Bar Soolo
Kirkkokatu 8
0100 5588

to–la klo 22–04
Bar Soolo
Kirkkokatu 8
0100 5588

Se parempi juottola jo vuodesta 2009!

Kuka on tämän illan tähti? Bar Soolon yli 11 000 karaokebiisin valikoimasta löytyy taatusti jokaiselle jotakin laulettavaa.
Nuorekas ja rento ilmapiiri luo viihtyisät puitteet mukavalle illalle. Tanssijalan vipattaessa voit siirtyä clubin
puolelle jossa raikaa Suomen taatusti kovin äänentoisto: Funktion-one. Tätä herkkua on totuttu kuulemaan yleensä vain
Ibizan tai Lontoon suurilla klubeilla tai suurissa konserteissa.
Soolossa tapahtuu jatkuvasti. Opiskelijoiden vauhdikkaat bileet sekä kuumimmat DJ-tähdet vierailevat Soolossa harvakseltaan.
Ole ajan hermolla ja seuraa Soolon tapahtumia nettisivuilta tai Soolon Facebook-sivulta. Tykkää ja olet tietoinen kaupungin kuumimman
illanviettopaikan tapahtumista.

Tapahtumat

Alex Mattson

Alex Mattson

☓ ALEX MATTSON ☓

Soolo tuo Kotkaan yhden Suomen elektronisen musiikin lupaavimmista artisteista lauantaina 8.9.2018.

Grammy-palkittu sooloartisti Alex Mattson tulee pitämään Soolon tanssilattian kuumana ja alkutahdit illalle pyörittävät resident dj`t J.Pullin johdolla.

Alex Mattson
Yökerho Soolo, Kotka
☓ LA 8.9
☓ Liput 6€

#SEPAREMPIJUOTTOLA

ALEX MATTSON

Grammy-palkittu elektroniseen musiikkiin keskittyvä label Ultra Music kiinnitti keväällä 2016 talliinsa ensimmäisenä suomalaisena sooloartistina Alex Mattsonin.

Mattson nousi nopeasti suureen suosioon debyyttisingle UFOlla ja biisi nousi ja valittiin useille isoille kotimaisille ja kansaivälisille soittolistoille ympäri maailmaa. Alex Mattsonin toinen single Forget You julkaistiin kesäkuussa 2016. Kappale oli yksi kesän soitetuimpia radioissa ja suoratoistopalveluissa pitkälle syksyyn saakka.

Alex Mattsonin omat biisit ovat keränneet yli 13 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa ja nousivat isoksi hitiksi myös radiokanavilla. UFO ja Forget You nousivat soittolistoille myös muualla Skandinaviassa ja Baltian maissa. Lisäksi Mattsonin käden jälki löytyy useiden muiden menestysartistien tuotannosta (mm. Ricky-Tick Big Band, Reino Nordin, Marcus & Martinus, Lucas).

Alexin kesäkiertueella 2017 on mukana muun muassa seuraavat tapahtumat; Purpflash, RMJ, Himos Festival, Ruisrock, Ilosaarirock sekä Weekend Festivaalit Suomessa ja Virossa.

Fanien pitkä odotus palkittiin heti kesän alussa uuden Good Kids -singlen myötä.

FACEBOOK
https://www.facebook.com/alexmattsonofficial/?fref=ts

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/alexmattsonmusic/

Perimme jokaiselta sisääntulijalta eteispalvelumaksun (2,5€) poislukien kilpailujen ja arvontojen voittajat.

Brädi

Brädi

✖️ Brädi / Soolo, Kotka ✖️

Lauantai-illan huumaa tarjoillaan oikein isän kädestä 15.9 Soolossa kun stagelle astelee maamme eturivin rap/hiphop artisti BRÄDI 🔥

▪︎ LA 15.9 / Yökerho Soolo, Kotka
▪︎ LIVE: Brädi
▪︎ Liput 8€ + epm (2,5€)

#SEPAREMPIJUOTTOLA

BIOGRAPHY
Brädi on kuulunut jo vuosia maamme eturivin rap/hiphop -artisteihin, ja nykyään miehen julkaisut napsahtelevat lähes poikkeuksetta jalometallikantaan. Singlet, "Lämpöö", "Hätähuuto", "Kombo" ja "Saturnus" ovat striimanneet platinaa, sekä "Uimaan" ja viimeisin singlelohkaisu, "Nelostie", kultaa. Brädi on julkaissut kolme sooloalbumia, "Repullinen Hiittiä" (2010), "Näis Kengis" (2012), ja "III" (2014), joista keskimmäinen on myynyt kultaa. Tällä hetkellä odotetun neljännen albuminsa parissa työskentelevän herran kappaleita on kuunneltu pelkästään Spotifyssa jo lähes 40 miljoonaa kertaa.

Cledos

Cledos

🔥 Cledos / Soolo, Kotka 🔥

ONKO KOTKA VALMIINA!?!
Syyskuun lopussa paukkuu ja rätisee, kun Cledos astelee Soolon stagelle 💥

LAUANTAINA 29.9
✖️ CLEDOS
✖️ Yökerho Soolo, Kotka
✖️ Liput:
▶︎ 22-23 7€
▶︎ 23-02 10€
▶︎ 02-04 5€

#SEPAREMPIJUOTTOLA


Cledos on 19-vuotias rap-lupaus, jonka debyyttisingle “Töis” nousi välittömästi viraalihitiksi julkaisunsa jälkeen kesällä 2017. Töis-musiikkivideota katsottiin YouTubessa yli 100 000 kertaa ensimmäisten kymmenen päivän aikana. Cledos sainattiin PME Recordsille elokuussa 2017, jota seurasi single “Safe” sekä marraskuussa julkaistu debyytti-EP “Alo”. EP sai huikean vastaanoton, kun kuuden kappaleen levyltä kolme nousi päivässä Suomen Spotifyn top50 –listalle.

Uniikki soundi, häikäilemätön tyyli sekä itsevarmuutta huokuva karisma ovat nostaneet artistin yhdeksi kiinnostavimmista uuden aallon raptulokkaista. Cledosta kannattaa ehdottomasti pitää silmällä vuonna 2018, mistä kertoo myös artistin Emma-ehdokkuus Vuoden tulokas –kategoriassa.

Info

Info ja löytötavarat

Löytötavarat

Löytötavaroita voi tiedustella osoitteesta www.findmee.fi tai soittamalla numeroon 0600-02626.

#barsoolo

  Yhteystiedot

  Kirkkokatu 8
  0100 5588
  to–la klo 22–04
  0100 5588 (0,38 € / min + pvm / mpm)

  (ma–la klo 12–18)

  Anna palautetta

  Katuosoite: Kirkkokatu 8

  • Facebook