmoiset juhlat väljissä tiloissa

Tyylikkäät juhlat klubilla!🍸
Lue lisää

Meren ääressä perinteinen ja tasokas juhlatila.✨
Lue lisää

Upea linna keskellä Tamperetta 🏰
Lue lisää


Tunnelmallista ja turvallista joulun aikaa – ovemme ovat auki kulttuurinnälkäisille, hyvän ruoan ystäville ja kokoustajille. Juhlistetaan vuoden päättymistä hyvin suunnitelluissa tapahtumissa.
Henkan takapihan joulunavaus Tampereella 27.-28.11.
Perjantaina 27.11. klo 18-23
Tarjolla riisipuuroa manteliyllätyksin (18-20)
Lauantaina 28.11. klo 16-23
Tarjolla loimulohta ja riisipuuroa (16-20)

Lumoava ravintola Farouge virittää vieraat säkenöivään uuden vuoden tunnelmaan. Varmista paikkasi libanonilaisten herkkujen äärelle ja tee varaus vuoden iloisimpaan juhlaan.

Savusiikapatee Ville Jokisen tapaan | Pihka Catering
Savusiikaa 250 g (puhdasta lihaa)
Kuohukermaa 1 dl
Creme fraiche 2 dl
Liivatelehtiä 8 kpl (kaupan koko n.8kpl)
Yhden sitruunan kuori
Ruohosipulia hienonnettuna
Suolaa ja pippuria
Graavattua kirjolohta ohueksi siivutettuna n. 300g, kylmäsavukirjolohi toimii myös.
Lisäksi:
Siian mätiä
Ruohosipulia
Hillottua punasipulia

Hillottua punasipulia
1 punasipuli ohuina siivuina, 3 rkl sokeria, 1 rkl viinietikkaa, loraus valkoviiniä. Paista punasipulit pienen öljytilkan ja sokerin kanssa nopeasti paistinpannulla niin että sokeri sulaa kokonaan. Käännä lämpö pienelle, lisää viinietikka ja tilkka viiniä ja anna kypsyä kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.
Vuoraa pienehkön neliönmuotoisen laidallisen astian pohja tuorekelmulla niin, että kelmu tulee laidoilta yli. Vuoraa astian pohja ja sivut graavilohesta leikatuilla ohuen ohuilla siivuilla. Säästä puolet lohiviipaleista, jotka tulevat myöhemmin päälliskerrokseen.
Siikamassa:
Kiehauta kerma, aja ruodoton savusiika tehosekoittimessa tai kutterissa tasaiseksi massaksi. Lisää joukkoon sekoittaen liotetut ja sulatetut liivakot. Yhdistä massa vatkattuun creme fraicheen. Nostele mukaan sitruunankuori ja hienonnettu ruohosipuli. Kaada massa astiaan ja vuoraa myös päällys ohuilla lohisiivuilla. Nostele kelmu tiiviisti laidoilta päälle ja laita kylmään hyytymään ainakin neljäksi tunniksi, mielellään yön yli. Kumoa koko komeus leikkuulaudalle ja leikkaa siitä terävällä, kuumaan veteen kostutetulla veitsellä neliöitä.
Päälle teelusikalla quenelli siianmätiä nokare punasipulihilloketta ja hienonnettua ruohosipulia.
Vaihtoehtoisesti voit vuorata kelmun graavilohella tasaisesti ja laittaa siikamassan keskelle ja kääntää kelmun avulla siitä tasaisen pötkön, joka kiristetään kelmun sisään. Annetaan hyytyä ja leikataan terävällä veitsellä kiekkoja.
Juha Haaviston hanhiconfit | Tapahtumatalo Bank
10 kpl hanhenkoipia
2 rkl merisuolaa
6 oksaa timjamia
3 kpl laakerinlehtiä
1 kpl kokonainen valkosipuli halkaistuna
mustapippureita, muutama neilikka
3-4 L ankanrasvaa

Siisti koivet jos tarpeen, leikkaa nilkan kohdalta nahka luuhun asti poikki. Hiero suola ja mausteet koipiin, anna niiden maustua 1-2 tuntia. Sulata ja kuumenna rasva, lisää halkaistu valkosipuli. Ankanrasvaa löytyy säilykkeenä esimerkiksi K-Supermarketeista ja herkkukaupoista. Laita ne uunivuokaan ja kuuma rasva päälle. Paista koipia uunissa 95 asteessa yön yli (8 – 10 tuntia) kunnes koipi on täysin läpikypsä eli liha irtoaa luista helposti, voit kokeilla kypsyyttä esimerkiksi haarukalla. Valmiin koiven voi tarjota joko kokonaisena tai lihat koivesta irroitettuina esim. purkista tarjottuna. Siivilöi kypsennysrasva ja säilytä se ilmatiivissä astiassa jääkaapissa, sillä voi kypsentää toisenkin satsin koipia, se toimii loistavasti myös vaikkapa perunoiden kypsennyksessä.

Anna lahjaksi maistuva elämys, josta lahjansaaja voi nauttia itselle sopivana hetkenä. Voit ladata lahjakortille haluamasi arvon. Lahjakortteja on saatavana sähköpostitse PDF-muodossa, omalla tervehdyksellä tai postitse muovikorttina. Arvolahjakortti on voimassa 12 kuukautta ja kortille ladatun arvon voi käyttää osissa.
Yritykset voivat tilata lahjakortteja laskutuksella. Suuretkin määrät sähköisiä lahjakortteja toimitetaan kätevästi yhdellä sähköpostilla. Muoviset lahjakortit toimitetaan postitse.
Lahjakortti käy maksuvälineenä yli 100 ravintolassamme. Katso lista ravintoloista tästä.
Suoraan verkkokauppaan!
Lahjakorttiostot laskutuksella – ota yhteys: