Taqueria El Rey tarjoaa aitoja meksikolaisia tacoja ja uskomattomia käsityöllä tehtyjä cocktaileja, trendikkäällä ja rennolla ilmapiirillä varustettuna.
Classic American Diner toivottaa sinut tervetulleeksi klassiseen amerikkalaistyyppiseen ravintolamiljööseen.
Ruokalistaltamme löytyvät amerikkalaiseen tapaan tuhdit ruoka-annokset!
Suomen parhaat siivet, ribsit ja burgerit jo vuodesta 1997! Maittavien ruokien lisäksi Hookissa voi nauttia myös urheilutarjonnasta screenien välityksellä.
Intohimosta olueen ja rohkeaan ruokaan. Siitä vaahtosi idea Pyynikin käsityöläispanimon oman ravintolan perustamiseksi. Oluen rooli on vahva niin itse ruoan valmistuksessa kuin sitä nauttiessakin.
Lounaalla ja illallisella löydät lautaseltasi merelliset maut ja tuoreet, raaka-aineet runsaina ja rehevinä – kuten torilla konsanaan –valmistettuna modernilla ja raikkaalla skandinaavisella otteella.
Laadukkaan, vastuullisista merenelävistä valmistetun sushin lisäksi Hanko Sushi merkitsee miellyttävää ja rentoa sushi-hetkeä yksin, kaksin, perheen kesken tai isommallakin porukalla.
Masu tarjoaa moderneja, mutta rentoja aasialaisia makuja suomalaiseen makuun sovitettuna. Ethän pelästy ruokalistamme outoja termejä, vaan tulet rohkeasti kokeilemaan ja ihastumaan!
Suomalaisen ruoan ja juoman gastronominen lippulaiva, jossa lautasellesi saapuvat sesongin puhtaimmat antimet niin Sallan metsistä kuin pientiloilta ympäri Suomen.
Klassikko annokset, kuten nuudeli painotteinen Ramen, eväslaatikko Bento, palvottu lihapata Gyudon sekä höyrysämpylä Bao muodostavat TOQYO Food Streetin menun.
Sandrossa tarjoilemme rikkaita Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän makuja lämpimän kansainvälisessä tunnelmassa. Yksin tai ystävien kanssa, Sandrossa nautit, rentoudut sekä koet jotain uutta.
Eloisa baari sekä ravintola, jossa ruoka nyt vaan sattuu olemaan kasvisruokaa! Ihana sisustus sekä lämmin palvelu yhdessä upean ruokatuotteen kanssa takaavat ikimuistoisen kokemuksen.
Michelin tähden arvoinen elämys on taattu keittiöpäällikkö Eero Vottosen johdolla, jonka tavoitteena on tarjota vierailleen hienostunut mutta yllätyksellinen pohjoismainen ruokaelämys.
Tuhton ruuassa tuoreet raaka-aineet ovat pääosassa, lähi- ja luomuruokaa unohtamatta. Ruoka valmistetaan konstailemattomasti ja nautitaan olohuonemaisessa rennossa miljöössä.
Stefan’s Steakhousesta saat Pohjolan parhaat pihvit! Top Chef TV-ohjelmastakin tuttu huippukokki Stefan Richterin mukaan nimetty ravintola, jossa pihvit tarjotaan ison maailman meiningillä!
Farougessa tunnelma on lämmin, iloinen ja yllätyksellinen. Ruokamme on intohimolla valmistettua ja libanonilaiset maut hurmaavat täyteläisen raikkaina.
Ikoninen keikkapaikka ja omaleimaisen rento ravintolakokonaisuus, joka ravitsee sekä sielun että ruumiin. Roosterin terassilla kohtaat ystävät ja uudet tuttavuudet.
Luca on roomalaisen pizzamestarin Luca Platanian perustama pizzeria, jossa valmistetaan aitoja napolilaistyylisiä pizzoja huippulaatuisista raaka-aineista.
Chef Patron Helena Puolakan luotsaaman Savoyn ruoka on suomalais-ranskalaista, pienin venäläisin vivahtein. Savoyn viinikellari on yksi Suomen laajimmista.
Salsallada on erikoistunut sosiaaliseen syömiseen ja upeisiin cocktaileihin. Annokset ruokalistalla ovat inspiroituneet moninaisista mauista ympäri maailmaa.