Referenssit

Kuulemme aina mielellämme myös sinun mielipiteesi, kerro se rohkeasti ja autat meitä olemaan asiakkaidemme näköisiä myös tulevaisuudessa.

Vincit Oy

”Olemme järjestäneet yökerhoissanne paljon yritystapahtumien jatkoja ja henkilökunnan iltoja. Erinomainen palvelun taso on ehdottomasti jäänyt mieleeni, sillä kaikki on tehty meille hyvin helpoksi. Viime pikkujoulut olivat ensimmäiset laatuaan, kun emme suunnitelleet kaikkea itse – ja kyllä kannatti! Meiltä meni aikaa vain murto-osa aikaisempiin vuosiin verrattuna ja lopputulos Viihdemaailma Ilonassa oli näyttävä ja onnistunut. Ravintola auttoi meitä niin teeman, tarjoilujen kuin esiintyjienkin kanssa.

Palvelun lisäksi puitteet ovat myös olleet aina kohdillaan. Esimerkiksi Ilonan karaokekopissa aika menee oman porukan ja tarjoilujen kanssa kuin siivillä. Paikka soveltuu kokemukseni mukaan hyvin erilaisille yksityistilaisuuksille ja juhlille, on vieraita sitten 20 tai 200. Kun yksityistilaisuuden järjestää yökerhossa, ei porukka hajaannu illan pimetessä sillä kaikki ovat jo valmiiksi samassa paikassa.

– Mikko Kuitunen, toimitusjohtaja, Vincit Oy

Liuttu Logistiikka Oy

 Suurin Ravintola.fi Myyntipalvelun kanssa järjestämämme tapahtuma on ollut yrityksemme 10-vuotisjuhlat. Pidimme Viihdemaailma Ilonassa gaalatilaisuuden, jonne oli kutsuttu koko henkilöstömme – osallistujia oli noin 80 henkilöä. Toiveenamme tilaisuuteen oli ruokailu, mahdollisuus oman ohjelman järjestämiseen sekä helppous jatkaa iltaa pidemmällekin samassa paikassa. Asioiden hoitaminen oli sujuvaa, koska kaikki toiveemme hoituivat ravintolan ja Myyntipalvelun kautta. Tilaisuudessa tarjoiltiin hyvää ruokaa, saimme omilla drinkkilipuilla tarjottua henkilöstölle juotavia ja myös musiikki ja lisäohjelma järjestyivät yhdessä ravintolan kanssa. Iltamme alkoi omalla virallisella ja ei niin virallisella ohjelmalla sekä ruokailulla. Näiden jälkeen meille avattiin karaoketila, joka osoittautui porukassamme hyvin suosituksi.

Jos haluaa järjestää hyvän tapahtuman missä pääsee itse “helpolla”, niin suosittelen ehdottomasti yhteistyötä Ravintola.fi Myyntipalvelun kanssa.sillä kaikki ovat jo valmiiksi samassa paikassa.

– Sanna Rantasalo-Keinonen, asiakkuus- ja myyntijohtaja, Liuttu Logistiikka Oy

Elisa Oyj

Toteutimme yhdessä Ravintola.fi Myyntipalvelun kanssa viimeisimmät pikkujoulumme. Aloimme suunnitella niitä jo hyvissä ajoin keväällä, sillä oikean päivän saaminen on tärkeää – parhaat viikonloput varataan nopeasti täyteen. Meillä on vuosittain järjestetty rennon iloiset pikkujoulut, joissa on mukana noin 400 henkilöä. Sen vuoksi hyvien paikkojen määrä on hieman rajallinen, mutta toki niitä löytyy useampiakin. Erityistoiveena on ollut, että kaikki illan mahdolliset aktiviteetit, ruokailut, bändi ja muu ohjelma mahtuvat saman katon alle kätevästi ja vielä niin, että juhlapaikalle on kaikkien helppo saapua.

Ohjelma on vuosien varrella vakiintunut tiettyyn perusrunkoon, johon sisältyy koko paketti tervetuliais-drinksuista ja naulakkopalvelusta ruokailuhin, teemaohjelmaan, leikkimielisiiin aktiviteetteihin ja live-musiikkiin. Järjestelyt Viihdemaailma Ilonan kanssa sujuivat mainiosti ja saimme hyviä ja asiantuntevia ehdotuksia iltamme toteuttamiseksi.

