Colorado Bar & Grill, Helsinki
Mikonkatu 15
0100 5545 (0,38 € / min + pvm / mpm)

RAVINTOLA SULJETTU
Colorado Bar & Grill, Helsinki
Mikonkatu 15
0100 5545 (0,38 € / min + pvm / mpm)

Colorado Bar & Grill, aito ja amerikkalainen!

Legendaarinen Colorado Bar & Grill avattiin 1.7.2017 Mikonkadulla Helsingissä. Coloradon osaomistajaksi on palannut ravintolaa alun perin perustamassa ollut elokuvatuottaja Markus Selin.

Monipuolinen, Yhdysvaltain etelävaltioiden keittiön runsauksista ammennettu ruokalista takaa asiakkaille monipuoliset makuelämykset. Coloradon keittiössä panostetaan erityisesti raaka-aineisiin. Itse tehdyt ranskalaiset, pitkään haudutetut ribsit, suussa sulava cheesecake sekä muut annoslisukkeet on valmistettu alusta asti Coloradon omassa keittiössä.

Ensimmäinen Colorado perustettiin Helsinkiin vuonna 1995 Unioninkadulle. Selinin omistamalle Solar Filmsille Coloradolla on ollut merkittävä rooli. Kantispöydässä suunniteltiin tulevia tuotantoja ja juhlittiin onnistumisia – ja toisinaan paljon muutakin. Pahamaineisen pöydästä tekivät siellä vallinneet villin lännen lait: Puhelinta ei esimerkiksi kannattanut jättää WC-käynnin ajaksi pöytään, se löytyi sen jälkeen seinän naulattuna.

Kantispöytä on historiaa, mutta Mikonkadulla Coloradon pöydät odottavat äärelleen uusia legendoja.

 

Info

PÖYTÄVARAUKSET


Sujuvan ja vaivattoman ruokailun ja illanvieton varmistamiseksi suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ennakkoon. Pidämme aina myös pöytiä, joihin ei oteta ennakkovarauksia, jotta ilman varaustakin on mahdollista päästä ruokailemaan.


Voitte tehdä varauksen sähköpostitse osoitteeseen: kamppi@ravintolacolorado.fi. Liittäkää varaukseen yhteystietonne, saapumisaika sekä henkilöiden lukumäärä tai puhelimitse numeroon 0403569788 (ravintolan aukioloaikoina).


Saman päivän varaukset vain puhelimitse!


Pöytävarauksesi on voimassa vasta saatuasi meiltä vahvistuksen!


Virtuaaliesittely

Klikkaa avataksesi virtuaaliesittelyn.

Yhteystiedot

RAVINTOLA SULJETTU
helsinki@ravintolacolorado.fi

Anna palautetta

Katuosoite: Mikonkatu 15

  • Facebook