Kokoukset

”Loistava ympäristö antaa luovuudelle ja avoimelle keskustelulle tilaa.”

Kokeile rohkeasti erilaista ympäristöä tiimipalaveriin, koko päivän kestävään kokoukseen tai asiakaslounaalle. Uudet ideat ja vireä keskustelu tarvitsevat syntyäkseen arvoisensa ympäristön!

Stefan's Steakhouse, Helsinki

Aivan Esplanadin puiston tuntumassa Korkeavuorenkadun varrella, paistuvat pääkaupunkiseudun parhaat pihvit.

 

Pizzeria Bella Roma, Jyväskylä

Bella Roman lämmin ja välitön eteläeurooppalaistyyli sopii mainiosti perhekokoontumisille, kahdenkeskiseen romanttiseen iltaan, kaveriporukan yhteiseen illanviettoon tai ihan muuten vaan, sillä: Pizza is cheaper than therapy!

Coyote Bar & Grill / Sticky Wingers, Ideapark

Coyote Bar & Grill tarjoaa amerikkalaishenkistä ruokaa isoina annoksina.
Legendaaristen burgereidemme lisäksi laajalla listallamme on tarjolla muun muassa raikkaita salaatteja ja tuhteja pihvejä!
Löydät meidät Ideaparkin Food Park -ravintolamaailmasta.

Bodega Salud

Saludin espanjalais-latinalainen keittiö, rento tunnelma ja sujuva palvelu tunnetaan kaukana Suomen ulkopuolella.
Tervetuloa aitoon miljööseen – Espanjan aurinko paistaa Saludissa joka päivä!

Pizzeria Bella Roma, Tampere

Aito italialainen ravintola on kattanut Finlaysonin alueella kabinettitilan 20:n hengen tilaisuuksille ravintolan toiseen kerrokseen.

Rouhea Ravintola Roast

Ei savua ilman tulta eikä Roastia ilman laadukkaita raaka-aineita. Ripaus huumoria yhdistettynä Poppamiehen maustemaailmaan ja Roastin mielenkiintoinen ruoka- ja juomatarjonta on katettu.

Stefan's Steakhouse, Tampere

Tammerkosken rannassa on upea ruokaravintola, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi ruoan tason tai näyttävyydenkään puolesta.

Classic American Diner, Seinäjoki

Classic American Diner toivottaa sinut tervetulleeksi klassiseen amerikkalaistyyppiseen ravintolamiljööseen. Ravintolamme löydät amerikkalaisella tuurilla, heti rautatieasemaa vastapäätä!