– Timo Mattila, Elisa Oyj, Yritysasiakkaat, Business Manager

Enterprise Estonia

Järjestimme Alihankinta 2015 -messujen yhteydessä asiakastilaisuuden, jonka vierasmäärä oli reilu 200. Tilaisuudessa tarjottiin tervetuliaisjuomat, sushipalat ja juomaliput. Olimme tilanneet paikalle Viron parhaan bändin, Curly Stringsin viihdyttämään vieraitamme. Tilaisuus järjestettiin Ilonassa ja yhteistyö yökerhon ravintolapäällikön kanssa oli loistavaa: yhteydenpito, aikataulut, asioiden hoitaminen ja muutoksiin mukautuminen sujuivat hienosti. Toisin sanoen, palvelu oli kaikin puolin korketasoista ja asiat sujuivat helposti! Voin lämpimästi suositella erilaisten tilaisuuksien järjestämistä Ilonassa kaikille.

– Valdar Liive, Suomen toimintojen johtaja, Enterprise Estonia

Nordea

Järjestimme henkilöstöllemme Nordea Rock -virkistystilaisuuden vuoden alussa ja paikaksi valikoitui Viihdemaailma Ilona. Neuvottelimme hyvän paketin Ravintola.fi Myyntipalvelun kanssa, johon sisältyivät tilan lisäksi ruoat ja juomalipukkeet. Illan bändit hoidimme omasta takaa, samoin valo- ja äänimiehet vaikka heidätkin olisi saatu kokonaisuuteen mukaan. Kaikki sujui todella helposti ja viimeisen päälle hienosti! Olen erittäin tyytyväinen yhteydenpitoon: soittelimme ja sähköpostittelimme, jonka lisäksi pääsimme myös katsomaan tilat ja sopimaan järjestelyistä ennakkoon. Suosittelen tätä tiimiä lämpimästi ja olemme varmasti Myyntipalveluun yhteydessä, kun tarve vastaavanlaisille tilaisuuksille ilmenee tulevaisuudessa.

– Anna Saresvuo, henkilökohtainen pankkineuvoja, Nordea

Respecta Oy

Järjestimme eräiden messujen jälkeen asiakkaillemme iltatilaisuuden Tampereen Ilonassa. Yhtenä tärkenä asiana asiakkaillemme oli tilojen esteettömyys ja siitä tuli ainakin messujen järjestäjätaholta kiitosta. Terveysalan ammattilaisille suunnattu tilaisuutemme keräsi noin 200 vierasta. Ilta eteni ruokatarjoilujen, omien esitysten ja standupin siivittämänä. Erityistoiveena oli, että voimme ”varata” meidän asiakkaille karaokesta 10 paikkaa jonon ohi, koska tiesimme että porukasta löytyy kovia laulajia.

Tilaisuuteen sisältyi Ilonan järjestämänä ruuat, juomat juomalipukkeella ja DJ. Tilaisuutemme teemaan (Paralympialaiset) liittyen pyysimme DJ:ltä aiheeseen sopivaa musiikkia ja tämä oli huomioitu hyvin. Ohjelma tuli meidän puolesta ja hoidimme tilaisuuteen myös itse standup-esiintyjän. Lisäksi Ilonan väki oli bonuksena järjestänyt tilaisuuden loppuessa paikan päälle bändin, mikä oli palautteen perusteella oikein iloinen lisä. Samoin asiakkaat ja henkilökuntamme kehuivat ruokia ja ravintolan palvelua..

– Johanna Lahtinen, Koordinaattori, Respecta Oy

Örum Oy Ab

”Olemme varanneet muun muassa Autonomi Korjaamopäivien illalliset 30-40 hengelle jatkoineen Ravintola.fi  Myyntipalvelusta, viimeksi helmikuussa 2016 olimme Bodega Saludissa ja ilta kruunasi loistavasti tapahtumamme. Saimme rehellistä ruokaa, runsaat annokset hyvin valittujen ruokajuomien kera. Nautimme omalla porukalla ravintolan yläparvella pitkän kaavan mukaan, josta jatkoimme iltaa Viihdemaailma Ilonan menoon.

Meille onkin tärkeintä mutkaton, meidän ja vieraidemme näköinen ja tuntuinen tilaisuus, varaamisen helppoutta unohtamatta.

Järjestämme useita erilaisia ja erikokoisia tapahtumia ympäri Suomen ja kokemusta on karttunut useista toimijoista.  Ravintola.fi Myyntipalvelun kanssa asioidessani yhdistyvät aina kaikki toiveemme ja sen lisäksi saamme mutkattomasti räätälöityä oman näköisen menun, palvelu on ystävällistä ja mikä tärkeintä, joustaa tilaisuutemme mukaan.  Ravintola.fi Myyntipalvelun ehdoton valtti on se, että saamme järjestymään yhdestä paikasta kaiken, ruokailuista aina illan viimeiselle etapille, yökerhojen sulkemisaikaan asti. Suosittelen vahvasti tätä tiimiä ja erityisesti silloin kun tarvitset vinkkejä paikkakunnan tarjonnasta!”

– Martti Putkonen, Koulutuspäällikkö, Örum Oy Ab