NoHo Partners yrityksenä

Ravintolat edustavat pohjoismaista laatua, rohkeita avauksia ja upeita elämyksiä asiakkaan ehdoilla.

Ravintolamarkkinan luova uudistaja

NoHo Partners Oyj on suomalainen ravintolakonserni, joka toimii yhteensä noin 250 ruoka- ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana. Nimi muodostuu sanoista Nordic Hospitality Partners, joilla viestitään konsernin keskeisistä tavoitteista, mahdollisuuksista ja vahvuuksista. NoHo Partnersin edeltäjiä ovat Restamax Oyj ja Royal Ravintolat. Konserni aloitti toimintansa NoHo Partners Oyj -nimellä joulukuussa 2018.

Ravintolaportfoliomme kattaa kaiken kahviloista lounasravintoloihin, fast casualista fine diningiin ja viihdekeskuksista yökerhoihin tarjoten aidosti jokaiselle jotain. Tunnettuja ravintolakonseptejamme ovat muun muassa Löyly, Yes Yes Yes, Holiday, Savoy, Sipuli, Sandro, Ilona Viihdemailma, Hanko Sushi, Classic American Diner, Mattolaituri, Palace ja Töölönranta.

Pohjoismaista laatua ja rohkeita avauksia

Uusi nimemme kiteyttää toimintamme ytimen. Nordic viittaa pohjoismaiseen laatuun ja tulevaisuuden kasvuun Pohjois-Euroopassa. Kokeilemme rohkeasti ja tunnistamme mahdollisuuksia perinteisen ravintolaliiketoiminnan ulkopuolella, kuten isoissa tapahtumissa ja uudenlaisissa digitaalisissa myyntikanavissa. Digitalisaatio mahdollistaa meille entistä kokonaisvaltaisempien elämysten tarjoamisen. Tätä kuvastaa Hospitality.

NoHo Partners yrityksenä – kuvassa ihmisiä sushikattauksen äärellä terassilla oluet kädessä.
Toimintamme perustuu pohjoismaiseen laatuun, elämyksiin sekä kestäviin asiakassuhteisiin.

Partners puolestaan korostaa keskeistä kilpailuetuamme, partnerimallia, jonka avulla paitsi sitoutamme omistajia, luomme asiakkaille merkityksellisiä brändejä, mikä näkyy kestävinä ja kannattavina asiakassuhteina. Isona toimijana meillä on loistava mahdollisuus toteuttaa ravintoloitsijoiden kunnianhimoisia ideoita ja tuoda markkinoille uusia, innovatiivisia palveluita.

Asiakas on kaiken keskiössä

Ulkona syödään yhä enemmän ja asiakkaiden tarpeet lisääntyvät ja monipuolistuvat. Siksi tarjoamastamme löytyy ravintoloita joka tarpeeseen, olipa kyseessä tärkeä työlounas, kokoustilaisuus, yrityksen pikkujoulut tai yhteinen perheillallinen. Kaiken toimintamme lähtökohtana on asiakas: olemme vahvasti mukana heidän elämässään, niin arjessa kuin juhlassakin. Tämä on vahvuutemme nyt ja tulevaisuudessa.

Noin 250 ravintolaa Suomessa, Tanskassa ja Norjassa

Konsernilla on merkittävä jalansija Suomessa, minkä lisäksi ravintolatoiminta ulottuu Tanskaan ja Norjaan. Konsernin visiona on olla Pohjois-Euroopan johtava ravintolatoimija. Strategiamme keskiössä on kannattava kasvu – viemme hyväksi havaittuja konsepteja uusille markkina-alueille ja tuomme tuoreimpia trendejä maailmalta tarjotaksemme elämyksiä asiakkaillemme.

Kiinnostaako työskentely ravintola-alan näköalapaikalla? Katso avoimet työpaikkamme täältä.