Bar Soolo
Kirkkokatu 8
0100 5588

to–la klo 22–04
Bar Soolo
Kirkkokatu 8
0100 5588

Se parempi juottola jo vuodesta 2009!

Kuka on tämän illan tähti? Bar Soolon yli 11 000 karaokebiisin valikoimasta löytyy taatusti jokaiselle jotakin laulettavaa.
Nuorekas ja rento ilmapiiri luo viihtyisät puitteet mukavalle illalle. Tanssijalan vipattaessa voit siirtyä clubin
puolelle jossa raikaa Suomen taatusti kovin äänentoisto: Funktion-one. Tätä herkkua on totuttu kuulemaan yleensä vain
Ibizan tai Lontoon suurilla klubeilla tai suurissa konserteissa.
Soolossa tapahtuu jatkuvasti. Opiskelijoiden vauhdikkaat bileet sekä kuumimmat DJ-tähdet vierailevat Soolossa harvakseltaan.
Ole ajan hermolla ja seuraa Soolon tapahtumia nettisivuilta tai Soolon Facebook-sivulta. Tykkää ja olet tietoinen kaupungin kuumimman
illanviettopaikan tapahtumista.

Tapahtumat

[48100]

[48100]

48100 KOTKA
Tuttu lokaatio klubbaajille, jossa on tehty paljon todella siistejä juttuja vuosien varrella. Kaupunki on elänyt, sitä on hengitetty syvään ja tarpeen tullen sitä on yritetty viedä eteenpäin. Toisinaan keksitään uutta ja toisinaan hyviä ideoita jalostetaan tai annetaan niiden rullailla omalla painolla, koska se vaan on hyvä niin.

[48100] on sellainen johon ei kajota. [48100] on paikallisten deejiiden oma ilta, jossa mennään hyvässä yhteishengessä tanssimusiikin genrerajojen yli, suuntaan jos toiseen, rohkeasti ja tyylillä. Jokainen soittaja edustaa ja jatkaa omalla tavallaan Kotkalaista DJ-perinnettä. Pidetään kaupunki elävänä!

Tähän tulevaan iltaan on lähdetty hakemaan vaihtuvuutta ja luvassa on varmasti mielenkiintoinen matka klubi- ja yleensäkin tanssimusan syövereihin ja saloihin. Nähdään klubilla!

[48100]
SOOLO KOTKA
27.10.2018
KLO 22-05
LIPUT: 5€ +epm

DEEJIIT:
Ville Salin
J&A Tiainen
TAIKA

Halloween Party

Halloween Party

⚠️Tervetuloa kaupungin upeimpiin Halloween bileisiin! ⚠️

Soolon perinteiset Halloween Partyt juhlitaan
Pyhäinpäivänä 3.11 👽

Syntiset Siskot & Resident Dj´t takovat bileet käyntiin ja menovettä koneeseen tankkaat edullisesti Halloween-ranneke ranteessa 💥🥤

Eli ajoissa paikalle, ranneke käteen ja voitolla yöhön!

☠️ LA 3.11 Yökerho Soolo, Kotka
☠️ Halloween Party - rannekkeet jaossa 22-24*
☠️ Podium dance & Show by ⭐︎ Sin Sisters ⭐︎
☠️ Music by 🔊 Soolo residents 🔊
☠️ 🎫 = 6€

*22.00-24.00 jaamme jokaiselle sisääntulijalle rannekkeet, joilla tankkaat edullisesti KOKO ILLAN AJAN!

#SEPAREMPIJUOTTOLA

Gasellit

Gasellit

ONKO JANO?
GASELLIEN LEVYJULKKARIKIERTUE KAARTAA KOTKAAN!

