Crazy Golf
Puutarhakatu 21
0100 5549
info@crazygolf.fi

ma-to 15-23
pe 15-01
la 12-01
su 12-21

Crazy Golf
Puutarhakatu 21
0100 5549
info@crazygolf.fi

Tervetuloa viihtymään minigolfin, curlingin sekä maittavien virvokkeiden ja naposteltavien pariin!

Hullunhauska hubailupaikka Crazy Golf tarjoaa hupia ja lystiä kaikenikäisille pelailijoille!


Crazy Golfista löytyy 16-väyläinen minigolfrata, jossa pääset testaamaan taitojasi putterin varressa. Väylillä seikkailet mm.  rock and roll -henkisillä väylillä, villissä lännessä, rantahietikolla, romuttamolla sekä supersankareiden maailmassa. Suositusikäraja on 6-vuotiaasta ylöspäin. Ryhmille (väh. 8 henkilöä) voi tehdä varauksen radoille, pienemmille ryhmille radat toimivat ns. walk in -periaatteella.


Crazy Golfista löytyy myös kolme curlingrataa kahdessa curlinghuoneessa. Curlingradoilla pääset lähes aitoon curlingtunnelmaan synteettisen jään sekä oikeiden kivien avulla. Tämä on takuuvarma hitti hieman isommallekin porukalle! Curlinghuoneet voit myös varata seurueellesi illanviettoa varten.


Mikä olisikaan mahtavampaa kuin järjestää lasten synttärit minigolfia pelaten ja maittavista naposteltavista nauttien? Crazy Golfista löytyy tätä varten tehty kabinetti, johon synttäriseurue voi jäädä juhlimaan myös juhlien ja pelien jälkeen.


Jos jano ja pienen purtavan nälkä iskee kesken pelien, niin Crazy Golfin baaritiski tarjoaa tähän helpotusta. Tarjolla on laaja valikoima virvokkeita sekä pikkusuolaista. Varsinkin popcornit suoraan popcorn-koneesta vievät kielen mennessään! Perheen pienimpien - ja miksei myös isompienkin - herkkusuiden makeanhimoa on tyydyttämässä Candy Kingin karkkibaari, jonka valikoimasta löydät takuulla mieleisesi karkit!


Meiltä voit ostaa myös lahjakortteja!


MEILLÄ VOIT MAKSAA PELISI TYKY-, VIRIKE- TAI SMARTUM-SETELEILLÄ, TICKET MIND & BODY/TICKET DUO- JA SMARTUM-KORTEILLA, ePASSILLA, SEKÄ TYKY-ONLINELLA!


  Yhteystiedot

  Puutarhakatu 21
  0100 5549
  info@crazygolf.fi
  ma-to 15-23
  pe 15-01
  la 12-01
  su 12-21

  Puh. 0100 5549 (0,38 € / min + pvm / mpm)  Anna palautetta

  Katuosoite: Puutarhakatu 21