Gasellit julkaisee uuden odotetun albuminsa ”Jano” 26. lokakuuta ja suuntaa sen myötä levyjulkkarikiertueelle ympäri Suomea. Lokakuun 27. päivä käynnistyvä kiertue kaartaa 14 kaupunkiin ja huipentuu Helsinkiin loppuunmyydylle Kaapelitehtaalle 15. joulukuuta. Lauantaina 10.11 kiertue saapuu Kotkaan ja paikkana on Yökerho Soolo, Kotka 🔥

NICE TO KNOW:
➖ LA 10.11 Yökerho Soolo, Kotka
➖ LIVE: Gasellit
➖ Liput 12,50€
➖ Ovet 22-05

Tasaisesti suosiotaan kasvattanut Gasellit aloitti vuotensa Emma-ehdokkuuksilla Vuoden Hip Hop- ja Vuoden yhtye -kategorioissa. Läpi vuoden ahkerasti keikkaillut yhtye otti kesällä suurimmatkin festariyleisöt haltuun omalla vastustamattomalla tyylillään.

Gasellien lokakuussa julkaistavalla albumilla liikutaan isojen teemojen äärellä. ”Tuska maailman tilasta ja oman elämä turhanpäiväisyydestä on läsnä, kuitenkaan unohtamatta ystäviä ja muita elämän positiivisempia perusprioriteetteja”, yhtye kuvailee.

Albumin ensimmäiset sinkkulohkaisut "Riks Raks Poks” (ft. Elias Gould) ja "Mitä Mä Malagas?” (ft. JVG) nousivat Spotifyn top10 -listalle, joista jälkimmäinen vietti hyvän tovin Spotifyn kärkisijalla.

”Jano”-kiertueen kaikki keikat avaa kovassa nosteessa oleva räppäri Pesso. Marraskuussa debyyttialbuminsa julkaisevan artistin ensimmäiset sinkut ”Tiistai”, ”Joulukuu” ja ”Haikee” ovat soineet radioissa ja suoratoistopalveluissa tiuhaan tahtiin ja herran Experimental Spectacular Live Show on todellakin todistamisen arvoinen!

Perimme jokaiselta sisääntulijalta eteispalvelumaksu (2,5€).

Paperi T

Paperi T

PERJANTAINA 16.11 PAPERI-T // SOOLO

Toivottu ja kauan odotettu artisti PAPERI-T saapuu vihdoinkin Kotkaan ja paikkana tietenkin Yökerho Soolo, Kotka 🔥

OSTA LIPUT AJOISSA JA VÄLTÄ JONOTUS:
https://www.tiketti.fi/Paperi-T-Yokerho-Soolo-Kotka-lippuja/57022

LIPUT: 15€
OVET: 22-05

#SEPAREMPIJUOTTOLA


★ PAPERI-T ★
Helsinkiläisen rap-artistin ja runoilijan Paperi T: eli Henri Pulkkisen odotettu toinen albumi "Kaikki on hyvin" julkaistiin kesäkuussa.

”Kaikki on hyvin on albumi hyväksymisestä, irti päästämisestä, uskalluksesta ja muista elämäntaitokirjallisuuden suosikkiaiheista. Self-helppiä ihmisille, jotka vihaavat self-helppiä. Onnellinen loppu on vasta alku”, artisti avaa ja jatkaa: ”Siinä missä Malarian pelko oli kiinni ahdistuksessa, Kaikki on hyvin pohjaa muutokseen.”

Platinaa myynyt, huhtikuussa 2015 julkaistu Malarian pelko on Paperi T:n ensimmäinen sooloalbumi. Albumi nousi Suomen virallisen albumilistan kärkeen heti julkaisusta. Paperi T palkittiin vuonna 2016 Emma-gaalassa Vuoden tulokas ja Vuoden hiphop -kategorioissa. Myöhemmin hänelle myönnettiin albumista myös arvostettu Teosto-palkinto.

Syyskuussa 2016 Henri Pulkkinen julkaisi myös Post Alfa -nimisen runoteoksen, jota on myyty ennätykselliset 12 000 kappaletta. Post Alfa oli ehdolla myös Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon saajaksi.

Info

Info ja löytötavarat

Löytötavarat

Löytötavaroita voi tiedustella osoitteesta www.findmee.fi tai soittamalla numeroon 0600-02626.

#barsoolo

  Yhteystiedot

  Kirkkokatu 8
  0100 5588
  to–la klo 22–04
  0100 5588 (0,38 € / min + pvm / mpm)

  (ma–la klo 12–18)

  Anna palautetta

  Katuosoite: Kirkkokatu 8

  • Facebook